نه دورنمایی از نیمه گمشدت دادم.گفتم این نشونیاشه.هر کی پیدا کرد بندازه تو صندوق پستی برات بیارنچیه سعید داری خودتو توصیف می کنی ؟
نگفته بودی جفتکم میندازی![]()

نه دورنمایی از نیمه گمشدت دادم.گفتم این نشونیاشه.هر کی پیدا کرد بندازه تو صندوق پستی برات بیارنچیه سعید داری خودتو توصیف می کنی ؟
نگفته بودی جفتکم میندازی![]()
یا خدا !!!! این کیه دیگه!!!! سه روز پیش میگفت خواستگار سمج دارم، مشکل انتخاب دارم، باید فکر کنم. الان میگه نامزدم . . . ..بعله عزیزم
نامزدم اینجوریه
فقط ایرادایی که داره یکی عینکیه دوم اینکه موهاش کم پشته
اینی که میگی برا دختراست، پسرا اگر خوش قیافه باشن سریع از این مزیت سواستفاده میکنن. غرور کجا بود![]()
نه دورنمایی از نیمه گمشدت دادم.گفتم این نشونیاشه.هر کی پیدا کرد بندازه تو صندوق پستی برات بیارن![]()
نمیدونم کجا بود واقعا مردا اینجورین نه زشتشون اعتبار داره نه خوشجلشون ؟ بس ادم با کی ازدباج کنه![]()
دخترا خودشون بهتر میدونن چی میگم ! من وارد نیستم زیادنه ندیدم یکم توصیف کن ببینم چجوره
دختر باید روزی سه دفعه تو جوب شناا کنه![]()
یا خدا !!!! این کیه دیگه!!!! سه روز پیش میگفت خواستگار سمج دارم، مشکل انتخاب دارم، باید فکر کنم. الان میگه نامزدم . . . ..![]()
نمی دونم چرا خوشکل ترین دخترا شوهراشون زشتن
اینو گفتم اعتماد به نفس پسرای مهندسان بره بالا![]()
یا خدا !!!! این کیه دیگه!!!! سه روز پیش میگفت خواستگار سمج دارم، مشکل انتخاب دارم، باید فکر کنم. الان میگه نامزدم . . . ..![]()
کلک یعنی تو نیمه گمشدمی
فردا بنداز خودتو صندوق پستی فقط امشب شام نخور ک راحت از سوراخش رد شی
امریکا ائتلاف کرده داعشه بزننحالا ی حرف تازه بزنید بابا مردیم....
شادی تو خطری نشون میدی! گاها یه حرفایی میگی که داره کم کم باورم میشه با یه دختر ازدواج کنیغصه نخور بیا با خودم ازدواج کن![]()
فدام شیببین زبونتو گاز نگیر.با چاقو بکن بنداز جلو گربه....
خدا نکنه
احتمالا چن روز دیگه بچشون به دنیا بیاد![]()
احتمالا چن روز دیگه بچشون به دنیا بیاد![]()
اره خب....
منظورش دوس پسرشه
ارع![]()
شادی تو خطری نشون میدی! گاها یه حرفایی میگی که داره کم کم باورم میشه با یه دختر ازدواج کنی![]()
شادی تو خطری نشون میدی! گاها یه حرفایی میگی که داره کم کم باورم میشه با یه دختر ازدواج کنی![]()
نمیشه خودت بری کپی کنی بزنی اینجا؟ دلیل اینکه ما عضو باشگاه شدیم خستگیه! ما خسته ایم خسته! میفهمی؟نه بابا دوس پسر چیه
من خوشم اصلا ازین خضعولات نمیاد
آقای"ile"هم بهتره برن جوابشونو تو همون تاپیک بخونن
داستان داره....
بعضیام تو تقسیم دراومدنمردای امروزی که همه تو ضرب دراومدن
ادم مجبور میشه بیاد سراغ اینجور گزینه ها میفمی مجبور میشه![]()
چیه خانم؟؟شدی عین اینا که تک میزنن که بشون زنگ بزنیم
اره خب....
یکی از باحالترین کامنت هایی که تو باشگاه خوندم !!! امامی منو ببخشش قصد بدی نداشتم،نتونستم جلوی خودمو بگیرم
![]()
منم شارژ میخامچیه خانم؟؟شدی عین اینا که تک میزنن که بشون زنگ بزنیم
شارژ میخای؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |
بیچاره دخترا ... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |