دخترا باهوشترن یا پسرها ؟

3erERFAN

عضو جدید
یک جمله ی معروغ هست که میگه:پشت هر مرد موفق یک زن با درایت است
بعدشم هوش فرق می کنه قضیه اش.....

بله بله!!! میگن حضرت آدم اول به حرف شیطان گوش نمیداد و به میوه ی ممنوعه دست نمیزد..... تا اینکه حوا اومد و آدم رو اغفال کرد و مای بیچاره همگی به زمین تبعید شدیم.... موفقیت بزرگیه نه؟:razz:

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله بله!!! میگن حضرت آدم اول به حرف شیطان گوش نمیداد و به میوه ی ممنوعه دست نمیزد..... تا اینکه حوا اومد و آدم رو اغفال کرد و مای بیچاره همگی به زمین تبعید شدیم.... موفقیت بزرگیه نه؟:razz:
بله!!!!!!صد البته

chemblog

عضو جدید
ببخشید.... قصد شوخی بو جدا تو تاریخ یه زن که مخ بوده نام ببرید... از سرآشپزای بزرگ دنیا گرفته تااااااااااااااااا بزرگترین دانشمندا همه مرد هستن:cool:
بی انصاف نباش ماری کوری و خیلیای دیگه بودن

3erERFAN

عضو جدید
بی انصاف نباش ماری کوری و خیلیای دیگه بودن
من که جز ماری کوری فرد دیگه ایرو نشنیدم.... تازه اونم به کمک همسرش بود که به اینجا رسید.... راستی یه چندتا از این خیلیارو نام ببر جون داداش!!!!:surprised:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
چیزی نمیشه فقط دیگه آقا دزد وآقا گرگه و آقا غوله نداریم:biggrin:

همین رو بگو ..
هر چی صفت بده به آقایون مظلوم میدن ... آقا گرگه .. آقا دزده .. آقا غوله:(
هر چی صفت خوبه واسه خانوماست ... فرشته .. خورشید .. ستاره .. همه اسم گلا رو هم که رزرو کردن

خانوما همیشه خود خواه بودن

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا من نمیدونم شما خودتون که ادعای عقل و منطقو هوشو این چیزارو دارین چه طور روتون میشه اینو بازم بگین...من جاتون بودم سانسورش میکردم...خیلی ضایعس...اگر باشه که هم ...آره خیلی بزرگه.....خیلی...

chemblog

عضو جدید
من که جز ماری کوری فرد دیگه ایرو نشنیدم.... تازه اونم به کمک همسرش بود که به اینجا رسید.... راستی یه چندتا از این خیلیارو نام ببر جون داداش!!!!:surprised:
هلن کلر
یه خانومی تو کتاب زبان دبیرستان بود اسمش یادم نیست

???zendegi

عضو جدید
همین رو بگو ..
هر چی صفت بده به آقایون مظلوم میدن ... آقا گرگه .. آقا دزده .. آقا غوله:(
هر چی صفت خوبه واسه خانوماست ... فرشته .. خورشید .. ستاره .. همه اسم گلا رو هم که رزرو کردن

خانوما همیشه خود خواه بودن
ای بابا خودخواه نبودن لیاقتشو داشتن.:smile:

8331_vida

عضو جدید
ممنون .. بجا و درست بود ;)

تک تک .. آقایون تک تک کاراشون رو انجام میدن ..
اینجوری هم به تک نفر دل میبندن
به تک نفر عاشق میشن
به تک تک حرفاشون عمل میکنن
و ...
اینجوریاست که تک میشن :smile:

محاسباتی که راحته .. (وقتی ریاضی میخونم باید ببینی .. فقط برگ میزنم و توی ذهنم همشو حل میکنم .. )
اونی که گفتم حفضیات بود

تو كلا هوشت خيلي خوبه .;)

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابته؟؟؟؟؟؟؟
اخه هوش به این مسائل ربطی نداره
من ادم هایی رو می شناسم که فوق العاده زیاد باهوشند
ولی نمی تونند از این هوش استفاده کنند و موفق نیستند
برعکس این هوش اونا رو تنبل کرده

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی......
واقعا از بدیهیاته که دخترهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باهوش تر......................................
نیستن......
پسرا خیلی باهوش ترن....

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای آقایون بی انصاف...اگه شما شکمتون خالی باشه که در جا خود کشی میکنین که...حیف ما زنا که داریم با عشق و ایثار دلتونو گرم میکنیم که شما راحت به اختراعاتتون برسین...ای بی انصافااااااااااااااااا...

3erERFAN

عضو جدید
بابته؟؟؟؟؟؟؟
اخه هوش به این مسائل ربطی نداره
من ادم هایی رو می شناسم که فوق العاده زیاد باهوشند
ولی نمی تونند از این هوش استفاده کنند و موفق نیستند
برعکس این هوش اونا رو تنبل کرده

پس به چی ربط داره؟!!!! بچه داری؟ ظرف شستن؟ پخت . پز؟

chemblog

عضو جدید
ای آقایون بی انصاف...اگه شما شکمتون خالی باشه که در جا خود کشی میکنین که...حیف ما زنا که داریم با عشق و ایثار دلتونو گرم میکنیم که شما راحت به اختراعاتتون برسین...ای بی انصافااااااااااااااااا...
نه اینکه شکم شما هم همینجوری با هوا پر میشه

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس به چی ربط داره؟!!!! بچه داری؟ ظرف شستن؟ پخت . پز؟

هوش !!!!!یعنی سرعت در یادگیری.تحلیل بهتر.....................شاید مقوله ی بچه داری و پخت و پز هم در بر بگیره
پس نتیجه میشود که باز دختر ها باهووووووووش ترند

8331_vida

عضو جدید
wow چه بحثي مي كنين شما ها !!!!! من كه هيچ وقت از بحث كردن خوشم نميومد و نمياد

3erERFAN

عضو جدید

من به نوبه ی خودم تشکر میکنم.... ولی نگید از پسرا باهوشترین;)

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینکه شکم شما هم همینجوری با هوا پر میشه
نه بد نیست خانم ها یه کودتا بکنن ...یه چند وقتی خبری از شام و ناهار و اینجور چیزا نباشه صدای ونگ بچه هم از صبح تا شب تو خونه بپیچه ببینم بازم میتونین اختراع کنین بعد سرکوفتشو به ما بزنین یا نه...

3erERFAN

عضو جدید
هوش !!!!!یعنی سرعت در یادگیری.تحلیل بهتر.....................شاید مقوله ی بچه داری و پخت و پز هم در بر بگیره

قشنگ از استذلالاتون معلومه چه هوش سرشاری دارین!!!! اینایی که میگی نظریه های جدیده؟!!!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

تعریف هوشتون ناقصه
پیشنهاد میکنم برید درس هوش مصنوعی رو پاس کنین