درخواستها و مشاوره کارشناسی ارشد

vahan

عضو جدید
بررسی درصد های کارشناسی ارشد

بررسی درصد های کارشناسی ارشد

اگه میشد بچه هایی که پارسال قبول شدن بیان به امسالی ها در تخمین رتبه کمک کنند

عالی بود یا از بچه هایی که خبر دارن رتبه ها چه جوریا است بیان کمک

آخرین ویرایش:

kghadimi

عضو جدید
سلام
من یه دو هفته ایه دنبال Communication Networks by Alberto Leon-Garcia می گردم اما تهران پیداش نکردم البته این کتاب یه چاپ 2001 داره و یه چاپ (Communication Networks 2)2004
که خیلی با هم فرق دارن !
ورژن 2004 من اینترنت رو زیر و رو کردم پیدا نکردم کتابش رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
اصلا تهران جایی داره کتابش رو ؟

roshy

عضو جدید
قبولی در کارشناسی ارشد زراعت

قبولی در کارشناسی ارشد زراعت

سلام دوست عزیز می خواستم بپرسم ارشد زراعت یا اصلاح سالانه درکشور چقدر قبولی داره و بنظرشما کدام دانشگاه بهتره لطفا توضیح کامل بدید.:smile:

سلام
بستگی به دانشگاه پذیرش کننده و سال پذیرش داره برای مثال سال 86 دانشگاه سراسری تبریز 7نفر با شبانه پذیرش در زراعت داشت و سال 87 همین دانشگاه با شبانه 12 نفر پذیرش در زراعت داشت.بهترین دانشگاه در زمینه زراعت به نظر می رسه که دانشگاه فردوسی مشهد باشه. رشته من زراعته در مورد اصلاح از بقیه دوستان کمک بگیرید.موفق باشید;)

rende alamsoz

عضو جدید
كمك در تز كارشناسي ارشد

كمك در تز كارشناسي ارشد

سلام دوستان
براي انتخاب پايان نامه ارشد زراعت كمك ميخام
گياهان دارويي رو ميخام كار كنم
منطقه كرمان

ژرمیناسه

عضو جدید
سلام

سلام

سال نو مبارک.
از این تاپیک ممنونم. آقا محسن که حسابی مارا سر کار گذاشتن...............

همیشه موفق باشد.:confused::confused:

nima3050

عضو جدید
به روزنامه پیک سنجش یا روزنامه های کثیرالانتشار یا می تونی بری توی سایت سازمان سنجش. امیدوارم موفق باشی

abdiran

عضو جدید
یه کتاب برای این منظور چاپ شده

یه کتاب برای این منظور چاپ شده

باسلام
كليد سوالات ارشد صتايع غذايي سالهاي 82تا88 رو ميخواستم كسي ميتونه كمكم كنه.

باتشكر
سلام دوست عزیز
جدیدا کتابی پر محتوا با پاسخ های تشریحی از سال 70 تا 88 آزاد و سراسری و وزارت بهداشت منتشر شده
من هم برای ارشد 89 همین کتاب رو خوندم
از طریق سایت مولف کتاب با این کتاب آشنا شدم www.dajadabdi.com
این هم شماره مسئول پخش این کتاب 09132270947
ضمنا خدمات دیگری هم ارائه میدن
این هم میلشه: irfood@yahoo.com

secanar

عضو جدید
پایان نامه؟

پایان نامه؟

با سلام خدمت دوستان
کسی هست برای پایان نامه ارشد روی جذب آهن و یا اسیدآمینه های خاک کار کرده باشه ؟

amhain

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.من 2روز که با سایتتون آشنا شدم
سایتتون خیلی باحاله
من ترم 4زراعت و اصلاحم و میخوام از تابستون امسال شروع کنم واسه ارشد بیوتکنولوژی بخونم
تقریبا اکثر منابعو گیر آوردم
می خوام راهنماییم کنید و بگید تابستون از چند ساعت شروع کنم و مطالعمو به چند ساعت برسونم(هرچند از این پستهای آخر معلومه که دیگه آقا محسن حوصله ی راهنمایی کردن ندارن)
از راهنمایی های آقا محسنم خیلی استفاده کردم(همون پستای اولی راجع به ارشد خوندن)
واقعا انگیزمو بشتر کردن.

