دانشگاه ایلام(دانشجویان ایلام ب گوش)

fatemejalali

عضو جدید
سلام با وجود اینکه دانشگاه ایلام از سال 78 تاسیس شده اما نمیدونم چرا دانشجو هاش اینقدر کم فعالیتن
امیدوارم بیایید تو این پست ک اگه مشکلی
داشتیم با هم فکری هم حلش کنیم;)

uraniburg

عضو جدید
سلام با وجود اینکه دانشگاه ایلام از سال 78 تاسیس شده اما نمیدونم چرا دانشجو هاش اینقدر کم فعالیتن
امیدوارم بیایید تو این پست ک اگه مشکلی
داشتیم با هم فکری هم حلش کنیم;)

سلام
آره مخصوصا دانشجوهای فیزیکش
یه سری نمیزنن به تالار فیزیک تا یه سروسامونی به تالار بدن

fatemejalali

عضو جدید
سلام
آره مخصوصا دانشجوهای فیزیکش
یه سری نمیزنن به تالار فیزیک تا یه سروسامونی به تالار بدن
از فیزیکیاش ک مطمئنم فقط خودم تو این سایت عضوم اما کلا نمیدونم چرا نمیان تو همچین برنامه هایی شرکت کنن،خداییش از دانشگاه دولتی قبول شدنم پشیمونم بابا همون پیام اهواز بهتر بود ب مولا...

eng_majid

عضو جدید
درود بر دانشگاه ایلامکبیررررررررر
من این خیلی وقته میخاستم همچین تاپیکی بزنم ولی دیگه نشد
:redface:

amir_80

عضو جدید
سلام

منم ایلامی هستم

امروز رتبمو دیدم ۸۰۰ شدم منطقه ۳

با توحه به اینکه دانشجو انصرافی هستم دیگه حال ندارم شهر دیگه برم شاید امسال منم به دانشگاه ایلامی ها پیوستم

fatemejalali

عضو جدید
سلام منم ایلامی هستم امروز رتبمو دیدم ۸۰۰ شدم منطقه ۳ با توحه به اینکه دانشجو انصرافی هستم دیگه حال ندارم شهر دیگه برم شاید امسال منم به دانشگاه ایلامی ها پیوستم
سلام مبارکه واقعا رتبتون عالیه اما خداییش ایلامو نزنید،دانشگاش بد نیس اما ن امکانات داره ن ب درد اشخاص باهوشی مثل شما میخوره،برید چمران درسته غریبی خیلی بده اما میگذره-بیشتر فکر کنید

amir_80

عضو جدید
سلام مبارکه واقعا رتبتون عالیه اما خداییش ایلامو نزنید،دانشگاش بد نیس اما ن امکانات داره ن ب درد اشخاص باهوشی مثل شما میخوره،برید چمران درسته غریبی خیلی بده اما میگذره-بیشتر فکر کنید

سلام مرسی

بابا کلی امکانات داره ایلام :دی

از وقتی این اقا رییس جدیده اومده که نابود کرده دانشگاه رو

یکی از مهمترین ابتکاراتش واسه دانشجویان جدا کردن سرویس دختر و پسر و قوی تر کردن حراست و جدا نمودن کامل دختر و پسر از هم بوده

اصلا تمام هم و غم این شخص شده این که نذاره پسرا با دخترا حتی حرف هم بزنن(فکر کنم ماموریت الهی داره)

البته خودم تمام شرایط دان ایلام رو میدونم ولی ... حالا تا ببینیم چی میشه!!!!

gmxxx65

عضو جدید
من هم هستم ٰٔالبته خیلی وقت پیش. خیلییییی دوران باحالی بود به خدا....

nazi1995

عضو جدید
منم جز همین دانشگام
ولی هیچ فعالیتی تو دانشگاه وجود نداره
اصن ی وضیه ادمو ا دانشگاه اومدن منصرف میکنن