deremel400
عضو جدید
منظورم این بود که اگه به جای غلظت نیم در هزار غلظت سم را2.5در هزار به درخت می پاشید درخت می خوشکه؟
آها ببخشین اشتباه متوجه شدممنظورم این بود که اگه به جای غلظت نیم در هزار غلظت سم را2.5در هزار به درخت می پاشید درخت می خوشکه؟
راستش در مورد اینکه این مطلب رو برای چی می خوام باید بگم که یکی از آشناهامون داره رشته گیاه پزشکی می خونه و این سوال رو استاد درس "آفت زراعی" بهشون داده و گفته که به جای امتحان پایان ترم باید تا آخر ترم جواب این سوال رو به استاد بدن و نمره بگیرن! در واقع چون از من کمک خواسته منم دارم تو پیدا کردن مطلب بهش کمک می کنم و تمام چیزایی که در مورد سوال اینجا نوشتم حرفای خودشه که من ازش می پرسم و اینجا می نویسم.
اگه امکان داره اون تحقیقی رو که گفتین دارین در مورد روش های کنترل آفات برام بفرستین. گفت که به دردش می خوره. ممنونم ازتون
سلام دوست عزیزدوستان من چندتا درخت انار دارم که برگهاش به شدت شته زده و چسبناک شده امروز یک نمومنش را برا یه فروشگاه سم بردم گفت اول 20 لیتر آب را با یک استکان تاید قاطی کن و بزن به درخت بعد سمپاشی کن.یک فروشگاه دیگه رفتم گفت مواظب باش آب تاید نزنی همین سم کافیه به مرور چسبناکیش خوب میشه حالا من موندم چیکار کنم؟لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیزسلام بچه ها می خواستم بدونم در رشته ای گیا هپزشکی گلخانه بهتر یا شرکت کشاورزی
سلام
در مورد دروس کارشناسی ارشد حشره شناسی کشاورزی مطلب بنویسین؟
من شنیدم؛برو سرچ کن جوابو بزار اینجا ما هم استفاده کنیمخر خاكي نشنيدي؟؟؟
منظوزت همون کرم های بزرگی هست که تو خاک باغچه و یا گلدان هاتون دیده میشه؟؟؟سم خر خاكي چيه؟
سم خر خاكي چيه؟
منظوزت همون کرم های بزرگی هست که تو خاک باغچه و یا گلدان هاتون دیده میشه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | فرصتهای شغلی رشته گیاهپزشکی کدامند | گیاه پزشکی | 0 | |
بیست و یکمین کنگره ملی گیاهپزشکی در ارومیه | گیاه پزشکی | 57 | ||
کنگره گیاهپزشکی - شیراز | گیاه پزشکی | 58 | ||
کلاس کنکور ← گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 151 | ||
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 |