آخرین ویرایش:

zahra_12707

عضو جدید
سوالات کنکور واسه سالهای پیش

سوالات کنکور واسه سالهای پیش

سلام بچه ها کی می تونه واسه من سوالات کنکور کارشناسی علوم دامی واسه 15 سال رو پیدا کنه؟ممنون می شم.

bachemahal

عضو جدید
سلام دوستان
من هم رتبم 250 شده:cry:
و به نظرتون جایی قبول هستم یا نه؟:confused:
راستی رشتم هم علوم دامی هست
و ممنون میشم جایی رو برای مشاوره انتخاب واحد تو تهران بهم معرفی کنید

hadi87

عضو جدید
ان تی سیس

ان تی سیس

با سلام
به نرم افزار ان تی سیس احتیاج دارم کسی می تونه کمک کنه؟:cry:

سعیده راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.به نظر شما من با رتبه 209اقتصاد کشاورزی و 93 مدیریت کشاورزی از کجا میتونم قبول شم؟
جواب رو به e_mailام بدید
saeede17h@yahoo.com
مرسی

s.ka_67

عضو جدید
سلام

سلام

سلام حال شما خوبه؟ببخشید من یه سوال داشتم .اونم اینکه بین رشته اصلاح نبات و بیوتکنولوژی کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

s.ka_67

عضو جدید
و یه سواله دیگه اینکه کدوم موسسه برای آزمونها و جزوات ارشد بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟

amhain

عضو جدید
سلام حال شما خوبه؟ببخشید من یه سوال داشتم .اونم اینکه بین رشته اصلاح نبات و بیوتکنولوژی کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
به نظر من هر دو شون رشته هاي خوبين
بستگي به علاقه خودت داره.من از يه سايت يه سري اطلاعات كلي برات گرفتم.فكر كنم با خوندنشون خودت بهتر بتوني انتخاب كني.اينم بگم استاداي من ميگن تو ايران اصلاح نباتات بيشتر كارايي داره تا بیوتکنولوژی،ولي اگه قصد داري براي بعد از كارشناسي ارشد بري خارج از كشور بیوتکنولوژی خيلي بهتره.
"رشته اصلاح نبات و بیوتکنولوژی از گرایشهای رشته کشاورزی در مقطع فوق لیسانس هستند که در مقاطعی با یکدیگر شباهت و در جای دیگر تفاوتهای زیادی دارند. شباهتهای این دو رشته قبل از آزمون ورودی به دانشگاه در دو درس ژنتیک و اصلاح نباتات و تفاوتهای آن در بیوشیمی، فیزیولوژی گیاهی، آمار و طرح آزمایشات کشاورزی است.بطوریکه بیوشیمی ،فیزیولوژی گیاهی و آفات و بیماری های گیاهی مخصوص داوطلبان بیوتکنولوژی و آمار و طرح آزمایشات کشاورزی مربوط به داوطلبان اصلاح است.
چارت دروس فوق لیسانس اصلاح و بیوتکنولوژی باز هم در انواع ژنتیکها و روشهای اصلاحی گیاهان مشترک ولی در بقیه موارد متفاوت است. با توجه به سنگینی دروس مربوط به بیوتکنولوژی بسیاری از داوطلبان این پرسش را در ذهن خود دارند که آیا با تحصیل در رشته اصلاح نبات می توانند در گرایش مهندسی ژنتیک فعالیت کنند و باصطلاح مهندس ژنتیک شوند؟ در جواب باید بگویم که بله ، در مراحل پایانی تحصیل در این رشته شما می توانید انواع گرایشها (بیومتری ، بیوتکنولوژی گیاهی و..) را انتخاب و پایان نامه خود را در آن رشته ارائه دهید. اما تفاوت اصلی در اینست که در بیوتکنولوژی کشاورزی شما فراتر از رشته کشاورزی پیش می روید و همانطور که بسیاری از واحدهای شیمی و بیوشیمی را پشت سر گذاشته اید مهندسی ژنتیک شما میتواند بغیر ازکشاورزی ،عمومی و یا پزشکی باشد. در صورتیکه دایره محدودیتهای اصلاح بسیار گسترده بوده و پا را از رشته های گیاهی نمیتوان فراتر گذاشت. به همین منظور است که با داشتن مدرک کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی میتوان ۳ ساله دکترای عمومی داروسازی را نیز اخذ کرد. بعلاوه ریز ازدیادی و کشت بافت بیوتکنولوژی کاربرد بسیار زیادی در ساخت داروها و یا کشت انواع باکتریهای مفید و قابل کاربرد در داروسازی است. همچنین فارغ التحصیل های رشته بیوتکنولوژی می توانند در کارخانه های داروسازی مشغول به کار شوند.
از تفاوتهای دیگر میتوان به این اشاره کرد که یک متخصص اصلاح نبات میتواند در مزرعه فعالیت داشته باشد ، طرح آزمایشات کشاورزی و سیستمهای نوین آماری را در اصلاح و بهبود ارقام زراعی استفاده و ارقام را تجزیه و تحلیل کند و این تنها مخصوص دانش آموختگان اصلاح نبات است .به علاوه فرد به گر نبات باید از زراعت و همچنین ساختمان و مورفولوژی واریته آگاهی کامل داشته باشد تا در صورت نیاز برای تولید هیبرید گیاه را اخته کرده و به سیستم آمیزشی گیاه نیز مسلط باشد."

