دانلود نرم افزار Exceed و Gambit (برای نصب فلوئنت) راحت و بدون دردسر

farhang_760

عضو جدید
با سلام
خیلی وقت بود که دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم فایل نرم افزار Exceed 2006 و Gambit 2.3 رو که توی کامپیوتر داشتم برای بچه ها به اشتراک بذارم

بالاخره تونستم این کارو انجام بدم.آخه خیلی از بچه ها وقتی فلوئنت رو دانلود میکردند میگفتم که گمبیت هست ولی Exceed توش نیست و دنبال لینک دانلود اون بودند

بالاخره خودم این کارو کردم تا شما رو راحت کنم و اینقدر عذاب نکشید
فقط باید بگم که برای راحتی شما این فایل رو چند تیکه کردم

Exceed جمعا 100 مگ بود که 5 تا فایل 20 مگی تبدیلش کردم تا راحت تر دانلودش کنید

Gambit هم 50 مگ بود که به سه تا فایل تبدیلش کردم

این فایل ها رو در Drop.io آپلود کردم و از لحاظ دانلود اونقدر مشکلی ندارید
البته نسبت به رپید و فور شیر عرض میکنم

برای دانلود به صفحه دانلود فایل ها بروید:gol:

رفتن به صفحه دانلود فایل ها

morteza64210

عضو جدید
ممنون، مهندس جان دنبال fortran هستم که روی ویندوز7 64بیتی کار کنه، ورژن 11 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده و نمیتونه یکی از فایل هاشو پیدا کنه. اگر بتونید لینکی بدید که بشه fortran رو روی ویندوز7 64بیتی نصب کرد ممنون میشم.
ورژنهای 32 بیتی فرترن (fortran v6.5) روی 7 64بیتی نصب میشن اما هنگامی که ران میشن برنامه رو می بنده

pareparvaz-rz

عضو جدید
برای آموزش نرم افزار فلوئنت (fluent) می توانید به وبلاگ زیر مراجعه کنید آموزش بیشتر قسمت ها موجود می باشد اما آموزش قسمت خاصی از fluent رو خاصی رو می خواهید emailبزنید تا توی وبلاگ بزارم.
در ضمن انجام کلیه پروژه ها و پایان نامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد در زمینه کار با نرم افزار Fluent (فلوئنت) پذیرفته می شود.
www.ansysfluent.blogfa.com
rezaamini6767@gmail.com
pareparvaz_rz@yahoo.com
r.amini89@ms.tabrizu.ac.ir
09371272594

hamidhseq

عضو جدید
آموزش فارسی گمبیت

آموزش فارسی گمبیت

وبلاگ www.fluent.blogfa.com ویدیوهای آموزشی خوبی به زبان فارسی در مورد نرم افزار گمبیت داره که مخصوصاً برای کسانی که تازه میخواهند گمبیت را یاد بگیرند خیلی مفیده

بالا