دختر خانم چادری فاجعه است!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

1بپوشه خوبشو بپوشه
2مثله این نباشه که فکنن یا شوهرشه یا داداشش
3بدونه پسره نه دختر همین

تایپکای قبلو مطالعه کنید
چه جالب
شما مرجع تقليد هستين؟

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر محترم اولا عنوان تاپیکتون گمراه کننده ست.
ثانیا:با بخشی از متنتون موافقم...ولی خیلی ها رو میشناسم برای فرار از گیر دادنهای حراست مثلا توی دانشگاه با هر نوع ارایش و لباسی که میخوان میان و ی چادر میکشن روش!!!ایا به این شخص هم میشه گفت چادری؟؟؟کسی که چادر رو خودش انتخاب کرده باشه قطعا مقید به رعایت اصولش هم هست...ولی خیلیها هم هستند که چادر سر نمیکنن ولی حجاب کاملی دارن

dreng

عضو جدید
به نظر من حجاب یعنی حجب! معنیش واضحه،نیازی به بحث نداره، مرد و زن باید هر دو حجب داشته باشن و خود انسان میدونه حجبش با چه وسیله ای بوجود میاد یا حفظ میشه! فاجعه اینه که بدونی چی بی حجبت میکنه و انجام بدی،عمدا!

azadefarahi

عضو جدید
فاجعه اینه که دختر چادری چون چادر داره حالا به هر دلیل حق هییچ کاری نباید داشته باشه!!!دقت داشته باشید که لاقل 50% از دخترای چادری ما به زور جامعه و خانواده و تربیتشون دارن چادر سر می کنن...و خب طبق این نوشته چون چادر سر می کنن پس نباید هیچ کاری بکنن!!!!اصلا منطقی نیست...چادر هم نشان حیا یا نجابت نیست!!!و 99% دخترای چادری هم آرایش کرده تشریف می برن بیرون...شب عروسی و... هم بماند...

با همه حرف های شما موافق نیستم
این تایپیک نگفت نباید چه کارهایی کرد
گفت دور از شخصیت یه خانمه که هر رفتار ناشایستی رو برای خودش الگو کنه
یعنی به نظر شما اون خانمی که به خاطر موقعیتو... چادر سر میکنه کار درستی انجام میده؟؟؟؟
اینم بگم من حجاب دارم ولی چادری نیستم.

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من حجاب یعنی حجب! معنیش واضحه،نیازی به بحث نداره، مرد و زن باید هر دو حجب داشته باشن و خود انسان میدونه حجبش با چه وسیله ای بوجود میاد یا حفظ میشه! فاجعه اینه که بدونی چی بی حجبت میکنه و انجام بدی،عمدا!

قطعا حجاب جان برتر است--- منظور تایپک حجاب ظاهری بوده که با حجب محجبه سازگاری نداشته

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشون رو رها کنی ادعای خدایی هم میکنه ...
تا اینجا که نصفه دخترا رو منحرف نشون داد، احتمالا تو تاپیک بعدی قیامت رو هم برپا میکنه ...

من حرفی از منحرف بودن و نبودن زدم---- البته باید دید منحرف بودن از دید شما چیه-----

-------

و خبر آن كس را كه آيات خود را به او داده بوديم براى آنان بخوان كه از آن عارى گشت آنگاه شيطان او را دنبال كرد و از گمراهان شد (۱۷۵)
وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ الَّذِيَ آتَيْنَاهُ آيَاتِنَا فَانسَلَخَ مِنْهَا فَأَتْبَعَهُ الشَّيْطَانُ فَكَانَ مِنَ الْغَاوِينَ﴿۱۷۵﴾
و اگر مى‏خواستيم قدر او را به وسيله آن [آيات] بالا مى‏برديم اما او به زمين [=دنيا] گراييد و از هواى نفس خود پيروى كرد از اين رو داستانش چون داستان سگ است [كه] اگر بر آن حمله‏ور شوى زبان از كام برآورد و اگر آن را رها كنى [باز هم] زبان از كام برآورد اين مثل آن گروهى است كه آيات ما را تكذيب كردند پس اين داستان را [براى آنان] حكايت كن شايد كه آنان بينديشند (۱۷۶)
وَلَوْ شِئْنَا لَرَفَعْنَاهُ بِهَا وَلَكِنَّهُ أَخْلَدَ إِلَى الأَرْضِ وَاتَّبَعَ هَوَاهُ فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ الْكَلْبِ إِن تَحْمِلْ عَلَيْهِ يَلْهَثْ أَوْ تَتْرُكْهُ يَلْهَث ذَّلِكَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُواْ بِآيَاتِنَا فَاقْصُصِ الْقَصَصَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿۱۷۶﴾
سوره اعراف--
--------------
مردم در هلاکند مگر اینکه آگاه و عالم باشند (جاهل نمی تواند راهی پیدا کند ) و علما نیز در هلاکند مگر اینکه عاملند و عاملان نیز در هلاکند مگر آنها که مخلصند و مخلصان تازه در خطرند..حماسه حسینی ص 330

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر محترم اولا عنوان تاپیکتون گمراه کننده ست.
ثانیا:با بخشی از متنتون موافقم...ولی خیلی ها رو میشناسم برای فرار از گیر دادنهای حراست مثلا توی دانشگاه با هر نوع ارایش و لباسی که میخوان میان و ی چادر میکشن روش!!!ایا به این شخص هم میشه گفت چادری؟؟؟کسی که چادر رو خودش انتخاب کرده باشه قطعا مقید به رعایت اصولش هم هست...ولی خیلیها هم هستند که چادر سر نمیکنن ولی حجاب کاملی دارن

ببخشد عنوان دیگه ای به ذهنم نرسید...من هیچکارم
انتقاد از خود خانمای چادری بوده که گفتن بعضیا حرمتشو شکستن

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر خانم چادری!!!!!

دختر خانم چادری … فاجعه است !! اینها فاجعه اند؛ اما دختر خانم چادری که وقتی یک دختر بدحجاب را می بیند و …

دختر خانم چادری که جلوی موهایش را مثل یک تاج خروس بیرون می آورد واقعا فاجعه است !

دختر خانم چادری ای که صدای قهقهه اش تا ده تا خانه آن طرف تر می رود فاجعه است !
دختر خانم چادری که تمام اقوام و خویشانش برایش محرم محسوب می شوند فاجعه است !

دختر خانم چادری که با صورت آرایش کرده از خانه بیرون می رود، واقعاً فاجعه است !

دختر خانم چادری ای که توی عروسی ها بد عمل کند واقعاً فاجعه است !

دختر خانم چادری ای که حاضره شب عروسیش لباس بد بپوشه، فاجعه است !

دختر خانم چادری ای که توی دانشگاه با پسرای همکلاسی اش بگو و بخند داره، فاجعه است !

دختر خانم چادری ای که حیا نمی کند که توی تاکسی کنار یک پسره، واقعاً فاجعه است!
اینها فاجعه اند
اما
دختر خانم چادری که وقتی یک دختر بدحجاب را می بیند و از او روی می گرداند نه تنها فاجعه است، بلکه یک بحران شدید و خطرناک است !!

به راستی ما چادری ها تا حالا چه قدر توانستیم روی بدحجاب ها اثر مثبت بگذاریم و نه تنها دید آنها را به پوشش عوض کنیم، بلکه آنها را به چادر متمایل کنیم؟

اگر کسی از ما بتواند یک دختر بدحجاب را باحجاب کند به معنای واقعی یک جهاد کرده است.
آیا تنها خود محجبه باشیم کافی است و دیگر تکلیفی نداریم ؟؟؟!!!

به راستـــی چه بایــــــد کـــــــــــرد؟؟
[SUB]مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج[/SUB]

http://dokhtarchadori.blogfa.com/1391/11

الان قضاوت کردی................

dreng

عضو جدید
این تایپک گذاشتم برای دخترایی که حرمت چادرو شکستن
شمام اگه میخوای در مورد حجاب بدونی باید از پل مسلمونی بگذری
بعد راجبش باهتون صحبت کنم
عقیده"، افراد بشر را به لحاظ "ارزشی"و نه "حقوقی"، به "انسان" و "نیمه انسان" و "غیرانسان" تقسیم می کند.
"باید"، برای یک حیوان و جامعه ی حیوانی معنا ندارد. انسان است که می تواند از
خود بپرسد "چه باید کرد؟". تفاوت انسان و حیوان در همین "باید و نباید" است.
حیوانات "باید و نباید" ندارند، زیرا "عقل و اخلاق" در حیوانات، بی معناست.
جاودانه باد "شرع"، زنده باد "عقل" و پاینده باد "عشق".رحیم پور ازغدی

