تعجب نداره که.عزیز من,ارمیا خواننده بود صدا داشت نه مثل بقیه که سرود یار دبستانیه من میخوندن...
درسته صداش از بقیه بهتر بود ...اما مخالف زیاد داشت....واسم دور از ذهن بود اول شدنش!!
تعجب نداره که.عزیز من,ارمیا خواننده بود صدا داشت نه مثل بقیه که سرود یار دبستانیه من میخوندن...
من واسم مهم نبود بقیه چی میگن.درسته خیلی مخالف داشت ولی دلیل بد بودن یا راست بودن حرفاشون نمیشد.درسته صداش از بقیه بهتر بود ...اما مخالف زیاد داشت....واسم دور از ذهن بود اول شدنش!!
من واسم مهم نبود بقیه چی میگن.درسته خیلی مخالف داشت ولی دلیل بد بودن یا راست بودن حرفاشون نمیشد.
چطور؟با هم؟راستی بچه ها به احسان حتما تسلیت بگین ..خیلی ناراحت بود...
دختر داییش و پسر عمه ش شب عیدی از دنیا رفتن..![]()
متاسفانه مردم به صدا رای نمیدادن.الان چه ربطی داشت؟؟
میگم خیلی یا مثل تو فکر نمیکردن...
منظورم اینه طرفداراش کم بودن...
چطور؟با هم؟
ترجیح میدم شخصا بهش تسلیت بگم.منظورم حضوریه.والا خیلی ناراحت بود..ترجیح دادم نپرسم...
لابد تصادفی چیزی بوده...
متاسفانه مردم به صدا رای نمیدادن.
بله میتونم حدس بزنم.متاسفم فقط همینبله!
جز صدا فاکتور های زیادی مطرحه!!
من که خدم ازش بدم نمیومد...اما
مثلا پسر خاله من مخالف صد در صذ بود چون میگفت ارمیا دروغگوئه و متقلب!
میدونی چرا؟؟
بله میتونم حدس بزنم.متاسفم فقط همین
در جایی شنیده بودم که ارمیارو از عمد اوردن چون با حجابه.از عمد بالا اومد چون با حجابه.از عمد گریه کرد چون خواست با روحیاته مردم بازی کنه.البته به عنوان یک محجبه.جزء مجاهدینه وووووچی حدس میزنی؟؟
در جایی شنیده بودم که ارمیارو از عمد اوردن چون با حجابه.از عمد بالا اومد چون با حجابه.از عمد گریه کرد چون خواست با روحیاته مردم بازی کنه.البته به عنوان یک محجبه.جزء مجاهدینه ووووو
من دوس داشتم ندا ببره!
خیلی بچه باحالی بود!!
آهنگ سرمستشو حال کردم خداییش...((ترکوند به قول خودش))
آخه رفتن تو چه ربطی به شعور من داره ؟:|علی جان من از دانشگاه رفتم و تو هنوز شعور حرف زدن پیدا نکردی؟
نه بابا!
اون اصلا کاری به عقاید و حجاب ارمیا نداشت...
از وقتی بدش اومد ازش که سالومه باش مصاحبه کرد و ارمیا پیچوندش...
نمیدونم یادته یا دیدیش یا نه...
ازش پرسید:
درسته که میگن خوندن زن تو ((اسلام ))مشکلی نداره؟؟
جواب داد:
آره تو((قرآن))خوندن رو واسه خانوما منع نکرده!!
الان گرفتی چیشد؟؟
خودش که میگه
تَرکوندم![]()
ببین آدم وقتی داره یه راهی رو میره..دیگه نباید وقتی از یک چارچوب خارج شد به زور خودش رو متعلق به همون جا بدونه....
خوب این ارمیا وقتی حجابش هم کامل نیست و موهاش رو راحت میندازه بیرون...کسی که زورش نکرده !
چرا اینجوری میپوشه؟
خوب اگه حجاب خوبه..خوب رعایتش کن با اصول خودش..اگر هم نه!پس این کارا چیه؟
ضمنا خودش هم میدونه تو هزار تا حدیث گفتن شنیدن صدای زن حرام است!
(حتی واسه نماز خوندن به ما میگن یواش بخون)
آدم ازین بدش میاد که این آدم دیندار نیست...اما میخواد خودشو مومن واقعی جا بزنه...
تظاهر خوب نیست..
یکی اینو به خودت باید بگه.عزیزم اینو گفتم که بدونی تو یه محیط مثل اینجا هر حرفی رو نباید زد.آخه رفتن تو چه ربطی به شعور من داره ؟:|
شوخی کردم سعید به دل نگیر![]()
مریم جان از تو انتظار این حرفارو ندارم.در حدیث گفته شده.آیا در قرآن هم اینو گفتن؟
اینجا بحث آزادیه که رعایت شده
یکی اینو به خودت باید بگه.عزیزم اینو گفتم که بدونی تو یه محیط مثل اینجا هر حرفی رو نباید زد.
یکی اینو به خودت باید بگه.عزیزم اینو گفتم که بدونی تو یه محیط مثل اینجا هر حرفی رو نباید زد.
این حرفو ازت نشنیده میگیرم.اگر واقعا معتقد باشی پس پایبندی.چه زور بالا سرت باشه چه نباشه.من نمیخوام این بحثو اینجا ادامه بدم.چون ممکنه اخراج کنن.میدونی که چی میگم.حدیثی که اعتبارش تعیین شده جزئی از دینه و عمل بهش واجبه...
اگر نمیخوای بپذیریش.. باید بگی معتقد نیستم و تمام!
نه اینکه به میل خودت توی اصل موضوع تغیر ایجاد کنی...
اونجا یه مملکت آزاده و حجاب اختیاریه...این شیوه روسری پوشیدن که موهاتو بریزی بیرون فقط توی جاهایی باید دیده شه که خود ملت نمیخوان به زور گفتن بکن سرت!
اوکی؟؟
ببخشید عزیزم![]()
دیگه تکرار نشه...ببخشید عزیزم![]()
این حرفو ازت نشنیده میگیرم.اگر واقعا معتقد باشی پس پایبندی.چه زور بالا سرت باشه چه نباشه.من نمیخوام این بحثو اینجا ادامه بدم.چون ممکنه اخراج کنن.میدونی که چی میگم.
دیگه تکرار نشه...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
>>> خبر خوش ..فاز 2 دانشگاه صنعتی شهدای هویزه | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
دانشگاه صنعتی شهدای هویزه | دانشگاه های دولتی | 0 | |
E | دانشگاه صنعتی شهدای هویزه | دانشگاه های دولتی | 19 | |
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 |