درباره سریال های ایرانی(حتما بخونید)

torpheh

عضو جدید
سلام
نظرتون راجع به سریال های ایرانی در مجموع چیه؟
شما یه نگاهی به سریال هایی که تا بحال دیدید در مجموع بندازید
هر چی اسم فریدون و کامیار و سیاوش و ... همه یا دزدن یا قاچاقچین یا به یه نوعی خلافکارن.
در صورتی که ما توی واقعیت چیز دیگه ای می بینیم.خیلی موارد دیگه هم هست که نمی خوام وقتتون رو بگیرم.

من توی این سال هایی که کم و بیش سریال های تلوزیون رو نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی از معضلات اجتماعی ما توسط همین سریال ها وارد جامعه میشه.کاری به سریال های نوروز امسال یا ماه رمضون و ...ندارم ، در کل میگم.

توی سریال های ما همه افراد هم خونه دارن هم ماشین دارن هم کار دارن.
چه خونه هایی هم دارن!!!!
زندگی هایی که میبینیم همه میلیاردیه. خب این باعث می شه که توقع و سطح فکر افراد جامعه هم عوض بشه.همه دوست دارن اونجوری باشن و اونجوری زندگی کنند.
در حالی که به نظر من هر فردی هر شغلی داره یا فرزند هر شغلی که هست باید واقع بین باشه و در حد و اندازه خودش فکر کنه.
خیلی از این سریال ها خودشون دارن به سطح توقعات ازدواج دامن می زنند.
چند تا از ما میلیاردریم؟
چند تامون میلیونریم؟
نه
اصلا چند تامون ده هزارتومنیریم؟

torpheh

عضو جدید
نکته ی دیگه اینه که این سریال ها اغلب آشپزخونه ای اند.یعنی تماشا کردنشون احتیاج به فکر کردن نداره و شما در همون زمانی که دارید آشپزی می کنید می تونید سریالو نگاه کنید.
اصلا تفکری پشتش نیست.

من هیچ کسی رو از کارگردانا و .. نمیشناسم اما اگه کسی اینجا رشته تحصیلیش مربوط میشه یا کسی رو میشناسه خواهش می کنم حرفای منو به گوش مسئولین مربوطه اش برسونه.

sJaguar

عضو جدید
مطمئنا همینطوره!
سریالی که نهایتا یکی دو تا لوکیشن داره اونم اکثرا تو خونه! دیگه نمیشه بهش گفت سریال!
این سریال ها همه سیاست های دولت رو دنبال میکنن و یجورایی شستشوی مغزی هستن و منحرف کردن افکار به طرف چیزی که خودش میخوان!(همون صراط غیر مستقیم)!!! . انگار تمام مشکلات جامعه اینه که یکی میخاد با یه نفر ازدواج کنه بعد مشکل سر راهشون پیش میاد و ... از آخر هم با خیر خوشی با هم ازدواج میکنن صلح صفا و دوستی . به ائمه اطهار!!امامزاده و غیره مذالک که کم هم نیستن! متوسل میشن البته تا به هم برسن! این نکته مهمیه!

کلا هم سینما و تلویزیون ایران بی محتوا و مضخرف و در خدمت نظامش هست
چیزی که دولتی و آخوندی باشه همینه دیکگه توقع دیگه ای ازش نیست!

بعنوان مثال کوچیک برنامه مردان آهنین که هرسال پخش میشه میبینید که تامسال به جای رنگ پیراهن سیز شرکت کننده از رنگ کرمی استفاده شده!
خوب اینو آدم بره به کی بگه!
شما میبینید تا کجا اینا پیش رفتن و من شما رو بازیچه نیات خودشون کردن
مجری ها بازگیران و ... سینما و تلویزیون هم که یه مشت جیره خور هستن همین چیز دیگه ای هم نمیشه گفتن.

torpheh

عضو جدید
مطمئنا همینطوره!
سریالی که نهایتا یکی دو تا لوکیشن داره اونم اکثرا تو خونه! دیگه نمیشه بهش گفت سریال!
این سریال ها همه سیاست های دولت رو دنبال میکنن و یجورایی شستشوی مغزی هستن و منحرف کردن افکار به طرف چیزی که خودش میخوان!(همون صراط غیر مستقیم)!!! . انگار تمام مشکلات جامعه اینه که یکی میخاد با یه نفر ازدواج کنه بعد مشکل سر راهشون پیش میاد و ... از آخر هم با خیر خوشی با هم ازدواج میکنن صلح صفا و دوستی . به ائمه اطهار!!امامزاده و غیره مذالک که کم هم نیستن! متوسل میشن البته تا به هم برسن! این نکته مهمیه!

