منظورتون از آرایش اون قیافه های وحشتناکی هست که بعضی ها برای خودشون درست میکنند ؟ یا آرایش معقول و معمولی ؟لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
والا اصلاح دخترها كه به خودشون ربط داره و اگه هم نظري بدم ميشه فوضولي...لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
آرایش معقول ومعمولی.منظورتون از آرایش اون قیافه های وحشتناکی هست که بعضی ها برای خودشون درست میکنند ؟ یا آرایش معقول و معمولی ؟
من با آرایش هیچ مشکلی ندارم و به نظرم کم اون لازم هست ولی به شدت از کسانی که قیافه های زننده برای خودشون درست میکنند و "فشن" هستند بدم میاد.
نمی خوام وارد بحث روانشناسی بشم...ولی اونهایی که خودشون رو به اون قیافه ها در میارند واقعا باید به یه روانشناس مراجعه کنند.
نه منظورم ابرو برداشتن بود من که سبیل ندارماصلاح که باید کند.
منظورت داشتن سیبیل بود؟
باید اصلاح کرد بله
آرایش هم طوری نباشد که وقتی بدون آرایش دیدیش نشناسیش
یا مو و صورتش شست یک آدم دیگری شود
ساده باشه سعی در تغیر چهره خودش نکنه
آرایش معقول و معمولی خیلی خیلی هم خوبه و باید باشه. ابرو برداشتن هیچ ایرادی نداره.آرایش معقول ومعمولی.
راستی نگفتی نظرت در مورد ابرو گرفتن دخترا چیه؟
ابرو هم تمیز باشه خوبهنه منظورم ابرو برداشتن بود من که سبیل ندارم
ربطی ندارهارایش مطلقا ممنوع برای دخترا چون ارایشو برا کی میخوان بکنن
اصلاح هم در حدی که اگه سیبیلو باشی و... که ملت مسخره ات نکنن
البته نظر شخصیم بود
طور دیگه ای باشه در مورد دختر بد فکر میکنم کاملا صادقانه گفتم
مثلا فکر میکنم برا دوست پسرش ارایش کرده
كماكان بنده موافقممنظورتون از آرایش اون قیافه های وحشتناکی هست که بعضی ها برای خودشون درست میکنند ؟ یا آرایش معقول و معمولی ؟
من با آرایش هیچ مشکلی ندارم و به نظرم کم اون لازم هست ولی به شدت از کسانی که قیافه های زننده برای خودشون درست میکنند و "فشن" هستند بدم میاد.
نمی خوام وارد بحث روانشناسی بشم...ولی اونهایی که خودشون رو به اون قیافه ها در میارند واقعا باید به یه روانشناس مراجعه کنند.
اینقدر با من موافق نباش. من جنبه ندارم هاااا.كماكان بنده موافقم
البته كسي به زنم چيزي نگه
بله ازدواجيدم. خانمم الان زنگيد گفت كجايي.اینقدر با من موافق نباش. من جنبه ندارم هاااا.
مگه شما ازدواج کردی ؟!!!![]()
شرمنده نرگس جون اينو ميگم ولي با اين سوالت به نظر مياد وقتي مياي بيرون فقط برات مهمه كه پسرا چه نظري در مورد تو دارن اين كه اون از آرايش من خوشش بياد يا نه اصلا براي من مهم نيست اصلا ميخام صد سال از قيافه من خوشش نياد بهتره طوري زندگي كني كه خودت دوست داريلطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
تبریک میگم.بله ازدواجيدم. خانمم الان زنگيد گفت كجايي.
كافي نتتبریک میگم.منم قراره یه سی سال دیگه اگر تونستم ازدواج کنم.
حالا کجایی مگه ؟![]()
كافي نت
به نظر شما ميشه در حالي كه دارن 4 چشمي شمارو مي پان راجع به رستوران چيني چيز (ببخشين) مطلب نوشت؟
باباجان یه ای دی اس ال بگیر آخه. اینطوری که خیلی سخته.![]()
درسته که ما برای خودمان زندگی میکنیم اما در جامعه هستیم.شرمنده نرگس جون اينو ميگم ولي با اين سوالت به نظر مياد وقتي مياي بيرون فقط برات مهمه كه پسرا چه نظري در مورد تو دارن اين كه اون از آرايش من خوشش بياد يا نه اصلا براي من مهم نيست اصلا ميخام صد سال از قيافه من خوشش نياد بهتره طوري زندگي كني كه خودت دوست داري
بازم ببخشيد كه دخالت كردم فقط نظرمو گفتم
بله منم موافقم از خانواده نه هر پسري كه توي خيابون راه ميرفتدرسته که ما برای خودمان زندگی میکنیم اما در جامعه هستیم.
اگر این طوری هست یک دختر بره موهاشو با تیغ بزنه!
باید یک تعادل رو خودمون بر قرار کنیم.
با وجود اینکه نظر خودمون مهم هست اما باید نظر دیگران هم جویا شویم.
مثل خرید لباس که از خانواده کمک می گیریم.
به نظر شما ميشه در حالي كه دارن 4 چشمي شمارو مي پان راجع به رستوران چيني چيز (ببخشين) مطلب نوشت؟
حالا مگه مجبورين در مورد اين رستوران اطلاع رساني كنيد؟به نظر شما ميشه در حالي كه دارن 4 چشمي شمارو مي پان راجع به رستوران چيني چيز (ببخشين) مطلب نوشت؟
خوب ایشون هم که از هر پسری نپرسید. ما دوستاش هستیم. داریم با هم همفکری میکنیم دیگه.بله منم موافقم از خانواده نه هر پسري كه توي خيابون راه ميرفت
بله منم موافقم از خانواده نه هر پسري كه توي خيابون راه ميرفت
آخه ميدونيد جسارت نباشه بلا نسبت شما بعضي از اين پسرا فكر ميكنن صاحب ما دخترانبله
درسته صد درصد از خانواده
بعد که ازدواج کردند تا دلشان میخواهد میتوانند نظر یکدیگر را جویا شوند.
راستش رو بخواهید حالا که این بحث پیش آمد من یک صحنه بدی را دیدم.
در مغازه خرید لباس بود. دختره با دوستش(پسر) آمده بود.بعد هم دختره لباس رو پوشید.
آمد بیرون به پسره گفت خوبه؟ حالا رفتی بیرون هیچ با پسره رفتی هیچ(با اینکه من مخالفم ها)
رفتی لباس بخری حداقل مانتو می پوشیدی رفته بود تی شرت پوشیده بود به پسره می گفت خوبه![]()
آخه ميدونيد جسارت نباشه بلا نسبت شما بعضي از اين پسرا فكر ميكنن صاحب ما دختران
حالا چون بعضياشون تحمل ديدن قيافه مارو با پشت لبو ؛ابرو ندارن ما بايد به هر ساز اونا برقصيم