شته مومی کلم-کلزا(6)
شته مومی کلم-کلزا(6)
شته مومی کلم-کلزا(6)

خودت بيشتر روي چه مطالبي مسلطي ؟؟؟من گیاه پزشکی خوندم و الان می خوام زنتیک بگیرم - برای پزیرش از من خواستن یک پروزه ای رو که من روش کار کرده ام و یک در حقیقت پروزه تحقیقاتی واقعی بوده باشه ارائه بدم -خوب من روی پروزه ای که مربوط به مشکل خاصی مربوط به ایران بوده باشه کار نکردم و در حد همون پروزه های دوران تحصیلی در دانشگاه اطلاعات دارم- حالا خیلی خوشحال می شم کسی بتونه توی این زمینه به من کمک کنه. یعنی کسی که روی یک پروزه در ایران مربوط به مشکل خاصی اطلاعات داره.![]()
پروژه بیماری باشه یا آفت؟من گیاه پزشکی خوندم و الان می خوام زنتیک بگیرم - برای پزیرش از من خواستن یک پروزه ای رو که من روش کار کرده ام و یک در حقیقت پروزه تحقیقاتی واقعی بوده باشه ارائه بدم -خوب من روی پروزه ای که مربوط به مشکل خاصی مربوط به ایران بوده باشه کار نکردم و در حد همون پروزه های دوران تحصیلی در دانشگاه اطلاعات دارم- حالا خیلی خوشحال می شم کسی بتونه توی این زمینه به من کمک کنه. یعنی کسی که روی یک پروزه در ایران مربوط به مشکل خاصی اطلاعات داره.![]()
سلامسلام من نیاز شدید به مطالبی در باره کلروپلاست دارم.کسی هست کمکم کنه؟
چشم حتما میذارم براتون.مطلب فارسی در مورد lepidosaphes ulmi از تخم تا حشره کامل می خوام .
مرسی .
سلام دوست عزیزعکس سوسک عنکبوتی زرد (برنجی ) را از کجا می تونم پیدا کنم؟
اصلاً این آفت انباری ها کجان؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | فرصتهای شغلی رشته گیاهپزشکی کدامند | گیاه پزشکی | 0 | |
![]() |
بیست و یکمین کنگره ملی گیاهپزشکی در ارومیه | گیاه پزشکی | 57 | |
![]() |
کنگره گیاهپزشکی - شیراز | گیاه پزشکی | 58 | |
![]() |
کلاس کنکور ← گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 151 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 |