دیکشنری زبان تخصصی صنایع می خواستم. خیلی فوریه
businessman عضو جدید Apr 5, 2010 #2 mahsa_ind گفت: دیکشنری زبان تخصصی صنایع می خواستم. خیلی فوریه کلیک کنید تا باز شود... این glossary تخصصی مهندسی صنایع تو دیکشنری بابیلون هست. پیوست ها Industrial_Engineering_Ver2.rar 78.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1
mahsa_ind گفت: دیکشنری زبان تخصصی صنایع می خواستم. خیلی فوریه کلیک کنید تا باز شود... این glossary تخصصی مهندسی صنایع تو دیکشنری بابیلون هست.
M montain عضو جدید Apr 15, 2010 #4 من امتحان کردم خوب دانلود شد با فرمت BGL شما از حالت فشرده فایل رو خارج کنید .
1716 عضو جدید Apr 15, 2010 #5 کلا من هر چی می خواهم از این سایت دانلود کنم با فرمت مدیا پلیر دانلود میشه نمیدانم چرا؟؟!!! دوست عزیز فایل به صورت زیپ نیست که از حالت فشرده خارجش کنم.
کلا من هر چی می خواهم از این سایت دانلود کنم با فرمت مدیا پلیر دانلود میشه نمیدانم چرا؟؟!!! دوست عزیز فایل به صورت زیپ نیست که از حالت فشرده خارجش کنم.
morteza545 عضو جدید Apr 17, 2010 #6 دوست عزیز 1. نرم افزار بابیلون رو نصب کردید؟ 2. بعد از دانلود، فایل رو با استفاده از گرینه open with ... با نرم افزار بابیلون باز کنید امیدوارم درست بشه...
دوست عزیز 1. نرم افزار بابیلون رو نصب کردید؟ 2. بعد از دانلود، فایل رو با استفاده از گرینه open with ... با نرم افزار بابیلون باز کنید امیدوارم درست بشه...