درخواست راهنمایی برای حذف کردن عناصر در C#

digitalsnake

عضو جدید
سلام.
من میخوام یک برنامه بسازم که با کلیک روی یک باتن ، textbox بوحود بیاد و با کلیک روی یک باتن دیگه ، تکست باکس از بین بره.
با هر بار کلیک روی باتن اول، یک text box جدید ایجاد میشه ، اما باتن دومی تمامی textbox هارو پاک کنه.
قسمت اول رو انجام میدم. یعنی textbox ها بوحود میان، ولی نمیدونم چجوری میشه اونارو حذف کرد.
در برنامه Visual C# 2010
لطفا راهنمایی کنید.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام.
من میخوام یک برنامه بسازم که با کلیک روی یک باتن ، textbox بوحود بیاد و با کلیک روی یک باتن دیگه ، تکست باکس از بین بره.
با هر بار کلیک روی باتن اول، یک text box جدید ایجاد میشه ، اما باتن دومی تمامی textbox هارو پاک کنه.
قسمت اول رو انجام میدم. یعنی textbox ها بوحود میان، ولی نمیدونم چجوری میشه اونارو حذف کرد.
در برنامه Visual C# 2010
لطفا راهنمایی کنید.

از Controls فرم استفاده کنید و به ازای TextBox های درون آن، یکی یکی حذف انجام دهید :gol:

• Like
واکنش ها: RIG

digitalsnake

عضو جدید
تونستم که پاکشون کنم.
ولی این نکته ای که شما گفتین رو متوجه نشدم. لطفا بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگر مثال هم بزنید خیلی خوب میشه.

من تقریبا دو هفته هست که کار با c# رو شروع کرده ام.

negin17h

مدیر تالار
تونستم که پاکشون کنم.
ولی این نکته ای که شما گفتین رو متوجه نشدم. لطفا بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگر مثال هم بزنید خیلی خوب میشه.

من تقریبا دو هفته هست که کار با c# رو شروع کرده ام.

خیلی ساده میتونید از یک foreach استفاده کنید :
foreach controls in Forms.Controls
تايپ کنترل را چک می کنید اگر اون تایپ مورد نظر شما بود که حذفش می کنید :gol:

digitalsnake

عضو جدید
به این نکته توجه دارید که زمانی که برنامه اجرا میشه هیچ textbox ی وجود نداره و textbox ها بعد از اجرای برنامه و با کلیک روی یک باتن بوجود میان؟

negin17h

مدیر تالار
به این نکته توجه دارید که زمانی که برنامه اجرا میشه هیچ textbox ی وجود نداره و textbox ها بعد از اجرای برنامه و با کلیک روی یک باتن بوجود میان؟
دوست من شما در هر لحظه که خصوصیت Controls را بخونید، کنترل های فرم در آن لحظه را بر می گرداند :gol: