این حرفتونو با شوخی زدید ولی من جدا به این موضوع اعتقاد دارم چون این حق هرکس (چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه )برای زندگیش تصمیم بگیره.چرا همیشه باید دخترا انتخاب بشن وخودشون حق انتخاب ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانمها ی سوال:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا شما دخترا نميتونين وقتی يه پسر خوشگل از بغلمون رد ميشه بگين: جوووون داماد بابام ميشی؟؟؟؟
این حرفتونو با شوخی زدید ولی من جدا به این موضوع اعتقاد دارم چون این حق هرکس (چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه )برای زندگیش تصمیم بگیره.چرا همیشه باید دخترا انتخاب بشن وخودشون حق انتخاب ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرفتونو با شوخی زدید ولی من جدا به این موضوع اعتقاد دارم چون این حق هرکس (چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه )برای زندگیش تصمیم بگیره.چرا همیشه باید دخترا انتخاب بشن وخودشون حق انتخاب ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه بار اینو گفتم پسره هم پوکید از خنده:|
اکثر مردم طرز فکرشون مث شماس......منم موافقم دخترا بجای اینکه چشم و ابرو نشون بدن بهتره رسمن خواستگاری کنن اینطوری کار ما هم راحت میشه اونی که خوشگلتر بود و خونه و ماشین و کار بهتر داشت رو انتخاب میکنیم البته به شرط اینکه صبح تا عصر کار کنه بچه رو هم نگه داره قرم نزنه![]()
منم موافقم دخترا بجای اینکه چشم و ابرو نشون بدن بهتره رسمن خواستگاری کنن اینطوری کار ما هم راحت میشه اونی که خوشگلتر بود و خونه و ماشین و کار بهتر داشت رو انتخاب میکنیم البته به شرط اینکه صبح تا عصر کار کنه بچه رو هم نگه داره قرم نزنه![]()
اکثر مردم طرز فکرشون مث شماس......
متاسفم که یه آدم تحصیل کرده این حرفا رو میزنه............
البته این حرفو میگن.چند بار هم به من گفتن ولی نه این طوری،به زبون نمیارنش.دخترا زیر پوستی عمل کمی کنن و با اعمالشون نشون میدن : دی![]()
خانمها ی سوال:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا شما دخترا نميتونين وقتی يه پسر خوشگل از بغلمون رد ميشه بگين: جوووون داماد بابام ميشی؟؟؟؟
عجیب باهات موافقم .....................................عجیب..........ینی یوزارسیفم از کنارم رد شه هیییییییییییییچوقت این حرفو نمیزنم......ینی اصن نگاشم نمیکنم!!!!!
اییییییییییییییییییییییییی.......
خیلی مزخرف بود.............
هرچی هنرمند تر و خشگل تر و تحصیل کرده تر باشی کیسای بهتری میاد طرفت حالا مثل یه پسر باحیا برو بشین گوشه خونه تا یکی بیاد بگیرتت!!!!!!!![]()
به خاطر اینکه داماد شدن کسی به ظاهرش نیست... باید "قلبش هم قشنگ باشه"خانمها ی سوال:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اتفاقن تا حالا 2 تا خواستگارو رد کردم اولی باباش بنز اس کلاس داشت خودش پرادو ، طبقه پایین خونمونم مال اوناست خودشون الان یه جای دیگه زندگی میکنن مادرش از مادرم منو خواستگاری کرد ولی مشکل دختره این بود که چاق بود هیچ وقت هم محلش نمیذاشتم دومی هم دختر دوست بابامه که یه ساختمون تجاری با چند تا مغازه داره باباش از بابام منو خواستگاری کرد اونم نخواستم چون چاقه![]()
ینی یوزارسیفم از کنارم رد شه هیییییییییییییچوقت این حرفو نمیزنم......ینی اصن نگاشم نمیکنم!!!!!
اییییییییییییییییییییییییی.......
خیلی مزخرف بود.............
ندزدنت ....اتفاقن تا حالا 2 تا خواستگارو رد کردم اولی باباش بنز اس کلاس داشت خودش پرادو ، طبقه پایین خونمونم مال اوناست خودشون الان یه جای دیگه زندگی میکنن مادرش از مادرم منو خواستگاری کرد ولی مشکل دختره این بود که چاق بود هیچ وقت هم محلش نمیذاشتم دومی هم دختر دوست بابامه که یه ساختمون تجاری با چند تا مغازه داره باباش از بابام منو خواستگاری کرد اونم نخواستم چون چاقه![]()
شما غصه نخور...بادیگارد دارم................![]()
من با اون پسره بودم ! که خیلی داشت واسه خودش نوشابه وا میکرد !
من با اون پسره بودم ! که خیلی داشت واسه خودش نوشابه وا میکرد !
به مامانت بگو روت دزدگیر نصب کنه .... حیفی تو !من برا خودم نوشابه باز کردم؟ سومیش دختر یه بازیگر طنز معروف بود که نمیتونم اسمشو ببرم اون میخواست باهام دوست بشه ولی اونم محلش نذاشتم به هر کی میگم کف میکنه![]()
به مامانت بگو روت دزدگیر نصب کنه .... حیفی تو !
ریموت ش هم حتما دست عمه ت باشه !![]()
من برا خودم نوشابه باز کردم؟ سومیش دختر یه بازیگر طنز معروف بود که نمیتونم اسمشو ببرم اون میخواست باهام دوست بشه ولی اونم محلش نذاشتم به هر کی میگم کف میکنه![]()
مثلا چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید شما توهم میزنی اینطوری برداشت میکنی!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگر دختر خانمها هم بهسربازی میرفتند/ عکس | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
برای دختر خانمها | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اسم این دختر چی میشه؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
تفاوت دختر در ایران و آمریکا | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
خواسته های یه دختر کم توقع از همسرش | زنگ تفريح | 44 |