وای خب شما نمیدونید بچه های مواد باهاش زندگی میکنن (به قول دکتر میرهادی )سلام خوبین ؟ برو بکس مواد چطورن ؟
چرا همه بچه های اینجا موادین ... ایراد نداره خودم می بندمشون به تخت ترکشون میدم:ِ
پسر بپر برو تو چاله ، روغن ماشینو عوض کن.سلام خوبین ؟ برو بکس مواد چطورن ؟
چرا همه بچه های اینجا موادین ... ایراد نداره خودم می بندمشون به تخت ترکشون میدم:ِ
پسر بپر برو تو چاله ، روغن ماشینو عوض کن.
امروز امتحان داشتم.افتضاح بود.ولی عیب نداره ، بقول حمید طالب زاده ، همه چی آرومه.
فکر کنم از 8 نمره ، 2 بشم..............یعنی می افتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا نکنه بیفتی. 20 بگیری ایشالا
امیدوارم نتیجه خوب باشه براتون ...امروز امتحان داشتم.افتضاح بود.ولی عیب نداره ، بقول حمید طالب زاده ، همه چی آرومه.
آقا روزبه این یکی رو خوب اومدی.![]()
پسر بپر برو تو چاله ، روغن ماشینو عوض کن.
از دوستان عزیز خواهشمندم اگه استادی از گروه های دانشگاه می شناسند که کار نانو می کنند بگن ممنون می شم
![]()
کلاسای گروه مواد و معدن و نفت تعطیله چون استاداشون همه درگیره همایشن .
گروهه مواد کلاساش از 2 شنبه تعطیله.
اما کلاسای استاد باغشاهی و رجبی و محبی از شنبه تعطیله .
این اساتیدی که گفتم همشون مقاله دادن واسه همایشه نانو.
ولی دکتر کریمی بیشتر از همه تو کاره نانو هستش.
حالا واسه چی میخوای؟
از دوستان عزیز خواهشمندم اگه استادی از گروه های دانشگاه می شناسند که کار نانو می کنند بگن ممنون می شم
![]()
سلام به همگي!سلام به همه برو بچ مواد دانشگاه کسی هست بدونه هفته دیگه چرا کلاسا گروه کنسله
اگه بخاطره همایشه نانو هست پس چرا دروس دیگه گروه تعطیله![]()
سلام به همگي!
حرف اصلي در مورد تعطيلي رو خانم مرادي رو گفتن! فقط با اجازه خانم مرادي يه ذره توضيح
خانم مرادي مگه ما گروه نفت داريم؟؟؟؟؟؟؟
البت كلاسهاي دكتر رجبي هستن! يادتون رفته آزمايشگاه و امتحان داريم؟؟؟ ميخواين امتحان رو نياين؟
چون قراره همايش تو دانشكده معماري انجام شه، كلاسهاي معماري ميخواد تو فني برگزار شه اونم تو گروههايي كه خانم مرادي گفتن!
از بين گروههاي دانشگاه گروه هاي مهندسي مواد و شيمي و فيزيك و معدن بيشتر از بقيه تو نانو كار ميكنن! مثلا همين گروه شيمي كلا هيئت علميشون تو كار نانو هستن!
موفق باشيد![]()
آقا سینا ورودی چندی؟
آشنا به نظر میرسی!!!!!!
بچه ها میشه خودتونو معرفی کنید ؟ تا با هم آشنا شیم ...؟ من از بچه های مواد امین اسماعیلی رو می شناسم فقط همین
امین جون از دوستایه خوبه منه .
خیلی پسره گلیه.
من بهش میگم دایی امین . منم که سال بالاییه امین اینا هستم.
اهان... فکر کنم شناختمتون ....
بابا ما خیلی به بچه های مواد حال دادیم... یه بار کیف و موبایل یکی از بچه هاتون تو کلاسه ما جا مونده بودش ... کیفشو دادم بهشو از نگرانی درومد![]()
من دوتا دوست دیگه تو مواد دارم ... مهین و متین ... بچه های سال بالاییتون ... همون دوقلوها می شناسیشون؟
بله یادمه ... 30 تا پیامک دادی 100 تا میس....
من خواستم همون اول جواب بدم ولی حامد عسگری عزیز نذاشت گفت زشته دست نزن به کیفه مردم ... فقط گوشیتو سایلنت کردم ... ولی دیگه آخره کلاس گفتم بابا حتما گم کرده بزار ببینم که آخرش زنگ زدم به یکی از اون شماره هایی که میس خورده بود ...
آخه منم یه بار مدارکم گم شد... می دونستم چقدر بده که مدارک آدم گم شه ...