چرا حجاب؟؟؟؟
الان یعنی تو مسئول پل مسلمونی هستی؟ یعنی همه عیب دارن و تو بی عیبی ؟ یعنی شما تا کسی رو از اون پل مزخرفی که از خودت در اوردی رد نکنی آدم نمیدونیش؟ ها؟ اینو خدا گفته؟ این حقو کی به تو داده؟ اسلام؟ خدا؟ قران؟ ها؟
تو کی هستی که به دیگران مسلمون یا نا مسلمون میگی؟ چرا؟

glosi

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دختر خانم چادری ای که حیا نمی کند که توی تاکسی کنار یک پسره، واقعاً فاجعه است!

ب نظرم این دیگه حرف ی جوون تحصیل کرده ی امروزی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه نا خواسته حالا کنار ی پسر تو تاکسی باشی اصلا ب ادم چادری مانتویی چه ربطی داره ....................
اگر این دیدای اشتباه برداشته بشه خیلی از کارای نادرست بهتر میشه ....................................

طناز خانمی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دوستان تعریف می کرد خواهرم باردار بود و قرار بود اون روز برم کمکش . صبح اول وقت بیدار شدم و بعد از خوندن نماز صبح به خاطر عشق به ظهور اون روز هم مثل خیلی روزای دیگه یه نماز امام زمان(عج) هم خوندم و از خونه بیرون زدم . این دختر به خاطر ظاهر زیبایش و مانتویی بودنش اون روز توی اتوبوس واحد توسط دوتا خانم چادری اونقدر مورد توهین و افترا قرار گرفت که همیشه به عنوان تنها کابوس زندگیش از آن تعریف می کند. فقط به جرم اینکه مانتویی بود و صبح سحر از خونه بیرون اومده بود.
خانمهای چادری و محجبه : حجاب انسانها و حیا عفت خانمها فقط در دو تار مویشان نیست عفت و حیا به قلب و نگاه انسانهاست.

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز

امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟؟

بهش گفتم: امام زمان عج رو دوست داری؟
گفت: آره ! خیلی دوسش دارم

گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟
گفت: آره!

گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟
گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله

گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد
گفت: چرا؟

براش یه مثال زدم:
گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری و می بینی بله!!!! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره.عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟ بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم. بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! دوست داشتن به دله…

دیدم حالتش عوض شده

بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟ تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟
گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه ، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه

گفتم: پس حجابت….
اشک تو چشاش جمع شده بود
روسری اش رو کشید جلو
با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم ، حجاب که قابلش رو نداره

از فردا دیدم با چادر اومده
گفتم: با یه مانتو مناسب هم میشد حجاب رو رعایت کرد!
خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چــــــادر رو بیشتر دوست داره
می گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخنــــــــــد می زنه

http://hejabebartarema.blogfa.com/

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز

همان طور که دوست ندارید زنان دیگر ولو یک درصد هم دل شوهرانتان را بربایند، شما هم با حجاب مناسب خود، مانع از دلربایی از شوهران زنان دیگر شوید.

