درخواست اطلاعات

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باسلام خدمت دوستان عزیز
من برای نصب یک برد چنج اور deep sea4120 بروی یک دیزل ژنراتور اطلاعات می خواستم
آیا این بردها عملکرد خوبی دارند البته نقشه رو دارم ولی اطلاعات جامع تری می خواهم
وچه چیزهایی را بر روی موتور باید اضافه کرد که از موتور حفا ظت کندباتشکر

پیوست ها

• 29052007_DSE4120installation[1].pdf
    147 کیلوبایت · بازدیدها: 1

ARC_2008

مدیر بازنشسته
فقط برای استعمار ...

فقط برای استعمار ...

سلام . بدون مقدمه خدمتتان عرض کنم در کل هیچ کدام از سری های محصولات deep sea از ویژگی های بالایی برخوردار نبوده و تنها برای انگلستانی بودنشان است که طرفدار پیدا کرده اند . در کل این شرکت 5 سری مختلف از انواع کنترلر تولید می کند . اولین سری که به رنج 700 مشهور است ، ساده ترین سری کاری این شرکت است . بردهایی بدون حتی مانیتورینگ قابل قبول(701/703/704/705):​
و سری بعدی آن به رنج 4100 مشهور است. کمی ویژگی هایش بالاتر رفته ولی باز هم ساده و ضعیف (4111/4120/4130) . فکر می کنم این سری نیز همچون قبلی آنچنان ضعیف است که از روی پانل نمی توانید تغییرات روی ستینگ های دستگاه وارد کنید !!! :​
بنده به جای این سری ها یک برد ایتالیایی یشنهاد دارم با قیمت نصف ، کارآیی و زیبایی 10 برابر ! . شرکت برنینی ایتالیا و برد معروف be22 :​

دفترچه راهنمای فارسی اش را هم در صورت تمایل می توانم برایتان بگذارم ، تا دیگر به سمت دیپ سی نروید . .. در مورد سایر سری ها هم در صورتی که به اطلاعات خاص یا نرم افزاری ... نیاز داشتید بفرمائید .
با تشکر​

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باسلام خدمت شما مدیر عزیز
اگر برایتان مقدور می باشد دفترچه راهنما را برایم بگذارید واینکه این برد هارا از کجا می توان تهیه کرد چون من بیشتر در این زمینه کار میکنم احتیاج مبرم دارم واز راهنمایی شما کمال تشکر را دارم واگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون می شوم

ARC_2008

مدیر بازنشسته
با سلام و عرض پوزش از تاخیر بعمل آمده ...
عرض کنم که برای آشنایی با نمایندگان این محصولات در ایران و سایر کشورهای دنیا به سایت www.comap.cz مراجعه فرمائید . تا دو سه روز آینده اطلاعات جامعی از این کنترلرها در سایت قرار خواهم داد . ان شاء الله .
پاینده باشید .

بالا