با سلام : درخواست مطلب در مورد ریخته گری در ماسه ( ریخته گری Al ) . . .
ف فاطمه کیوانیان عضو جدید Mar 16, 2009 #1 با سلام : درخواست مطلب در مورد ریخته گری در ماسه ( ریخته گری Al ) . . .
ugy-131 عضو جدید Mar 16, 2009 #2 مطلب درخواستي شما رودارم (ريخته گريAL) ولي نمي دونم چطوري به دستتون برسونم
ف فاطمه کیوانیان عضو جدید Mar 17, 2009 #3 با سلام . لطفاً در صورت امکان مطالب را در همین سایت قرار دهید. ممنون
ugy-131 عضو جدید Mar 17, 2009 #4 فاطمه کیوانیان گفت: با سلام . لطفاً در صورت امکان مطالب را در همین سایت قرار دهید. ممنون کلیک کنید تا باز شود... اگر بلد بودم حتمن انجام ميدادم
فاطمه کیوانیان گفت: با سلام . لطفاً در صورت امکان مطالب را در همین سایت قرار دهید. ممنون کلیک کنید تا باز شود... اگر بلد بودم حتمن انجام ميدادم
ف فاطمه کیوانیان عضو جدید Mar 17, 2009 #5 پس بی زحمت به ایمیل زیر بفرستید. fateme_keivanian@yahoo.com
ugy-131 عضو جدید Mar 18, 2009 #6 فاطمه کیوانیان گفت: پس بی زحمت به ایمیل زیر بفرستید. fateme_keivanian@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... حجم فايل خيلي زياده (200مگ)pdf امكانش نيست. اگر راه ديگهاي ميدونين بگين
فاطمه کیوانیان گفت: پس بی زحمت به ایمیل زیر بفرستید. fateme_keivanian@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... حجم فايل خيلي زياده (200مگ)pdf امكانش نيست. اگر راه ديگهاي ميدونين بگين
sina_0021 عضو جدید Dec 23, 2009 #8 ugy-131 گفت: اگر بلد بودم حتمن انجام ميدادم کلیک کنید تا باز شود... برو تو سایت www.filefactory.com اونجا اپلودش کن بعد url رو که همونجا میده رو اینجا copy - past کن!
ugy-131 گفت: اگر بلد بودم حتمن انجام ميدادم کلیک کنید تا باز شود... برو تو سایت www.filefactory.com اونجا اپلودش کن بعد url رو که همونجا میده رو اینجا copy - past کن!
د ا ن ش گ ا ه عضو جدید کاربر ممتاز Mar 1, 2010 #10 فاطمه کیوانیان گفت: با سلام : درخواست مطلب در مورد ریخته گری در ماسه ( ریخته گری Al ) . . . کلیک کنید تا باز شود... کتاب محمد حسین فتحی فکر نمیکنم مطلبی باشه که گیر نیاد
فاطمه کیوانیان گفت: با سلام : درخواست مطلب در مورد ریخته گری در ماسه ( ریخته گری Al ) . . . کلیک کنید تا باز شود... کتاب محمد حسین فتحی فکر نمیکنم مطلبی باشه که گیر نیاد