درخواست كمك

dorsa_bf

عضو جدید
salam mishe man ra dar entekhab vahede terme 3 bargh rahnamaE konid va begid che dars haE baehatare 2 in term pas konam
ba tashakor​

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر شما

ترم سوم و چهارم از سخت ترین و مهمترین ترم های رشته مهندسی برق هستش وباید دروس زیر حتماً در ترم سوم اخذ شوند:

دروس اصلی
مدارهای الکتریکی1
ریاضی مهندسی

در کنار اینها
آمار و احتمال مهندسی
اندازه گیری الکتریکی

واگر توانایی دارین
الکترومعناطیس (باید به دروس ریاضی2 و فیزیک 2 مسلط باشین وگرنه درسی به شدت مشکل هستش)

و دروس عمومی و کارگاهی یا آزمایشی رو با توجه به واحد هایی که در واحد شما ارائه می شه می تونید بر دارید!

موفق باشید!

dorsa_bf

عضو جدید
kheili az shoma moteshakeram lotf karDd.vali ye soale Dge nazaretoon darbareye madar manteghi chiye baraye in term??

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما
هم نیاز درس مدار منطقی درس الکترونیک1 هستش و تا شما هم نیاز این درس رو نگیرید قادر به گرفتن خود درس نیستید!

در ضمن در رشته برق به هیچ وجه عجله نکنید چراکه اینجا فقط پاس کردن دروس مطرح نیست مفهومی کار کردن مهمه چراکه دروس به شدت به هم وابسته هستند!

سعی کنید طبق چارت ارائه شده توسط گروه برق واحدتون پیش برید و برنامه ریزی برای 8 ترم کنید نه کمتر که در بعضی مواقع با یک اشتباه دچار مشکلات بسیار بزرگی می شوید!

موفق باشید

hayaba

عضو جدید
با عرض سلام من هم همين نظره دوستمون Benefic.H رو دارم تويه چارت من مدار منطقی را برايه ترم 7 گذاشتن،حالا من نمی دونم منظور شما از اينکه این درس رو در ترم 3 بردارید چیه؟ ;)

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام من هم همين نظره دوستمون Benefic.H رو دارم تويه چارت من مدار منطقی را برايه ترم 7 گذاشتن،حالا من نمی دونم منظور شما از اينکه این درس رو در ترم 3 بردارید چیه؟ ;)

آقا شما کجا درس می خونید؟

دانشجو به محض آزاد بودن دروس پیش نیشاز و هم نیاز باید نسبت به اخذ درس اقدام کند و این اصلاً منطقی نیست که درس مدار منطقی در ترم 7 ارائه و اخذ شود چراکه در ترم 4 دروس پیش نیاز و هم نیاز این درس گذرانده می شود!

hayaba

عضو جدید
جناب آقا بنده در دانشگاه آزاد مشهد گرایش مخابرات درس میخونم از طرفی در جدول آرایش ترمی پیشنهادی برای من به این شکل درج کرده اند.
حالا من یک سوال دارم که اگه من در ترم 3 مدار 1 ، الکترومغناطیس ، ریاضی مهندسی ، محاسبات ، آمار را به همراه اندازه گیری الکتریکی بردارم سخت نمی شه ؟ متشکرم

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق چارت معمول تنها دروسی که از ترم 4 برداشتین الکترومغناطیس و محاسبات عددی هستش، اگر پایه ریاضی 2 و فیزیک 2 و کلاً ریاضیات قوی داری زیاد مشکل نیست ولی کلی بخوای حساب کنی این نحو انتخاب واحد اصلاً پیشنهاد نمیشه!

آخرین ویرایش:

hayaba

عضو جدید
با عرض سلام دوباره، می خواستم بدونم اگه من در ترم 3 برای درسی مثل محاسبات یک ماشین حساب الجبرا بگیرم آیا تا پایان تحصیل به درد من می خوره ؟
یعنی آیا از نظر شما لازمه من تا این اندازه برای ماشین حساب هزینه کنم .
مرسی:smile:

:gol:life is a wheel of changes
but changes are life
and someday we will have to say goodbye
but our spirit will survive. :gol:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من

داشتن یک ماشین حساب مهندسی یکی از اداوات کار بسیار مهم برای مهندسین هستش ولی نکته مهم این هستش که از ماشین حساب ها نمی توانید در امتحان استفاده کنید و اگر دید شما استفاده به عنوان یک ابزار کمکی در زمان تحصیل و ایزار کار پس از تحصیل هستش تهیه این قبیل ماشین حسابها بطور صد در صد توصیه میشه و حتی پا رو می شه فراتر گذاشت و حتی Classpad نیز تهیه کرد!

