دانشگاه قم

majidkhan

عضو جدید
salam, man sale 76 vared daneshgah shodam ba etesabato gheyre vo gheyre , reshte man riyazi karbordi bod. rasti ghazi morde ya hanoz 4changoli chasbide be dneshgah va in ke belakhare mokhtalet shodid ya na ?

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نه ولی شایعه شده می خواد بره..خدا می دونه کی این قاضی می ره:(

zorita

عضو جدید
كي گفته قاضي مي خواد بره؟
عزيزم همچين خبرايي نيست فعلا كه چسبيده
فكر كنم با چسب قطره ايي

zorita

عضو جدید
من ورودی 86
شما هم منو یاد یکی از بچه ها میاندازید ممنون می شم شما هم خودتونو معرفی کنید:smile:

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااا ما تو یه کلاسیم و خبر نداشتیم؟؟؟http://www.www.iran-eng.ir/images/editor/smilie.gif
خوب راهنمایی کن یه کم؟
من فکر کردم همون zarotiهستی
zaroti رو که میشناسی؟

بی نام

عضو جدید
اشنایی

اشنایی

سلاممهندسی عمران دانشگاه قمدوست دارم با بچه های دانشگاه قم آشنا شمایدی یاهو:mos110_2000مرسی

lily

عضو جدید
سلام
می خواستم بدانم سطح آموزشی موسسه آموزش عالی سوره در رشته معماری چگونه است؟

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
پس شما تو صتعتی درس می خونید؟
ببینم این امکاناتش درست شد یا هنوز قاطیه.
فکر کنم سال اول باشه صنایع میگیره درسته؟
در هر صورت موفق باشین
در پناه خدای دوست داشتنی هم رشته ای

rose gol

عضو جدید
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
پس شما تو صتعتی درس می خونید؟
ببینم این امکاناتش درست شد یا هنوز قاطیه.
فکر کنم سال اول باشه صنایع میگیره درسته؟
در هر صورت موفق باشین
در پناه خدای دوست داشتنی هم رشته ای

سلام.بااجازتون اونجا تنازع برای بقا میکنیم.مگه شما کجامیخونید؟
صنایع قدیمی ترین ومادررشته دانشگاه ست.امسال سومین ساله.

;);)
سلاااام
خوبی؟
:gol:

مرسی همشهری. نفسی ست میاد ومیره.
اگه بامهمانی ام موافقت بشه که بهترم میشم

redlight

عضو جدید
سلام.بااجازتون اونجا تنازع برای بقا میکنیم.مگه شما کجامیخونید؟
صنایع قدیمی ترین ومادررشته دانشگاه ست.امسال سومین ساله.

مرسی همشهری. نفسی ست میاد ومیره.
اگه بامهمانی ام موافقت بشه که بهترم میشم
ایشالا موافقت بشه;)

redlight

عضو جدید
یه دانشگاه محترم قم دیگه ام اومد .اصلا تهنا نیستین:D:w14:
سلااااااااااااااااااااااام خوبی معصومه جونم؟:w42::w40:

redlight

عضو جدید
بعد از یک سال که دانشگاهمون رئیس نداشت:....
"
دكتر احمد بهشتي به عنوان سرپرست دانشگاه قم منصوب شد ظهر امروز دكتر احمد بهشتي با حكمي از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان سرپرست دانشگاه قم منصوب شد.به گزارش واحد خبر روابط عمومي دانشگاه قم، دكتر احمد بهشتي در جمع اعضاء هيأت رئيسه دانشگاه قم و با حضور آيت‌‌ا... مؤمن عضو هيأت امناء اين دانشگاه تحت عنوان سرپرست دانشگاه قم فعاليت خود را آغاز نمود.
آيت‌ا... محمد مؤمن قمي: طي سخناني به پيشينة تأسيس دانشگاه قم اشاره نمود و فعاليت‌هاي آيت‌ا... قاضي، رئيس فقيد دانشگاه قم را ارزشمند توصيف نمود.
عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: دانشگاه‌ها بايد افرادي متدين و فاضل تربيت كنند كه در دستگاه‌هاي مختلف در خدمت نظام اسلامي باشند و در اين ميان دانشگاه قم نيز بايد به صورتي فعاليت نمايد كه فارغ‌التحصيلان آن از بهترين‌ها باشند.
در ادامه دكتر احمد بهشتي نيز ضمن اشاره به سوابق ارتباط خويش با آيت‌ا... قاضي از وي به عنوان شخصيتي برجسته ياد كرد و گفت: قبول اين مسئوليت از باب احساس مسئوليت و تكليف بوده است.
سرپرست دانشگاه قم ابراز اميدواري كرد كه با همكاري جامعه مدرسين و هيأت امناء و استادان دانشگاه قم اين دانشگاه را از يك دانشگاه كشوري به دانشگاهي جهاني تبديل نمايد.
وي توجه به هيأت علمي را توجه به دانشجو و نشاط هيأت علمي را كارايي و تقويت روحيات دانشجويان دانست و خاطرنشان كرد: برقراري رابطة عاطفي بااستادان و دانشجويان در ارتقاء سطح كيفي دانشگاه تأثير مستقيم دارد.
گفتني است آيت‌ا... دكتر بهشتي در دوره‌هاي اول و دوم مجلس شوراي اسلامي نمايندة مردم فسا بوده و هم‌اكنون نيز براي دومين دورة پياپي عضو مجلس خبرگان رهبري نيز مي‌باشد.
دكتر بهشتي، دكتري فلسفه را در سال 1345 از دانشگاه تهران اخذ نموده و در سوابق خود 17 سال مديريت گروه فلسفه در دانشكدة الهيات دانشگاه تهران و تأليف بيش از 50 عنوان كتاب را دارد.

"

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
این اقای بهشتی چند سالی از باب قاضی کوچیکتره و یه چند سالی بیشتر از خدا :mad:
من موندم فسیل چرا میزارن رو یونی ما :w39: