درخواست:راندو-فیگور

11zara

عضو جدید
سلام مهندسای عزیز.من رشته م فضای سبزهستش.برادرس بیان تصویریم بایداخرترم به استادم البوم تحویل بدم که یکی از کارای البوم فیگورهست.میشه فیگورای خوب برام ارسال کنین

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا چیزاییه که تو خونه داشتم...میتونی از کتابخونه کتاب راندوهای معماری رو گیر بیاری (خارجی) اونا فیگورای خوبی دارن...

11zara

عضو جدید
منون گلم.چطواونایی که فرستادین رو دانلود کنم؟چون بعضی وقتا بعد دانلود کردن باز نمیشه

11zara

عضو جدید
سلام مهندس خیلی ممنووووووووووووووووووووووووووووووونم.موفق باشین.

11zara

عضو جدید
مهندس به نظرتون من کدوم فیگورتکی یا ترکیبی بکشم کارم خوب از اب دربیاد؟

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندس به نظرتون من کدوم فیگورتکی یا ترکیبی بکشم کارم خوب از اب دربیاد؟

سلام خواهش دوست عزیز ، مطمئنا کار ترکیبی بهتر از آب در میاد ولی اگه میخوای تکی کار کنی عکسای شماره 38 - 40 و 41 پست اولی و نیز
مواردی که نگین جان ارائه دادن ،میشه گفت مثمر ثمر واسه کار شماست چون حالت های متفاوت از فیگورهای متفاوت با عملکرد های متفاوت رو نشون میدن.

آخرین ویرایش:

rezaarmin

عضو جدید
سلام
دوستان به کمکتون احتیاج دارم خواهشا دریغ نکنید
20 تا فیگور باید بشکم دستم خیلی قوی نیست ینی داغون نیاز به کتابی چیزی دارم یا ی راهنمایی خواهشا کمک کیند هفته دیگه با کلی کار دیگه باید ارائه بدم

rezaarmin

عضو جدید
سلام
20 تا فیگور باید بشکم دستم خیلی قوی نیست ینی داغون نیاز به کتابی چیزی دارم یا ی راهنمایی خواهشا کمک کیند هفته دیگه با کلی کار دیگه باید ارائه بدم
]چرا انجمن تینجوری شده هیچکس پاسخگو دوستان نیست این خیلی به نظرم کم لطفی:(

I_AM_ARCHITECT

عضو جدید
سلام
سلام
کتاب دکتر صدیق توی این پست هست به بخش فیگورش یه نگا بکنید ... لا به لای این ها هم می شه یکسری فیلم به درد بخور پیدا کرد ... .

آخرین ویرایش:

rezaarmin

عضو جدید
سلام
کتاب دکتر صدیق توی این پست هست به بخش فیگورش یه نگا بکنید ... لا به لای این ها هم می شه یکسری فیلم به درد بخور پیدا کرد ... .

خیلی سپاس گذارم اتفاقا با خود دکتر گلاس دارم خیلی هم سخت گیر هستن
بازم تشکر میکنم دوتس عزیز خیلی خیلی

بالا