درخواست : امکانات اتوکد برای تبلت اندرویدی چیست؟

aysan2011

عضو جدید
با سلام و عرض ادب . من عضو نه چندان تازه وارد هستم و البته به دلیل مشغله زیاد ، متاسفانه نه چندان فعال .... ( اینجا چرا اینتر نداره!!؟؟) ... خواستم از دوستان و اساتید عزیزی که در این افروم حضور دارن سوا کنم : امکانات اتوکد برای تبلت اندرویدی در چه حد هست؟ آیا میشه کامل یک پلان رو چه بعدی و چه سه بعدی در اون ترسیم کرد؟ .. البته کمی در سایتها سرچ کردم اما کاملا با محیطش اشنا نشدم... چون مردد هستم برای خرید تبلت این سوال رو پرسیدم.. پیشاپیش تشکر میکنم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
یک نگاه ب لینک زیر کنید :
http://www.farsroid.com/autocad-ws/

اینجور ک معلومه امکاناتش کم نیست اما کار کردن با نرم افزار های طراحی از جمله اتوکد با پی سی یا لپتاپ خیلی راحت تر هستش و امکانات بیشتر
ببینید برای طراحی تسلط فرد ب نرم افزار (نه از لحاظ آگاهی ب نرم افزار) مهمه .. منظورم حالتیه ک باید فرد بشینه وقت بذاره و ....
خستگی های ناشی از کار کردن با نرم افزار های طراحی با لپتاپ یا پی سی زیاده ... دگ خودتون قیاس کنید اگه لپتاپ بشه تبلت چطوریه دگ
معمولا کار طراحی زمان بر هستش و همین لپتاپ ها هم هنگ میکنند (با اینکه گرافیک بالاتری دارند نسبت ب تبلت ها) دگ قیاس کنید بعد از 3 ساعت کار با تبلت ، کم اوردن شارژ و .... حال خودتون خوب هست یا نه :D
داشتنش خوبه هااا واسه مواقع ضروری اما اینکه بگید کار لپتاپ رو انجام میده موقع کار با نرم افزارهای طراحی ، ی کم غلو هستش
ب نظر من ک البته ممکنه غلط هم باشه ... تبلت فقط برای مواقع کرکسیون مفیده نه برای طراحی
اما انتخاب نهایی با خودتونه
موفق باشید

aysan2011

عضو جدید
ممنون دوست عزیز.البته که حق با شماست و اصلا تبلت قابل قیاس با سیستم ویندوزی نیست.منظور بنده هم همون مواقعی هست که به سیستم خوب دسترسی نیست

• Like
واکنش ها: imah

aysan2011

عضو جدید
میبخشید ، دکمه تشکر برای من کار نمیکنه .خواستم از شما تشکر کنم ... سپاس فراوان

• Like
واکنش ها: imah