sadegh1987
عضو جدید
دانشجویان محترم دانشگاه آزاد گچساران با رعایت انصاف در مورد دانشگاه هرچیزی دوست دارند بگویند...
سلام. خيلي نگذشته. يه مدت دم خور بچه هاي باصفاي گچساران بودم. يعني معلم بودم. بچه هاي مهندسي شيمي و گاهي درس شيمي صنعتي. خاطرات خوبي ازشون دارم. اونقدر نگران سرنوشت اونها بودم و از بي برنامگي دانشگاه تو اون سالها در تعجب كه هيچ وقت شرايط اونجا رو از ياد نبردم. اميدوارم كه پس از 5 يا 6 سال بهتر شده باشه. من دانشجوهايي داشتم كه حتي تو دانشگاه غعلي حودمم مثل اونا كم پيدا مي شه. اعتقاد دارم كه نام دانشگاه اعتبار نمياره اعتبار به همت آدما بستگي داره.دانشجویان محترم دانشگاه آزاد گچساران با رعایت انصاف در مورد دانشگاه هرچیزی دوست دارند بگویند...
فقط ميگم كاش لر بودم همه درسام پاس بود
سلام بچه ها من میخواستم یه چیزایی درباره دانشگاه آزاد گچساران ،رشته نفت ،بدونم.
جو دانشگاه چه جوره؟واسه دخترا خوابگاه داره؟لطفا کمک کنید
درس خوندن ونمره گرفتن ربطی به لر بودن یا طوایف دیگه نداره
لطفا قبل از متهم کردن دیکران نگاهی به خود کنیم ببینیم چقدر توانایی داریم
علی حسن صارنگ
با سلام میخاستم به دکتر رحیمی بگم اگه نمیتونی درس بدی حداقل انصاف داشته باش این همه دانشجو رو ننداز[/QU
روزگارش همین است هر کسی رفته یه دکتراگرفته از دانشگاه های معتبرمالزی گرفته (کنایه ) بعد از تحصیل به گچساران می آیند دق ودلی خودشون رو دانشجویان در می آورند بلد که نیستند درس بدند ادعا هم که میکنند خوب هم که درس نمی دند نمره نخواستیم نمره ای که هم باید حق خودمان باشد نمی دهند اما این دوران هم میگذرد آنها می مانند وعذاب وجدان وناراحتی دانشجویان
انشاالاه همه چیز درست میشه دانشجویان دا
نشگاه ازاد گچساران همیشه موفق وسر بلند باشید
علی حسن صارنگ 1389/8/25
یه خسته نباشید هم باید به دکتر پورانفر گفت ایشون لیسانس مهندسی شیمی ،فوق لیسانس مهندسی نفت ودانشجوی دکترای مهندسی شیمی هم هستند.
با درود خدمت جناب اقای دکتر پوران فر میخواستم از شما گله ای کنم در مورد درسهای رشته مهندسی شیمی گرایش گاز که قرار بود جنابعالی درسها رو از تک استادی بودن خارج کنید ولی متاسفانه هنوز این کار انجام نشده خواهشمند است به این مهم برای ترم مهرماه امسال رسیدگی فرمایید.با سپاس