سلاااااااااام من از کجا میتونم دفترچه کنکور ارشد 90 رو از اینترنت دانلود کنم؟تو سایت سازمان سنجش تا اونجایی که من گشتم نبود!منظورم دفترچه اولی که برای ثبت نام هست و منابع و دفترچه انتخاب رشته هست.ممنون
کســـــــــــــــــــــــــــــــــی نبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رتبه پیامم نورم 118 شده اما هنوز امیدم به خداست چون به نظر من تو این دوره زمونه که ارشد خرتوخر شده و از آزاد و فراگیر و ....همشون میگیرن اونم 60تا60تا موندن واسه روزانه فایده ای نداره زودتر برو بخون بیا وارد بازار کار شو تا جاتو نسل بعدی نگرفتن تازه روزانه تعهد داره من کارشناسی روزانه بودم دانشناممو میخواستم گفتن چون از خدمات رایگان دولت استفاده کردی یا پول واحدای 4سالتو بده یا برو 8سال دیگه(2برابر مدت تحصیلت) بیا اما شبانه پیام نور و آزاد اینجور تعهدا رو ندارن بعد تحصیل آزادی واسه خودت هرجای دنیا میخوای بری
پارسال اصلاح شرکت کردم ولی فقط مجاز شدم امسال هم ابان ماه موقع ثبتنام یکدفعه به سرم زد و تصمیم گرفتم بیو شرکت کنم (البته بعدا خیلی پشیمون شدم چون واقعا دیر بود برای بیوشیمی فیزیولوژی و بیماری فقط جزوه دانشگاهمو داشتم و وقتی به خودم اومدم مهلت ثبت نام گذشته بود)و چون این تصمیم ناگهانی بود و منم تو شهرستان زندگی میکنم فرصت نشد منابعشو تهیه کنم بخاطر همینم درصدام خیلی پرت و پورته