torpheh
عضو جدید
سلام
نظرتون راجع به سریال های ایرانی در مجموع چیه؟
شما یه نگاهی به سریال هایی که تا بحال دیدید در مجموع بندازید
هر چی اسم فریدون و کامیار و سیاوش و ... همه یا دزدن یا قاچاقچین یا به یه نوعی خلافکارن.
در صورتی که ما توی واقعیت چیز دیگه ای می بینیم.خیلی موارد دیگه هم هست که نمی خوام وقتتون رو بگیرم.
من توی این سال هایی که کم و بیش سریال های تلوزیون رو نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی از معضلات اجتماعی ما توسط همین سریال ها وارد جامعه میشه.کاری به سریال های نوروز امسال یا ماه رمضون و ...ندارم ، در کل میگم.
توی سریال های ما همه افراد هم خونه دارن هم ماشین دارن هم کار دارن.
چه خونه هایی هم دارن!!!!
زندگی هایی که میبینیم همه میلیاردیه. خب این باعث می شه که توقع و سطح فکر افراد جامعه هم عوض بشه.همه دوست دارن اونجوری باشن و اونجوری زندگی کنند.
در حالی که به نظر من هر فردی هر شغلی داره یا فرزند هر شغلی که هست باید واقع بین باشه و در حد و اندازه خودش فکر کنه.
خیلی از این سریال ها خودشون دارن به سطح توقعات ازدواج دامن می زنند.
چند تا از ما میلیاردریم؟
چند تامون میلیونریم؟
نه
اصلا چند تامون ده هزارتومنیریم؟
نظرتون راجع به سریال های ایرانی در مجموع چیه؟
شما یه نگاهی به سریال هایی که تا بحال دیدید در مجموع بندازید
هر چی اسم فریدون و کامیار و سیاوش و ... همه یا دزدن یا قاچاقچین یا به یه نوعی خلافکارن.
در صورتی که ما توی واقعیت چیز دیگه ای می بینیم.خیلی موارد دیگه هم هست که نمی خوام وقتتون رو بگیرم.
من توی این سال هایی که کم و بیش سریال های تلوزیون رو نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی از معضلات اجتماعی ما توسط همین سریال ها وارد جامعه میشه.کاری به سریال های نوروز امسال یا ماه رمضون و ...ندارم ، در کل میگم.
توی سریال های ما همه افراد هم خونه دارن هم ماشین دارن هم کار دارن.
چه خونه هایی هم دارن!!!!
زندگی هایی که میبینیم همه میلیاردیه. خب این باعث می شه که توقع و سطح فکر افراد جامعه هم عوض بشه.همه دوست دارن اونجوری باشن و اونجوری زندگی کنند.
در حالی که به نظر من هر فردی هر شغلی داره یا فرزند هر شغلی که هست باید واقع بین باشه و در حد و اندازه خودش فکر کنه.
خیلی از این سریال ها خودشون دارن به سطح توقعات ازدواج دامن می زنند.
چند تا از ما میلیاردریم؟
چند تامون میلیونریم؟
نه
اصلا چند تامون ده هزارتومنیریم؟