جزوه بررسی سیستم های قدرت 1 از واحد تهران جنوبسلام دوستان عزیز اگر کسی جزوه ی بررسی سیستم های قدرت 1و2 دانشگاه تهران را داره بزای من بفرسته ممنون مشم
فصل اول: مقدمه ای بر سيستم های قدرتسلام دوستان عزیز اگر کسی جزوه ی بررسی سیستم های قدرت 1و2 دانشگاه تهران را داره بزای من بفرسته ممنون مشم
سالم دوستان عزیز ااگر کسی جزوهی مدارهای الکتریکی دانشگاه صنعتی شریف یا دانشگاه تهران را سراغ دار لطفا برای من بفرسته ممنون مشم
دانلود کتاب مدار های الکتریکی 1 و 2 موسسه پارسهسالم دوستان عزیز ااگر کسی جزوهی مدارهای الکتریکی دانشگاه صنعتی شریف یا دانشگاه تهران را سراغ دار لطفا برای من بفرسته ممنون مشم
سلام اگر کسی مقاله ی درمورد برق به همراه ترجمه ی فارسی دار خواهشن بفرسته
bacheha man neyaz khaili zeyad be meghnatis daram
به لینک زیر مراجعه کنیدمن نیاز به یک مقاله به زبان انگلیسی همراه با ترجمه دزباره ی هر موضوعی که باشه نیاز دارم
يك مقاله لاتين به همراه ترجمه آن در مورد كابل يا auto fuse , time delay fuse , action fuse ميخواستم لطفاً مشكل مرا حل كنيد .
با سلام خدمت شما دوستان اگ امکانش هست یک مقاله چند صفحه ای در مورد موتورهای القایی برای من بفرستید
جزوه الكترونيك 2 استاد مير عشقي رو ميخوام![]()
سلام بر دوستان من نیاز به جزوه ی ماشین های الکتریکی1و2دانشکاه شریف دارم لطفاکمکم کنید انشاالله بتونم جبران کنم
http://www.niazemarkazi.com/article...ت+کنترل+سرعت+موتور+انیورسال/pdf/10000027.htmlمطالبی در مورد موتورهای انیورسال
استانداردهای توزیعسلام در مورد شماره استاندارد یراق الات خطوط انتقال و مقره های سوزنی کسی اطلاعاتی داره