دانشجویان پسر جواب بدن

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟

دوست عزیز راجع به این موضوع " با ارایش موافقید یا مخالف" مفصل با بچه ها بحث کردیم به جمع بندی خوبی هم رسیدیم . می تونید به این تاپیک سر بزنید

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دخترم ولی میخوام نظر خودمو بگم
شخصا با زیبایی ساختگی به شدت مخالفم آرایش فقط تا حدی که آدمو مرتب نشون بده خوبه ولی به نظرم لزومی نداره دخترا خودشونو به خاطر اینکه یه نفر خوشش بیاد تغییر بدن
چون اصولا آدمی که از خوشگلی یه نفر خوشش بیاد فردا از خوشگلی یه نفر دیگه خوشش میاد در مقابل آدمی که از خصوصیات رفتاری یه نفر خوشش بیاد دیگه هیچوقت کسی جای اون شخصو براش نمیگیره
و اینو فراموش نکنیم که خوشگلی یا زشتی چیزی نیست که دست خود آدم باشه و نباید آدمارو با ظاهرشون بسنجیم چیزی که اونارو جذاب و دوست داشتنی میکنه قلب و رفتارشونه
البته اینا نظر منه

sam-smith

عضو جدید
آرایش می کنه، خب دلش می خواد آرایش کنه -به من چه ربطی داره؟- چون این جور که من فهمیدم دختر ها ذاتا دوست دارند که زیبا باشند
یه بار به یه دختر گفتم که امروز از نظر من خیلی قشنگ تر شدی، بهم گفت که اتفاقا امروز اصلا آرایش نکردم، اون یه مورد بدون آرایش برای من قشنگ تر بود ولی خب بقیه رو بدون آرایش نگفتم ...

*m*a*

عضو جدید
؟

؟

سلام.به نظرمن ارایش در یه حدی خوبه اما راستش من که دخترم از نحوه ارایش خیلی از دخترا وحشت میکنم یعنی ببخشیدا حالم بد میشه.اما از جای سوال داره که این دختر خانوم اگه برای جلب توجه این مدلی خودشو درست نمیکنه پس هدفش چیه کما اینکه خیلی از افراد تو همین نظر سنجی موافق این حرکت هستن..

بالا