درخواست راهنمایی طراحی فنی یک پروژه

mamali-architect

عضو جدید
سلام مهندس

خسته نباشی،عجب استادیه ها،چقدر چیز خواسته ازتون،دیگه فاضلاب و آب گرم و سرد و....

ترم چندین؟ما کاردانیا طراحی فنی رو ترم 4 داریم(البته بیشتر ترم 5)

این همه زحمت استاد چند داد؟

ولی در کل سخته نوع شغل از تو پلان معلوم باشه ،میشه با مبلمان تا حدی نشون داد،مثل پیانو یا یا میز طراحی خونه معمار ولی اون آشپزخونه که شبیه چنگه رو اگه خودت نمیگفب متوجه نمیشدم،(البته اینم بگم خودمم اهله موسیقیم)

به هر حال موفق باشین

ایلناز71

عضو جدید
سلام مهندس

خسته نباشی،عجب استادیه ها،چقدر چیز خواسته ازتون،دیگه فاضلاب و آب گرم و سرد و....

ترم چندین؟ما کاردانیا طراحی فنی رو ترم 4 داریم(البته بیشتر ترم 5)

این همه زحمت استاد چند داد؟

ولی در کل سخته نوع شغل از تو پلان معلوم باشه ،میشه با مبلمان تا حدی نشون داد،مثل پیانو یا یا میز طراحی خونه معمار ولی اون آشپزخونه که شبیه چنگه رو اگه خودت نمیگفب متوجه نمیشدم،(البته اینم بگم خودمم اهله موسیقیم)

به هر حال موفق باشین
مرسی
خوشحالم که یه دوسته هنرمند پیدا کردم :smile:
این ماله ترمه 4 بود. بهم 15.75 داد :cry:
خیلی بی هنر بود. ولی خدایی نهایت، از کارم تشکر کرد :)

dava

عضو جدید
واقعا خسته نباشی کارسنگینی بهتون داده
مهم اینه خودت از کارت راضی باشی بیخیال نمره;)
راستی هر کاری میکنم باز نمیشه:(:(

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی
خوشحالم که یه دوسته هنرمند پیدا کردم :smile:
این ماله ترمه 4 بود. بهم 15.75 داد :cry:
خیلی بی هنر بود. ولی خدایی نهایت، از کارم تشکر کرد :)
در کل یکمی بهتون سخت گرفته.یسری چیزارو توی طراحیهات رعایت نگردی (البته نمیدونم شاید تو تفاوت در نحوه تدریس باشه ولی در کل یسری چیزای معمولی که رعایت میشه رو نذاشته بودین (البته بازم نمیدونم شاید دستی کاملش کردی).

مرسی عزیزم
شما لطف داری
من اونو با کد 2010 سیو کردم
احتمالأ واسه اینه
خو سیواز 2007 بگیر بتونه باز کنه.هنوز خیلیا با 2007 کار میکنن.

راستی اون پیام Educational version رو که موقع باز کردن فایل میاد میتونی با یبار سیواز dxf گرفتن از فایل و دوباره dwg گرفتن از فایل dxf حذف کنی .

آخرین ویرایش:

ایلناز71

عضو جدید
خواهش ،نه کارت خوبه.ووسه ترم 4
انتقاد یا ایراد طراحی؟;)
راستی دستی تحویل دادین یا همینطوری باکد؟
همینجوری
یعنی اگه ایرادی داشته همینجوری بهش دادم رفته. تو کار دستی درستش نکردم! :D
هرچی ایراده بگین.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینجوری
یعنی اگه ایرادی داشته همینجوری بهش دادم رفته. تو کار دستی درستش نکردم! :D
هرچی ایراده بگین.
منظورم از دستی یا همینطوری کدی میدونی چی بود ؟این بود که کلا کارو بشینی با دست طراحی بکنی عین قدیما که نرم افزار نبوده، البته فقط نمره بیشتری نسبت به تحویل کار به صورت تمام کدی داشت.
من خودم جلسات کرکسیون در طول ترم کارهام همه دستی بود و آخر ترم نیمه دستی نیمه کدی تحویل دادم.17.5 شدم.
ازمعماری شروع بکنیم<گفتی هر واحد برای شغلی متفاوت طراحی شده و نمای آن میبایست بیانگر شغله مورد نظر باشد. الان نماها بیانگر شغل مورد نظرن؟ اون ستونایی که کار گذاشتیین سرستوناش ما کدوم دوره هست؟
در مورد دیتیلها که کلا حرفی ندارم چون دیتیلها رو میشه بدون زحمت گیرآوردو گذاشت.(شاید یککم تغییرات بخواد که اونهم زحمتی نداره.)
در مورد والسکشن ما سه تا از سه قسمت باید تحویل میدادیم که یکیش باید با برش پله کنارش همراه میبود(داستانی داشت این یکی.)
توی پلانا (اینچیزایی که میگم شاید استادتون ازتون نخواسته اما بیرون بعضی ازین چیزا رعایت میشه.) شماره گذاری فضاها نذاشتی.
okbپنجره ها، ارتفاع درها ،معرفی جنس و.. درو پنجرهها ،کدهای ارتفاعی (کم گذاشتی)و... .
توی نماهاو مقاطع کدهای ارتفاعی فقط گفته بود یه طرف بذارین؟توی نماهاو مقاطع نباید برش پی و ... رو نشون میدادی؟کدای ارتفاعیت تو برش b-b رو ببین روی نقاط مورد نظر نیستن.موو پیدا کرده پایین.
راستی پلان نعل درگاه نداشتین ؟
بهرحال کارتون خوب بوده بهتون تبریک میگم.
2012-02-27 03-12-51 ب.jpg
2012-02-27 03-12-51 ب.jpg

بالا