وااااااااااای مرسی علی آقاسلام و خسته نباشید خدمت همه ی مهندس های گل صنایع
تو این تاپیک براتون جزوه های درس تحقیق در عملیات رو میذارم .
اولین جزوه یه جزوه ی خوب از تحقیق در عملیات 1 هست که براتون آپلود میکنم
سلام ممنونم من یه عالمه دنبالش گشتم فقط این جزوه کدوم استاده؟
جروه دکتر عشقی رو اگه بذرین خیلی ممنون میشم؟
سلام لطفا يه فكري به حال من بكنيد اين ترم تحقيق در عمليات 2 دارم و ميترسم نمره قبولي نگيرماگر كتاب اموزشي يا چيزي ديگه در اين مورد سراغ داريد بهم بگيد
مرسي![]()
نمیدونم چرادانلود نمیشه!!!!!!!!!!!!!!سلام و خسته نباشید خدمت همه ی مهندس های گل صنایع
تو این تاپیک براتون جزوه های درس تحقیق در عملیات رو میذارم .
اولین جزوه یه جزوه ی خوب از تحقیق در عملیات 1 هست که براتون آپلود میکنم
نمیدونم چرادانلود نمیشه!!!!!!!!!!!!!!
خب تو كارخونه بايد چيكار كنين ؟! يه كم بيشتر توضيح بدين ، تا حد توان كمكتون ميكنيم !سلام.من دنبال حلت کتاب مهرگان هستم.من دانشجویه IT ام.هیچی از این تحقیق در عملیات نمی فهمم.تازه به ماپروژه هم داده.گفته برین تو یه کارخونه درباره ی خط تولید و ...(؟!) و تحقیق کنید .من بخاری سازی رو اتخاب کردم.میشه موضوع بدین و بگین که باید چی کار کنم؟
منم دقیقا نمی دونم.مثلا نحوه ی برش آلومینیوم که بهینه باشه.یا متغیر ها رو بگیریم و مدل سازی کنیم و ...(؟).منم نمی دونم.همین که متغیر رو می گیریم.شاید یه چیزی مثل همین جدول های مدل سازی که متغیر هاش خیلی بیشتره.یه چیزایی هم درباره ی نیرو انسانی می گفتن!خب تو كارخونه بايد چيكار كنين ؟! يه كم بيشتر توضيح بدين ، تا حد توان كمكتون ميكنيم !![]()
اتفاقا من داشتم به اين فكر ميكردم كه كيس هاي زيادي رو ميتونيد بررسي كنيد كه جاي كار هم داره من نظراتمو ميگم ( اما اگه خيلي عجله نداريد صبر كنيد تا بقيه ي بچه هامون از مسافرت و اينا برگردن فكرامونو بذاريم رو. هم اون موقع بهتر ميشه ! )منم دقیقا نمی دونم.مثلا نحوه ی برش آلومینیوم که بهینه باشه.یا متغیر ها رو بگیریم و مدل سازی کنیم و ...(؟).منم نمی دونم.همین که متغیر رو می گیریم.شاید یه چیزی مثل همین جدول های مدل سازی که متغیر هاش خیلی بیشتره.یه چیزایی هم درباره ی نیرو انسانی می گفتن!
مشکل من همینه که دقیقا منظور استاد رو نگرفتم.یعنی هیچ کدوممون(IT ها)متوجه نشدیم.
راستی واسه حلت چی کار کنم؟مهرگان کتاب معروفی فکر می کنم باشه.من واسه تمرینای مدل سازیش موندم.![]()
سلام.سلام.من دنبال حلت کتاب مهرگان هستم.من دانشجویه IT ام.هیچی از این تحقیق در عملیات نمی فهمم.تازه به ماپروژه هم داده.گفته برین تو یه کارخونه درباره ی خط تولید و ...(؟!) و تحقیق کنید .من بخاری سازی رو اتخاب کردم.میشه موضوع بدین و بگین که باید چی کار کنم؟
من تو سوالایه مدل سازی موندم.23 تا سوال که تو فصل دو هست همه مثل همه و من هیچ کدوم رو یاد ندارم.الان دارم کتاب رو می خونم اما توش مدل سازی حل نکرده.تا قبل از سیزدهم باید تحویل بدم.از سوال 8 تا سوال 14.اگه جواب هارو دارین یه لطفی بکنید و بذارین.سلام.
مهرگان که سوالاش خیلی آسونه؟؟!!!