ولی اول از همه نیاز خودتو ببین و بعد نسبت به تهیه ماشین حساب اقدام کن و شما دیگه مثل خیل دانشجویان عمل نکن که یک ماشین حساب می خرند بدون اینکه از کاربرد هاش مطلع باشند و پس از مدت اونو به کنار می اندازند!

hayaba

عضو جدید
با تشکر فراوان دوباره:smile:
می خواستم بدونم اندازه گیری الکتریکی چه جور درسیه؟ یعنی میزان سختی و آسونی اش در چه حده ؟ ابته باز هم برای اکثر دانشجوها .
thanx:gol:

ali_arfaei

عضو جدید
سلام به دانشجوی عزیز
بهتر اینه که شما گرایشتون هم مشخص میکردید و اگر مشخص نیست بگید که علاقتون به کدومه

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من

اندازه گیری درس بسیار ساده ای هستش و از دروس نمره بیار رشته مهندسی برق هستش به یک مقدار زخمت می تونی یه 3 واحدی با نمره مشتی پاس کنی!

من گرایشم کنترل هستش(البته اگه با من بودین)

hayaba

عضو جدید
دوست عزیز Benefic.H شرمنده کردی هر چی سوال کردمو جواب دادی خیلی ممنون. :redface:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز این حرفها چیه. ما اینجا جمع شدیم تا بتونیم به هم کمک کنیم!

hayaba

عضو جدید
قربانت :heart:
بالاخره این انتخاب واحده ... با هزار و یک مکافات تموم شد؛
راستی شما نمی دونید فرم اشتراک این مجله انجمن مهندسان برق ایران رو از کجا میشه گرفت ؟
مرسی

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتز توضیح بده، ولی فکر نکنم اطلاعی در این زمینه داشته باشم!

hayaba

عضو جدید
با سلام دوباره این هم اطلاعات ناچیزی درباره انجمن مهندسان برق و الکترونیک ایران امیدوارم مفید باشه :

در اوائل سال 1368 گروهي از اساتيد دانشگاهها و متخصصان صنعت، در يكي از نشستهاي تخصصي خود تصميم به ایجاد چنین انجمنی گرفتند .
در واقع این انجمن ارگاني مشابه IEEE با مليت ايراني است و ماهنامه ای را منتشر می کند که در آن به شرح پروژه های انجام شده و در حال اجرا و برنامه های آتی اشاره می کند، در کل اطلاعاتی که دراین ماهنامه ها ارائه می شود مفید و جالبه. در صورت پر کردن فرم اشتراک و پرداخت هرینه
سالانه،این مجله ها برای شما فرستاده می شود. حالا من دنبال همون فرم اشتراکم.

shahin_demon

عضو جدید
سلام
من دانشگاه سراسری مکانیک ارومیه قبول شدم و آزاد برق کرج به نظر شما کدوم بهتره
مرسی

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز

مگه میخوای گوجه خیار سوا کنی، هیچ رشته ای بد نیست ولی باید بدونی به کدوم علاقه داری و در مورد کدومش بیشتر اطلاع داری.

مشکله دانشگاه ما اینه دیگه فقط دنبال رشته دهن پرکن هستن وعلاقه و آگاهی اصلاً نقشی نداره!

hayaba

عضو جدید
با عرض سلام دوباره لطفا اگه کسی لینک دانلود کتاب اصلی
electromagnetic field and wave by david cheng
رو بده ممنون میشم .
مرسی

zemestaneh

عضو جدید
با سلام نیاز فوری به کمک شما دارم.

اطلاعاتی در مورد موتورهای الکتریکی دوربالای موجود در بازار ایران ترجیحا به همراه قیمت آنها دارم.
ممنون میشوم اگر این اطلاعات را کسی ر اختیار من قرار دهد.

mohamadap

عضو جدید
سلام hayaba
کتابی رو که می خوای می تونی تو سایت زیر پیدا کنی
avaxhome.ru

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان مهندسی برق
من می خواستم بدونم کسی می تونه یه کمک خیلی بزرگ به من بکنه؟
من اختراع رو دوست دارم اما خوب اختراع تخصص می خواد!! اگر راهنماییم کنین ممنون می شم.
قضیه از این قراره که من چند آکواریوم دارم و یه مشکل بزرگ
و اون اینکه چون مسافرت زیاد می رم مجبور به سپردن ماهیام به اشنایان و از اونجا دردسر اونها می شم.
خواستم یه دستگاه اختراع کنم که فرضا هر 24 ساعت یه موتور کوچولو رو به حرکت بندازه تا اون هم مقدار کمی غذا وارد آکواریوم بریزه...
سوالم در مورد همین قسمته تنظیم تایم و موتور هست که از چه چیزی به عنوان تایمر باید استفاده کنم و آیا موتوری داریم که هر بار 1 یا 2 دور بزنه (یعنی آرمیچر کوچولوها فکر نکنم جواب بده)
خیلی لطف می کنین اگر راهنمایی کنین.:smile:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو خدا كمك كنيد

:)من اگر بخوام نظام مهندسي مدركمو بگيرم بايد چيكار كنننننننننننننننننننننننننننننم ؟

كجا برم كجا نرم چه كنم ؟:que:

m.abbasi

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من دنبال مطالبی درباره ی سروموتورها و میکر موتور هستم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم کسی از دوستان میتونه کمکی بکنه؟

بالا