گلشید ساحل

عضو جدید
سلام دست محسن و افسون درد نکنه .من میخام منابع دکتری رشته باغبانی را داشته باشم.اگه کسی از تحصیل خارج از کشور اطلاعاتی داره ممنون میشم .منابع ارشد هم افسون کامل گفته.اگه کسی جزوه گل دکتر صالحی و خوشخوی شیراز و فیزیو لوژی راحمی و سبزی کاشی و یه سری دیگه جزوهای شیراز و تهران را بخواد میتونم کمکش کنم امسال جزوه هام را داده بودم یکی بچه ها واقعا راضی بود .مخصوصا شیراز .اخه تقریبا اساتید قدیمی دارن جاشون را به جدیدا میدن.باید جزوه های جدیدا رو هم مطالعه کنید.بازم تشکر می کنم واقعا دست مریزاد.

amhain

عضو جدید
سوالات ارشد بيوتكنولوژي89

سوالات ارشد بيوتكنولوژي89

سلام
اگه كسي سوالات كارشناسي ارشد بيوتكنولوژي(كشاورزي)سال89داره لطفا برام بذاره.ممنون ميشم:(

NIKA 68

عضو جدید
rahnami

rahnami

salam.bebakhshid vghtetuno migiram man ye chand ta soal rajebe arashad dashatm.man terme 4th sanaye ghazaee hastam.mikham az hala va3 arshad barname rizi konma va khub bekhunam.amma beine sanaye ghazaee v ataghzie daram fek mikonam be nazare shaoma za nazre bazare kar tu ir kudum behatare va barai in ke natije behtari begiram bayad che kar koanm???mamnun

dokhtare bala

عضو جدید
سلام عزیزم ببخشید فضولیه اما یه سوال: گل رز چه ربطی به صنایع غذایی داره

چلچراغ

عضو جدید
سلام دوست عزیز
منم دانشجوی باغبانیم و تصمیم دارم برا ارشد بخونم امسال کنکورو خراب کردم اما این دفعه می خوام جدی تر بخونم
راهنمایی شما در مورد منابع برام کمک بزرگی بود
از شما متشکرم و براتون آرزوی موفقیت می کنم:gol:

چلچراغ

عضو جدید
سلام دوست عزیز
راهنمایی تون در مورد منابع عالی بود من که کلی استفاده کردم
اما در مورد برنامه ریزی برای کنکور ان شا .... بعد از اتمام امتحاناتم از کمکتون استفاده می کنم
من بعضی از کتاب ها رو دارم اما همه می گن بهتره جزوه بخونی
نظر شما چیه؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم:gol:

سعیده راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گل
چرا جواب من رو نمیدین؟
برای ارشد هواشناسی کشاورزی فردوسی مشهد باید چه رتبه ای بیارم؟
و برای رسیدن به این رتبه باید درسها رو با چه درصدی بزنم؟

مرسی
سلام.برا روزانه حدود 15و شبانه 25بیاری قبول میشی اگه معدلت خوب باشه بهترم میشه.

amhain

عضو جدید
سلام دوست عزیز
راهنمایی تون در مورد منابع عالی بود من که کلی استفاده کردم
اما در مورد برنامه ریزی برای کنکور ان شا .... بعد از اتمام امتحاناتم از کمکتون استفاده می کنم
من بعضی از کتاب ها رو دارم اما همه می گن بهتره جزوه بخونی
نظر شما چیه؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم:gol:
سلام عزيزم
من از خيليا پرسيدم كه جزوه بخونم يا كتاب
90درصد استادام و كسايي كه رتبه تاپ آوردن نظرشون اين بوده كه كتابارو خوب بخون!يعني اول چند دور همه ي كتاباي منبع يه درسو بخون كه تسلط پيدا كني بعد تست كار كن بعد يه دور جزوه بخون بعد دوباره تست بزن.بعد ايشالا با يه رتبه خوب قبول ميشي:)

water.87

کاربر بیش فعال
سلام:gol:
يکي هم به من کمک کنه!!!
دانشجوي ترم چهارم اب هستم.
به نظر شما براي ارشد ابياري و زهکشي بهتره يا سازه هاي ابي ؟ چرا؟
براي اينکه بتونم صنعتي اصفهان قبول بشم هر کدوم بايد چه رتبه اي بيارم؟؟؟؟

چلچراغ

عضو جدید
سلام دوست عزیز
بله اساتید منم همین راهنمایی رو کردن ولی این خیلی وقت گیره
من اگه خیلی زرنگ باشم تا کنکور میتونم یه بار کتابا رو بخونم دیگه برا بقیه اش وقت نمیارم

شما خودتون این روشو امتحان کردین؟؟؟

بالا