شما حل کن، اگه نتونستید، صفحه و سوالشو بگید واستون حل می کنم.
آره دقیقا همینا رو می گفتن.کدوم رو انتخاب کنم(با توجه به کارخونه ی بخاری سازی)؟ می تونم رو کمک شماها حساب کنم؟اتفاقا من داشتم به اين فكر ميكردم كه كيس هاي زيادي رو ميتونيد بررسي كنيد كه جاي كار هم داره من نظراتمو ميگم ( اما اگه خيلي عجله نداريد صبر كنيد تا بقيه ي بچه هامون از مسافرت و اينا برگردن فكرامونو بذاريم رو. هم اون موقع بهتر ميشه ! )
شما ميتونيد رو مسائل زيادي مانور بديد مثلا 1. توليد رو بهينه كنيد 2. ميزان حمل ونقل و تاخير مواد رو min كنيد 3. راندمان نيروي انساني رو max كنيد يا درصد ضايعات رو min كنيد و.........وقتي يكي از اينا رو پيدا كرديد بايد روش كار كنيد ديگه ، تو هر كدومشون بايد متغير ها رو تعريف كنيد محدودويت هاشو بر اساس شرايط موجود تو اون شركت پيدا كنيد و.......
راستش اسم اون كتابي رو كه ميگيد من نشنيدم خودتون بايد يك كتاب. معرفي كنيد يا .........ميشه بگيد ؟!
اوه اوه!من تو سوالایه مدل سازی موندم.23 تا سوال که تو فصل دو هست همه مثل همه و من هیچ کدوم رو یاد ندارم.الان دارم کتاب رو می خونم اما توش مدل سازی حل نکرده.تا قبل از سیزدهم باید تحویل بدم.از سوال 8 تا سوال 14.اگه جواب هارو دارین یه لطفی بکنید و بذارین.![]()
مرسی.سوال ها رو که حتما میل می زنماوه اوه!
من الان کتابم همراهم نیست
به Chavosh68@yahoo.com میل بزن سوالارو ، واست تا قبل از 13 می فرستم.
اگه می خوای سیگار بکشی، من کمکت نمی کنم . چون واقعا از سیگار و بوش متنفرم.مرسی.سوال ها رو که حتما میل می زنم.ولی واسه اینکه خودمم یاد بگیرم مشکلی نیست تو حل یه سوال منو همراهی کنید؟یه سوال بنویسم تا شما بهم یاد بدین خودم حل کنم؟
میبینین ما بچه های IT چقد اجتماعی هستیم و با بقیه زود دوست می شیم ======>![]()
شما اگه يه كم اطلاعات راجع به خط توليد و تعداد نيروي انساني و درصد ضايعات و اينكه چه قطعاتي ميزنن و ........بدي خوبه اون موقع ميشه فهميد كدومش بهتره اما به نظر من توليد بهينه يا min كردن تاخير و حمل ونقل از همش بهتره خصوصا مورد اول كه با بهينه كردن توليد سود رو ماكزيمم ميكنيم !آره دقیقا همینا رو می گفتن.کدوم رو انتخاب کنم(با توجه به کارخونه ی بخاری سازی)؟ می تونم رو کمک شماها حساب کنم؟
افرين چه پسر خوبياگه می خوای سیگار بکشی، من کمکت نمی کنم . چون واقعا از سیگار و بوش متنفرم.
خوب سوالتو بگو. اگه یاهو داشته باشی بهتره.
ساعت بگو که بیام. من باید برم ختم یه بنده خدایی.
خوبی از خودتونه!!!افرين چه پسر خوبيببخشيد اين پيام بازرگاني بحث بود !
مرسی مهندس. موضوع تولید بهینه بگم خوبه دیگه نه؟ایمیل بزنم به استاد و موضوع رو بگم.در کل همتون گلین .خیالمو راحت کردین.شما اگه يه كم اطلاعات راجع به خط توليد و تعداد نيروي انساني و درصد ضايعات و اينكه چه قطعاتي ميزنن و ........بدي خوبه اون موقع ميشه فهميد كدومش بهتره اما به نظر من توليد بهينه يا min كردن تاخير و حمل ونقل از همش بهتره خصوصا مورد اول كه با بهينه كردن توليد سود رو ماكزيمم ميكنيم !
حتما من كه تا جايي كه بتونم كمكتون ميكنم اميدوارم كه اطلاعاتم كافي باشه
موفق باشيد![]()