دانشگاه آزاد اسلامي واحد اهواز

darknightshinobi

عضو جدید
سلام دوستان گلم
من وحید هستم ، ترم 9 عران با 9 واحد میباشم !!!!!!!!:D

از دوستان خواهش میکنم تاپیک رو شولوغ کنن ! بحث کنین بابا!
به برم بچه های اهوازی بگین بیان که تاپیک رو می خوایم منفجر کنیم !!!;);):D:gol:

darknightshinobi

عضو جدید
به عنوان یه بحث جدید ، به نظر شما اینترنتی شدن انتخاب واحد خوب بود یا نه؟؟؟
لطفا دلیل بیارین !!!
;)

rezaete

عضو جدید
خیلی خوب بود . دقیقا همون واحد هایی که میخواستم با همون استادا رو گرفتم . ترم قبلی ساعت 3 نصفه شب رفتم اسمم رو توی لیست نوشتم . نفر سومی بودم که انتخاب واحد میکرد اما 16 واحد بیشتر گیرم نیومد دیگه حساب کن بقیه ...
دیگه اینکه نه هل هل بازار بود نه استرس خاصی بخاطر سر و صدا . کارم 5 دقیقه بیشتر طول نکشید . تازه نمیخواست ناز اپراتور رو هم بکشی که زودتر کار کنه تا بقیه واحد ها پر نشدن ...

yapoo

عضو جدید
کمک فوری

کمک فوری

سلام دوستان میشه یکم راجع به هیات علمیتون توضیح بدید وبگید که توی اهواز واسه مهندس مکانیک کار هست یا نه؟وضع دانشگاهتون کلا چطوره؟چیش خوبه چیش بده؟

من مهندسی مکانیکمو از رازی گرفتم تو طراحی جامدات میخوام بدونم ارشد اهوتزو انتخاب کنم یا اراک
ممنونم:gol:

داود كريمي

عضو جدید
عزيزم من مهندس مكانيكم.تو اهوازم درس خوندم همونجا هم سر كارم.حقوقمم با 1 سال سابقه 800000هزار تمانه.اينجا كار واسه رشته ما زياده.ولي هواش خيلي گرمه.ولي فوقت رو اينجا نزن چون استاداش خيلي سخت گيرن.هم دانشگاه ازادش هم سراسريش. چون استاداشون مشتركن.تونستم راهنماييت كنم؟

mazya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال:زمانه انتخاب واحد میتونی با اون استاد و روز و ساعتشو خودت تعیین کنی؟

iliya21

عضو جدید
منم علی هستم.........جامداتی هستم.....و تازه امتحانات ترم 9 رو تموم کردم.........و اگه امتحانات رو قبول بشم.........دیگه تموم میشه درسم

و تازه میشم جز جماعت بیکاران

بالا