من کمک میخوام...ترم یکم و به استادام متاسفانه اطمینان ندارم.
مثلا استاد درک و بیان محیط،بهمون گفته بریم میوه و گل طراحی کنیم و سایه بزنیم یا استاد شناخت مواد و مصالح ازمون ماکت مکان عمومی خواسته!یا استاد بیان معماری بهمون میگه خط چیه.نقطه چیه بعد حالا ک رسیدیم به حجم میگه بریم روی مقوا واسه اش حجم درست کنیم.
یکی به من کمک کنه!اینا دارن درست کار میکنن و من وسواسی شدم یا واقعا مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست خوبم برای آشنایی با سرفصل دروس خودتون میتونین به این تاپیک مراجعه کنین
[h=3]
آشنایی با واحد ها و دروس رشته مهندسی معماری[/h]و این فایل
در رابطه با این دروس
-درک و بیان محیط به شما تمرین هایی میدن که ذهنیت و درک معماری شما از محیط اطراف بیشتر بشه و پیش زمینه ای برای شما از برداشت از محیط اطراف در جهت تقویت تخیل خودتون پیدا کنین
این تمرینات هم برای قوی تر شدن دست شما برای طراحی دست آزاد و شروع اسکیس و کروکی هست ... سعی کنین تمرینات زیادی داشته باشین و بیشتر از روی بناها و اشیا معمارانه اسکیس رو تمرین کنین ....
-در مورد مواد و مصالح , فکر میکنم منظورتون کارگاه مصالح و ساخت هست ! چون شناخت مواد و مصالح رو در ترم دوم خواهید داشت که پیشنیاز اون درس کارگاه مصالح و ساخت هست ...
همانطور که از اسم این واحد مشخص هست ( کارگاه ) یک درس عملی هست شما در این درس از تجربه عملی ساخت یک طاق یا دیوار کوتاه و ... تا آشنایی و ساخت انواع ماکت رو شما آموزش خواهید دید
- در مورد بیان معماری هم شما روش هایی رو برای بیان و آوردن ایده های خودتون به روی کاغذ رو یاد خواهید گرفت و برای شروع از تمرینات خط و پایه شروع میکنین و رنگها رو میشناسید و روشهای راندو و ارائه کارهاتون رو خواهید آموخت و در بیان معماری 2 جمع بندی کارهای قبلی مثل شیت بندی و ... رو خواهید آموخت