دامپزشکی ازاد تهران یا موندن برا سال بعد.....؟؟؟ خیلی مهمه برام....

mohandesss

عضو جدید
به نظرتون دامپزشکی ازاد تهران ارزش رفتنشو داره یا بهتره که بمونیم برا سال بعد؟؟؟

BeyondY

عضو جدید
اين سئوال،‌سئوال زياد جالبي نيست،‌الان شما مشكلتون با دامپزشكي بودنشه يا با دانشگاه آزاد بودنش؟؟
اينو مشخص كن، خودت جوابو ميگيري
اگه مشكل با دامپزشكيه كه معلومه،‌وقتي رشته رو دوست نداري قاعدتا رفتن به اون رشته صحيح نيست
اگه عاشق دامپزشكي هستي و مشكلت با دانشگاه آزاده، كه بايد دو مساله رو در نظر بگيري : اگه دانشگاه مثلا علوم تحقيقاته كه دانشگاه بسيار قوي و معتبري هست، فقط بايد استطاعت مالي داشته باشيد، اگه يه دانشگاه آزاد ديگس، بايد ارزش و اعتبار دانشگاه رو بسنجي و مابقي شرايط

اگر هم كه نه دامپزشكي رو دوست داري نه دانشگاه آزاد، اونم معلومه ديگه، انشالله سال بعد

موفق باشي

mohandesss

عضو جدید
اين سئوال،‌سئوال زياد جالبي نيست،‌الان شما مشكلتون با دامپزشكي بودنشه يا با دانشگاه آزاد بودنش؟؟
اينو مشخص كن، خودت جوابو ميگيري
اگه مشكل با دامپزشكيه كه معلومه،‌وقتي رشته رو دوست نداري قاعدتا رفتن به اون رشته صحيح نيست
اگه عاشق دامپزشكي هستي و مشكلت با دانشگاه آزاده، كه بايد دو مساله رو در نظر بگيري : اگه دانشگاه مثلا علوم تحقيقاته كه دانشگاه بسيار قوي و معتبري هست، فقط بايد استطاعت مالي داشته باشيد، اگه يه دانشگاه آزاد ديگس، بايد ارزش و اعتبار دانشگاه رو بسنجي و مابقي شرايط

اگر هم كه نه دامپزشكي رو دوست داري نه دانشگاه آزاد، اونم معلومه ديگه، انشالله سال بعد

موفق باشي

ممنون BeyondY عزیز
دکمه تشکر نداشتم
تهران علوم تحقیقاته
منظورم اینه که ارزش پول و هزینه رو داره ؟؟؟
و وقتی که براش میذاریمو
اخه به نظرم بقیه یه جور دیگه به این رشته نگاه میکنن
انگار که پزشکی نیست فوق دیپلمه...
برا اون میگم
از نظر اجتماعی . ...و ... به هر حال ممنون جواب دادی

BeyondY

عضو جدید
خوب ، اينجوري كه من استنباط كردم قضيه اي كه ذهن شما رو بيشتر درگير كرده، رشته ي دامپزشكيه، دوست من يه مطلبي كه هست اينه كه رشته دامپزشكي، رشته ي بسيار متفاوتي هست، يعني كاملا مشخصه يا آدم اين رشته رو نميتونه دوست داشته باشه يا واقعا عاشقشه،‌خيليهارو ميشناسم كه انتخاب اولشونو دامپزشكي ميزنن، چون دوست دارن، درضمن هيچكس فكر نميكنه كه اين رشته درحد فوق ديپلمه، واقعا ميگم، اصلا و ابدا اينطور نيست، اما بازار كارش به مراتب كمتر از ساير رشته هاي پزشكي هست،‌حالا ازنظر من به دلت رجوع كن، ببين دوست داري بري اين رشته رو يا همش قراره تا آخر دوره ، به اين فكر كني كه چرا اومدم دامپزشكي و يه سال ديگه نموندم، اصل اينه والا هزينه و .. رو ميشه در صورت علاقه، باهاش يه جوري كنار اومد.

شادی.س

عضو جدید
ممنون BeyondY عزیز
دکمه تشکر نداشتم
تهران علوم تحقیقاته
منظورم اینه که ارزش پول و هزینه رو داره ؟؟؟
و وقتی که براش میذاریمو
اخه به نظرم بقیه یه جور دیگه به این رشته نگاه میکنن
انگار که پزشکی نیست فوق دیپلمه...
برا اون میگم
از نظر اجتماعی . ...و ... به هر حال ممنون جواب دادی
دوست عزیز منم فکر میکنم که باید به علاقتون توجه کنین
یا شما با عشق و علاقه این رشته رو انتخاب کردید یا اینکه خیلی اتفاقی اینطوری شده
منم فکر میکنم اگه علاقه ندارین بهتره که بمونید برای سال بعد
فقط یه سوال به نظر شما نتایج کنکور امسال یه کم ناعادلانه نبود؟

بالا