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، طی سخنانی در جشن «هلهله فرشته ها» که به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا(س) در حسینیه شهدا برگزار شد، اظهار داشت: بنده وقتی به دانشگاه ها و جاهای دیگر برای سخنرانی می روم به دختران و زنان می گویم شما که نمی خواهید یک درصد هم زنان دیگر ، دل شوهرانتان را ببرند، خودتان نیز آرایش کرده و بدحجاب در جامعه حاضر نشوید.وی همچنین با اشاره به آیات قرآن به تبیین و بررسی مشکلات فراروی ازدواج جوانان پرداخت و گفت: برخی این طور فکر می کنند که مشکلات مالی ، دلیل اصلی تاخیر در ازدواج است و حال آن که بخشی از مشکل این مساله است و همه اش این نیست.این مفسر قرآن در ادامه به داستان ازدواج حضرت موسی(ع) با دختر حضرت شعیب (ع) اشاره کرد و افزود: این داستان که در قرآن نیز به آن اشاره شده دارای نکات بسیار مهمی است که از آن جمله گیرندادن به داماد در بحث خواستگاری است.وی یادآور شد: بی شک بسیاری از مشکلات ازدواج جوانان با تمسک به آیات نورانی قرآن کریم و معارف غنی اهل بیت (ع) و نیز ارائه سبک زندگی اسلامی قابل حل شدن است.حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه والای خانواده و ازدواج در اسلام ابراز داشت: بر اساس آیات قرآن مجید، رابطه پیامبر اکرم‌(ص) با مردم رحمت و رابطه مردم با پیامبر اکرم‌(ص) مودت است و در همین قرآن آمده که رابطه زن و شوهر با یکدیگر باید بر اساس مودت و رحمت باشد.وی همچنین با اشاره به این که یکی از دلایل دور شدن از حلال خدا ، انجام محرمات است، خاطرنشان کرد: این که گاهی ازدواج های جوان ها به تاخیر می افتد یکی از دلایلش به خاطر طرح دوستی و رفاقت ریختن جوان ها با دختران نامحرم است و حال آن که اگر بر اساس نگاه اسلامی رفتار کنند ، بسیاری از تنگناها و مشکلات حل می شود.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
كاملا موافقم كه در جامعه ما امر به معروف و نهي از منكر معمولا نميشه يا حتي منكر تبديل به معروف شده(نمونش رباي علني بانكداري اسلامي!!) ولي اين هم كه وقتي حرف از نهي از منكر ميشه تنها چيزي كه ممكنه مطرح بشه حجابه درست نيست البته كاملا درسته كه بدحجابيه يك مسلمان هم منكره ولي منكراتي وجود دارند كه حجاب تو جيب پشتي اونها هم جايي نداره!!
نميشه يه گوشه اسلام و امر به معروفش رو چسبيد بعد انتظار داشت جامعه و حكومت هم اسلامي بشه!
بي حجابي دلايل فراواني داره كه تا اون دلايل بررسي نشه با سي دي و بروشور و حرف شايد تنها 0.1 درصد بشه كسي رو به حجاب تشويق كرد نمونش هم طرحهايي هست كه از جانب نيروي انتظامي(!) هرازگاهي اجرا ميشه
مهمترين دليل به نظر علماي بزرگ كه نه تنها ريشه بدحجابيه بلكه ريشه تمام مشكلاته لنگ زدن در توحيده كه متاسفانه به صورت نسل به نسل و سيستم آموزشي ضعيف خودش رو نمايان كرده
دليل بزرگ ديگه مشكلات هم كه زير مجموعه اوليه ارثي بودن دينه يعني حتي حوصله فكر كردن به اصول رو هم نداريم چه برسه به تحقيق!
دلايل ديگه اي من جمله تاثير ماهواره و لقمه و... هم وجود داره كه بازهم اين دلايل زير مجموعه همون دليل اصليه
در واقع تا دلايل ديگه برطرف نشه نميشه انتظار ريشه كن شدن خود منكر رو داشت
همچنين به نظر حقير اينكه حجاب رو فقط در چادر بدونيد كاملا اشتباهه چون گاهي وقتها ممكنه يك مانتويي از يه چادري محجبه تر باشه البته اين رو هم منكر نميشم كه چادر حجاب برتره چون محجبه ترين خانم مانتويي هيچ وقت نميتونه از محجبه ترين خانم چادري با حجاب تر باشه(با دليل ميگم)
اما به نظر ميرسه منظور شما بيشتر خانمهايي باشه كه حجاب رو قبول دارند ولي سهل انگارند كه خب شايد تذكر با استناد به احاديث وآيات مفيد باشه
همچنين با بحث ميشه به نتيجه رسيد ولي از اونجايي كه اكثر ما وقت فكر كردن در اصول دينمون رو نداشتيم پس طبيعتا اگر بحث به دعوا و مجاب كردن طرفين نرسه خيلي كم ميشه كه تاثير بلندمدت و دائمي داشته باشه

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا

چادری ها زهــــــــرایی نیستند!

اگر پهلویشان درد دین نداشته باشد…

اگر عدو را با سیاهی چادرشان به خاک سیاه نکشانند…

اگر سیاهی چادرشان حرمت خون شهیدان را به عالمیان ننمایاند…

چادری ها زهـــــــــرایی نیستند!

اگر منتظـــــــــر یوسف گمگشته ای نباشند…

اگر فکرشان،هدفشان،راهشان،نگاهشان،عشقشان و حجابشان فاطمی نباشد…