درخواست راهنمايي فوري

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه بفهمين با كسي ازدواج كردين كه به كس ديگه اي علاقه داشته و به زور با شما ازدواج كرده چيكار مي كنين؟

mehrshad53

اخراجی موقت
اگه بفهمين با كسي ازدواج كردين كه به كس ديگه اي علاقه داشته و به زور با شما ازدواج كرده چيكار مي كنين؟

اگه هنوز به اون علاقه داره که والسلام...
اگه همه چی براش تموم شده و به من علاقه داره که خیالی نیست ابدا!

spow

اخراجی موقت
بهتره به علاقه قلبی اون احترام بزاری چون این مثل اتیش زیر خاکستره وعلاقش به شما سطحی وظاهری هست اختیارو میزارم به عهده خودش

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین اگه به نظرت عشق سابقش هنوز هست تو وجودش و نتونسته ازش دل بکنه،طوری خوب و معقول باهاش رفتار کن که عشق قدیمشو کمرنگ کنی.یعنی ببین تو عشق قبلیش چیا کم داشته و به چیا نرسیده، تو همون موارد بهش برس. اینطوری کم کم حالتی میشه که تو میشی عشق اولش و اونو فراموش میکنه، البته اینم بگم که این کار روند طولانی داره. اگرم دیدی کلش از سنگه و به یاد اونه و هیچ جور نمیتونه کنار بیاد، به نظر من کم کم سرد شو از رابطه و خودتو جوری جلوه بده که انگار از رفتار اون ضربه خوردی و به توجه بیشتری از طرف اون نیاز داری. اینطوری احتمال خیلی زیاد نرم میشه.
اگرم خرش از کرگی یه 3 پا داشت، کم کم باهاش قطع کن.

farah65

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتره به علاقه قلبی اون احترام بزاری چون این مثل اتیش زیر خاکستره وعلاقش به شما سطحی وظاهری هست اختیارو میزارم به عهده خودش
اصلا باهات موافق نیستم.ببینم اگه بفهمی که یه ادم سرکارت گذاشته وبهت دروغ گفته تو میگی هر چی تو بگییییییییییییییییی:wallbash:

spow

اخراجی موقت
خب بابا نظرمو گفتم حالا چرا میزنین
اقا بیخیال میرم طرفو میکشم وخلاص !!!

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال در مورد خانماست یا آقایون؟
آخه آقایون معمولا به زور ازدواج نمی کنن بیشتر خانمارو مجبور می کنن

= nAviD =

عضو جدید
به نظر من باید به طرفین فرصت داد تا کاری که دوست دارن انجام بدن