کلا هم سینما و تلویزیون ایران بی محتوا و مضخرف و در خدمت نظامش هست
چیزی که دولتی و آخوندی باشه همینه دیکگه توقع دیگه ای ازش نیست!

بعنوان مثال کوچیک برنامه مردان آهنین که هرسال پخش میشه میبینید که تامسال به جای رنگ پیراهن سیز شرکت کننده از رنگ کرمی استفاده شده!
خوب اینو آدم بره به کی بگه!
شما میبینید تا کجا اینا پیش رفتن و من شما رو بازیچه نیات خودشون کردن
مجری ها بازگیران و ... سینما و تلویزیون هم که یه مشت جیره خور هستن همین چیز دیگه ای هم نمیشه گفتن.

باهاتون موافقم.اما بدبختی اینه که این سریال هایی که ما داریم به دین و نظاممون هم ربطی نداره!
بلکه بد تر چهره ی دین رو هم خدشه دار می کنه.

اما بالاخره باید یه کاری کرد.من اصلا توی این زمینه سررشته ای ندارم.فکر نمی کنم که در آینده هم به سینما یه ربطی پیدا کنم.اما واقعا دلم میسوزه به حال خودمون.

sJaguar

عضو جدید
باهاتون موافقم.اما بدبختی اینه که این سریال هایی که ما داریم به دین و نظاممون هم ربطی نداره!
بلکه بد تر چهره ی دین رو هم خدشه دار می کنه.

اما بالاخره باید یه کاری کرد.من اصلا توی این زمینه سررشته ای ندارم.فکر نمی کنم که در آینده هم به سینما یه ربطی پیدا کنم.اما واقعا دلم میسوزه به حال خودمون.

مهم برای اینا همین منحرف کردن ذهن به همون صراط غیر مستقیم هست دیگه!
وقتی سریال مضخرفی مثه دلنوازان یا ندین تای دیگه میلیون ها بیننده جذب میکنه شما ببین شعور سینمایی مردم چقدر سطح پایینی داره! و سر مردم به همینها گرم میشه! اگه دقت کرده باشین تو این یک سال اخیر تعداد این سریال ها بیشتر شده که مردم توی خونه نگه داشته بشن.

البته من بیشتر از برنامه های دیگه و اخبار کلا تلیوزیون رو گفتم که سیاسی هستن و دیگه خودتون میدونید...

از جنبه سینمایی هم که اگه نگاه کنیم و سیاست رو بذاریم کنار بازم حرف واسه گفتن تو هیچ زمینه ای نداریم!

سینمای ایران که متاسفانه بازیگراش مثلا خانومها اکثرا طوری لباس میپوشن و آرایش میکنن مثه فاحشه ها! و آقایون هم که کمی از زنها نیستن! تمام فیلم هایی هم که الان ساخته میشه اکثرا موضوع عشقی عاطفی داره که خیلی هم موضوع لوس و تکراری هستش و نو آوری در کار نیست...
و اینها نشون میده ما صنعت سینمامون هم مثه صنعت خودروسازیمون که بنجول توبید میکنن و به زور به خورد مردم میدن و مردم هم که ....:D

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف صدا و سيما فقط پر كردن ( در حقيقت تلف كردن ) وقت مردمه .

سريالهاش يكي از يكي مزخرفترند و عمدتا دور از واقعيتهاي جامعه ما .

اسامي اصيل ايراني رو روي خلافكارهاي فيلم ميگذارند چوا اينها از فرهنگ اصيل ايراني وحشت دارند و بفكر فرهنگ عربي اسلامي خودشون هستند .

يك خصوصيت ديگه سريالهاي ايراني اينه كه وقتي يك يا دو قسمتشو ديدي ميتوني براحتي تا اخر سريال رو حدس بزني چي به چي ميشه :surprised:

ماشاالله هر كس هم كه يك مشكل بزرگ و يا درد بي درمون داره با توسل به فلان امامزاده مشكلشو حل ميكنه .

گاهي اوقات حس ميكنم اينها اين سريالها رو براي بچه ها ميسازند و نه افراد بزرگسال .

دار و دسته اقاي ضرغامي هيچوقت براي فكر و شعور بيننده هاشون ارزشي قائل نيستند و فقط به فكر راضي كردن اون بالائي ها هستند كه يوقت پست و مقامشون بخطر نيفته .

بيخودي نيست كه قسمت عمده جامعه ما به ماهواره ها رو اوردند و امروزه كمتر خونه اي پيدا ميشه كه ديش و ريسيور نداشته باشه .

