نیییدونم:دیمگه نظر دخترا رو نپرسیده ! چرا پسرا هم نظر دادن !!! :دی
امیدوارم اون چیزی که بیان کردن واقعیت باشه![]()
مطمئنا جوابا برای سن های مختلف فرق داره! کسایی که تو دانشگان و فعلا می خوان خوش باشن احتمالا خوش تیپی اینا ولی کسایی که دنبال یه رابطه ی جدین ( رنج سنی بچه های باشگاه مهندسان) مسلما اخلاق میشه اول! همون ترتیبش:
اخلاق
تحصیلات
خانواده
ثروت
خوشتیپی
گول نخورید چیه! نگاه کنین تو جامعه کسایی که متاهلن چند تا دختر درست حسابی و موفق می بینین که با پسر سوسول و قرتی ازدواج کرده باشه! واسه دوستی و خوش گذرونی بله! خوشتیپ نباشه به دردش نمی خوره آبروش می ره!
چیز دییگه یادت نرفته؟1-اخلاق+تحصیلات+خانواده(این سه تا در کنار هم.اگه یکی اخلاق داشته باشه ولی تحصیلاتش خیلی پایین تر از من باشه قبول نمیکنم.اخلاق و خانواده هم به هم گره خوردن.در اکثر موارد ادمهای با اخلاق خانواده های خوبی هم دارن)
2-خوشتیپی
3-ثروت
همش با هم + یه سری خصوصیات دیگه![]()
من که فکر نمیکنم اینجور نظرسنجی جواب بده.
به نظرم شما باید اینجوری بررسی کنی که اگر ی پسر بره خواستگاری،چه ملاکی رو اول باید داشته باشه که دختره حاضر بشه حداقل باش صحبت بکنه(ینی قدم اول برای ازدواج رو برداره)فرض کن ی پسری بره خواستگاری،دختره هم نمیشناسش ازش نمیپرسه که شما اگه اخلاق دارید بیایید با هم صحبت کنیم،مثلا اول از شغل و تحصیلاتش میپرسه،ی نگا به قیافش میندازه،اگه اینا تا ی حدی مقبول بود بعد تازه سر مسائل دیگه که اخلاق هم جزوشه صحبت میکنن.
جز اینه؟
چیزایی که من دیدم که همین بوده!!!!!!!!!
تشخیص دادن اخلاق به راحتی تشخیص ثروت و تحصیلات و وضع خانواده و ...نیست ب خاطر همین در مراحل بعد مفصل بش میپردازن ممولا.
البته سلام
اینا که شما میگین جزعی از اون تعارفهاست
اگه کسی که اینها رو میگه میتونه بدون پول زندگی کنه
کدوم دختری خونه پدر که میخورده و میخوابیده به پول و از همه مهمتر چطور در اوردن ان فکر کردن
ما نمیگیم پول اصلا مهم نیست آدم باید فکر بعدشم بکنه اما اگه شما بگین تو این زمونه بدون پول میشه زندگی کرد من قبول میکنم البته شاید بشه ولی............
ما میگیم پول اصل نیس اصل یه چیز دیگس
هر کی فکر کنه دخترا دنبال پولن آدم بی خودیه. دخترا دنبال money هستناصل چیه؟
هر کی فکر کنه دخترا دنبال پولن آدم بی خودیه. دخترا دنبال money هستن
هر کی فکر کنه دخترا دنبال پولن آدم بی خودیه. دخترا دنبال money هستن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |
بیچاره دخترا ... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
چرا شاه میذاشت دخترا با روسری برن مدرسه؟! | گفتگوی آزاد | 14 | |