سلام بچه ها
من دانشجوی ترم 2 معماری هستم..واسه تابستون از استادم ک یکی از بهترین معمارای ایرانه سوال کردم ک با چیا شروع کنم نرم افزار رو.بعد ایشون گفتن اول ک خب مسلما کد رو باید یاد بگیری . و در مورد دومی گفتن راینو یاد بگیر و بعد از اون هر وقت شد نرم افزارهای دیگه رو..حالا ک میخوام اقدام کنم خیلیا میخوان منصرفم کنن از راینو....نظرتون چیه؟؟گیج شدم ی کم.
با سپاس محمد
سلام
هرنرم افزاری امکانات خاص خودش رو داره یه ساختمن رو میشه هم با کد مدل کرد هم راینو هم مکس هم رویت و هر نرم افزار دیگه ای
شما باید نوع اسفاده تون رو مشخص کنید
راینو خب یه نرم افزار ویژه طراحان صنعتی هست بخاطر فرم های نرمی که داره و اساس کارش اس پی لاین هست تا اینجا برای طراح صنعتی کفایت میکنه اما برای معماری اگه پلاگین هاش رو مثل گرس هوپر یاد نگیرید میتونم بگم ارزش چندانی نداره! (پروژه های حدید عموما با راینو مدل میشن پس بدونید که قابلیت فوق العاده ش در حجم های نرم هست و گرس هوپر برای طراحی پارامتریک جزو بهترینهاس)
اما اگه شما نمیخواین سراغ گرس هوپر برید و دنبال فرم های نرم هم هستید مکس گزینه خوبیه چون نرم افزار منعطفیه مکس بیشترین کاربرد رو در بازار کار فعلی ایران داره
اماشما وقت خبی دارین میرین سمت نرم افزار توصیه میکنم رویت رو هم یاد بگیرید (همزمان با مکس هم منافاتی نداره) نرم افزار فوق العاده ای هست و توصیه من برای شروع رویت هست
یاد داشته باشید اگه حتی به 1 نرم افزار
مسلط به معنای واقعی کلمه باشید میتونید همه کار باهاش انجام بدید(از نظر صرف مدل سازی)
هر نرم افزاری هم یاد گرفتید مطمئن باشید بخاطر رندر با موتور وی ری سروکارتون به مکس میفته!!