شبكه هاي خارجي كه اگه هيچي نداشته باشند لااقل كلي برنامه هاي سرگرم كننده دارند و اينهمه سخنرانيهاي طولاني اخوندها رو پخش نمي كنند . :eek:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف صدا و سيما فقط پر كردن ( در حقيقت تلف كردن ) وقت مردمه .

سريالهاش يكي از يكي مزخرفترند و عمدتا دور از واقعيتهاي جامعه ما .

اسامي اصيل ايراني رو روي خلافكارهاي فيلم ميگذارند چوا اينها از فرهنگ اصيل ايراني وحشت دارند و بفكر فرهنگ عربي اسلامي خودشون هستند .

يك خصوصيت ديگه سريالهاي ايراني اينه كه وقتي يك يا دو قسمتشو ديدي ميتوني براحتي تا اخر سريال رو حدس بزني چي به چي ميشه :surprised:

ماشاالله هر كس هم كه يك مشكل بزرگ و يا درد بي درمون داره با توسل به فلان امامزاده مشكلشو حل ميكنه .

گاهي اوقات حس ميكنم اينها اين سريالها رو براي بچه ها ميسازند و نه افراد بزرگسال .

دار و دسته اقاي ضرغامي هيچوقت براي فكر و شعور بيننده هاشون ارزشي قائل نيستند و فقط به فكر راضي كردن اون بالائي ها هستند كه يوقت پست و مقامشون بخطر نيفته .

بيخودي نيست كه قسمت عمده جامعه ما به ماهواره ها رو اوردند و امروزه كمتر خونه اي پيدا ميشه كه ديش و ريسيور نداشته باشه .

شبكه هاي خارجي كه اگه هيچي نداشته باشند لااقل كلي برنامه هاي سرگرم كننده دارند و اينهمه سخنرانيهاي طولاني اخوندها رو پخش نمي كنند . :eek:
بجز قسمت صورتی با بقیه موافقم:gol:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستون درد نکنه. واقعا دلم پر بود
خصوصا یاد بعضیاشون میفتم خیلی فکرای بدی میرسه به ذهنم که نمیشه اینجا بگم
مثلا از زباله تریناشون پلیس جوان بود
یا از این سریالهای خرافه گرایی و ضد دینی که جدیدا پخش میکنه. مثلا اون فیلم ماه رمضون که توش یه پیرمرد صحاف ... بود که بلند شد کشتی نوح ساخت تو خونش. یا آخرین گناه و امثال اون که ذره ای دینی یا هنری نبودن. بنظرم برن فیلم جن گیر بسازن بهتره

ولی یکی از بدتریناشون اون سریال مزخرف بود که بازم توی ماه رمضون نشون داد. همون که همه اسمشون اقدس و اکرم و ممدحسن و داداشی و از این مزخرفات بود. به غایت چرند و مزخرف بود. از اون موقع ریخت هنرپیشه هاشو هم نمیتونم ببینم! واقعا گر کسی به خاطر دیدن اینا دق کنه و بمیره جای تعجب نداره

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستون درد نکنه. واقعا دلم پر بود​

خصوصا یاد بعضیاشون میفتم خیلی فکرای بدی میرسه به ذهنم که نمیشه اینجا بگم
مثلا از زباله تریناشون پلیس جوان بود
یا از این سریالهای خرافه گرایی و ضد دینی که جدیدا پخش میکنه. مثلا اون فیلم ماه رمضون که توش یه پیرمرد صحاف ... بود که بلند شد کشتی نوح ساخت تو خونش. یا آخرین گناه و امثال اون که ذره ای دینی یا هنری نبودن. بنظرم برن فیلم جن گیر بسازن بهتره​

ولی یکی از بدتریناشون اون سریال مزخرف بود که بازم توی ماه رمضون نشون داد. همون که همه اسمشون اقدس و اکرم و ممدحسن و داداشی و از این مزخرفات بود. به غایت چرند و مزخرف بود. از اون موقع ریخت هنرپیشه هاشو هم نمیتونم ببینم! واقعا گر کسی به خاطر دیدن اینا دق کنه و بمیره جای تعجب نداره​

دوست عزيز :gol: اگه بخواي فقط تلويزيون ايران رو تماشا كني كه اخرش افسردگي ميگيري .

برو يك ديش و ريسيور تو خونتون بزار و از دست اين سريالهاي ابگوشتي اصغر و اقدس و حاج اقا خلاص شو :smile: :surprised: