داغ دل خوزستانی ها توی ماه رمضون ، آخه تا کی؟

soutedelan

عضو جدید
امروز دو شنبه وقتی واسه خوردن سحری بیدار شدیم با اهل خونه تقریباً ساعت 4:30 صبح بود ، نماز صبح و خونده و نخونده ، برقا رفتن!!!!
از ساعت 5:30 صبح بود که بی برقی شروع شد ، گرما ، کلافگی ، عرق ، تشنگی که هنوز روز شروع نشده ....
اداره برق رو می گیری یاد سریال مرد 1000چهره می افتی وقتی که تو اداره تلفن زنگ می خورد، گوشی رو می ذاشتن رو میز تا اون طرف پشت خط تلفن کبود بشه ، خدایا چرا هیش کی جواب گو نیست، دور و بر 7صبح که میشه یادم می یاد باید پاشم برم سر کار!! کورمال، کورمال که پا میشم تازه دو زاریم می افته که پمپ آبی که باید آب رو تا این طبقه بکشه بالا با برق کار می کنه و الان دیگه تقریباً هیچ آّبی توی لوله ها نیست!!!!کفرم می یاد بالا، بی آبی ، بی برقی، ماه رمضون ، خوزستان ...
چشمتون روز بد نبینه که با چه مصیبتی میزنم بیرون ، دلم واسه آدمای توی خونه می سوزه، اداره برق رو با موبایل می گیرم ، با هزار دعا و التماس که آخرش بر می داره یارو پشت تلفن میگه ، انشاالله تا ساعت 9 برقا می یان!!!
آخه خدایا تا به کی؟مگه بار اول و دومه، اونم توی ماه رمضون، آقای وزیر نیرو کجاست حالا وقتی که توی تلویزیون راست راست می ایسته توی چشم ملت دروغ میگه ، میگه امسال خوشبختانه خاموشی نداریم، مردم خوزستان دیگه چی رو باید تحمل کنن، بی کاری ، بی برقی، گرد و خاک ، فقر ، فحشا...
اون آبی که واسه آباد کردن شهرا و زمینای بایر جاهای دیگه از سرچشمه دز برده میشه و من خودم می بینم زمینای کشاورزی اینجا داره نابود میشه، آقای رییس جمهور کجای دنیا واسه آّباد کردن یه جایی، یه جایی رو ویرون می کنن، اون طرحا و برنامه های دور اول سفرای استانی شما که هنوز عملی نشدن تو این استان!!!
گرد و خاکی که هر روز تو حلق مردم این استان میره و تا به تهران نرسه خبری از تعطیلی ادارات اینجا نیست..
ما خوزستانیا کی قرار اون بخشی از پول نفت که سهم ما بود و قرار بود بیاد سرسفره مون (تو انتخابات دور اول می گفتین) بگیریم؟؟؟؟لابد تو غزه و لبنان و فلسطین و ونزوئلا داره خرج می شه تا دوباره زحمت دادن رآی منفی به ایران تو سازمان ملل رو بکشن!!!
خوش به حال ما که به شما رآی ندادیم...بیچاره اونایی که به شما رآی دادن و دل خوش کردن..حداقل ما دلمون نمی سوزه که سرمون کلاه نرفت...
چی بگم آقای رییس جمهور؟هنوزم بگم ..بگم..

Sarp

مدیر بازنشسته
بابا دست و صورتتو نشستی دیگه

دیروز برقها رفتند و بعد 5 دقیقه طوری اومد که زد محافظ و پاورم رو نفله کرد

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

===================

راست میگه برقا همیشه این طوری میان ، با چنان فشاری میان که هر وسیله ای روشن باشه میسوزه ، خاک برسرا..... :w00:

Nooshin-M

عضو جدید
مرسی از اینکه حقیقت و بی عدالتی که توی خوزستان حتی بعد از اومدن احمدی... پابرجاست رو گفتی دوست من اما بدون این دولت و....
وقت انتقاد کر میشوند.....
من هم رای ندادم و گوش به دروغ ها و وعده های واهی نمیسپارم
فقط تاسف به حال و روز......

• Like
واکنش ها: MEG

soutedelan

عضو جدید
:gol:می گویند ،هر وقت آب می نوشی بگو یا حسین
این روزها که آب می بینی و نمی نوشی آرام بگو یا اباالفضل:gol::gol::gol:

Nooshin-M

عضو جدید
دعا میکنم اون امام زمانی که همشون دم از انتظارش میزنند
خیلی زودتر بیاد و بزنه تو سر همه ی مفت خور های مال مردم خور.....

soutedelan

عضو جدید

نه ، خدا نگیره این جای خالی نوشابه خانواده رو:w15::w12:
ما اینجا که به بی برقی عادت داریم، به ترکوندن وسایلم بعد از اومدن برقا عادت داریم محافظا رو روی جعبه تقسیم برق وصل می کنیم:surprised:

soutedelan

عضو جدید
دعا میکنم اون امام زمانی که همشون دم از انتظارش میزنند
خیلی زودتر بیاد و بزنه تو سر همه ی مفت خور های مال مردم خور.....
والا اینا که روز به روز بیشتر می خورن، شکما شون هم شاهد اینه ، اول از در شکمش می یاد تو بعد خودش:surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
===================

راست میگه برقا همیشه این طوری میان ، با چنان فشاری میان که هر وسیله ای روشن باشه میسوزه ، خاک برسرا..... :w00:
کی؟
برقا ؟
یا وسایلا ؟
یا . . . . . . .؟:w12:
نه ، خدا نگیره این جای خالی نوشابه خانواده رو:w15::w12:
ما اینجا که به بی برقی عادت داریم، به ترکوندن وسایلم بعد از اومدن برقا عادت داریم محافظا رو روی جعبه تقسیم برق وصل می کنیم:surprised:
شما عادت کردین
ولی من که عادت نکردم زورم میاد 30 - 40 تومن بدم واسه پاور :(

بابا من یو پی اس هم سوزوندم .

نامردا شیرشو که یهویی باز میکنن برق با چنان فشاری میاد که وقتی به پریز میرسه طفلی پریز یه لحظه از خودش بیخود میشه :huh:

Nooshin-M

عضو جدید
کی؟
برقا ؟
یا وسایلا ؟

شما عادت کردین

نامردا شیرشو که یهویی باز میکنن برق با چنان فشاری میاد که وقتی به پریز میرسه طفلی پریز یه لحظه از خودش بیخود میشه :huh:
بابک حرفای جدیت هم خنده داره....

soutedelan

عضو جدید
کی؟
برقا ؟
یا وسایلا ؟

شما عادت کردین

البته ، کم کم با حذف یارانه ها و پول قبض برقی که دیگه به احتمال زیاد قد دیه یه آدم میشه
شمع، فانوس، جای این سری وسایل برقی رو می گیرن و ما کم کم مث انسانهای اولیه به جای اینکه مث الان بشینیم پای سیستمو با اینترنت از هم خبر بگیریم ، با کبوتر و آتیش از هم خبر دار می شیم، ناراحت نشین این وسایل برقی کم کم جمع میشن:w09::w09::w12:

genral36

عضو جدید
چی بگم دوستان
همدردم با شما
من ساعت 6 از سر کار اومدم خونه بعلت نبود آب الان رفتم حمام ....
در استانی زندگی میکنیم که چهار رودخانه (زهره -کارون -مارون-کرخه )مهم کشور توی خاکش جاریه ولی توی خونه ها آب نیست ....
شاهکار از این بهتر دوستان ....

Sarp

مدیر بازنشسته
بابک حرفای جدیت هم خنده داره....
بخند دیگه :w12:

====================
خاک بر سر .......!
جای خالی رو با اطلاعات عمومیت پر کن
:w15:

پر کردم
حالا چیکارش کنم ؟ :w12:
البته ، کم کم با حذف یارانه ها و پول قبض برقی که دیگه به احتمال زیاد قد دیه یه آدم میشه
شمع، فانوس، جای این سری وسایل برقی رو می گیرن و ما کم کم مث انسانهای اولیه به جای اینکه مث الان بشینیم پای سیستمو با اینترنت از هم خبر بگیریم ، با کبوتر و آتیش از هم خبر دار می شیم، ناراحت نشین این وسایل برقی کم کم جمع میشن:w09::w09::w12:
خدا خودش زودتر اون روز رو بیاره
ازبس پول فریزر و پاور و مادربرد و محافظ و . . .دادیم دیگه در آستانه ورشکستگی قرار داریم :(
به به ، برو بکس خوزستان کم کم دارن میان :

بی ادب

soutedelan

عضو جدید
دیگه بعضی وقتا افتضاح میشه وضع این مملکت ، چند روز پیشا حرفای نماینده خرمشهر و توی روزنامه ی عصر کارون زده بودن (پیشنهادم اینه که چه اهل خوزستانید چه نیستین این روزنامه رو بگیرین مطالب توپی در مورد دولت فخیمه احمدی داره) نوشته بود نماینده به حال مردمش زده زیر گریه تو مجلس که نونوایی که نون قرضی می داده دست مردم به دیوار نوشته نان قرضی نداریم...
یعنی مردم ندارن که پول نون قرضی رو بدن..
اونوقت آقا پارسال که گوجه گرون شده بود بهش گفتن راه حلت چیه گوجه شده کیلویی 2500 تومن ، تومجلس در اومده به ملت می گه بیاین از سر کوچه ما بخرین کیلویی 2300 !!!:surprised::surprised::mad:

genral36

عضو جدید
دیگه بعضی وقتا افتضاح میشه وضع این مملکت ، چند روز پیشا حرفای نماینده خرمشهر و توی روزنامه ی عصر کارون زده بودن (پیشنهادم اینه که چه اهل خوزستانید چه نیستین این روزنامه رو بگیرین مطالب توپی در مورد دولت فخیمه احمدی داره) نوشته بود نماینده به حال مردمش زده زیر گریه تو مجلس که نونوایی که نون قرضی می داده دست مردم به دیوار نوشته نان قرضی نداریم...
یعنی مردم ندارن که پول نون قرضی رو بدن..
اونوقت آقا پارسال که گوجه گرون شده بود بهش گفتن راه حلت چیه گوجه شده کیلویی 2500 تومن ، تومجلس در اومده به ملت می گه بیاین از سر کوچه ما بخرین کیلویی 2300 !!!:surprised::surprised::mad:

از این بدتر هم میشه دوست من .....

iman.mpr

عضو جدید
بچای باشگارو یه روز دعوت کنین اهواز ساعت 2 شوتشون کنین تو خیابون :w02::w02::w02::w02:تا خوب ابپز بشن کباب:sweatdrop::sweatdrop::sweatdrop::sweatdrop: بشن شاید دلشون به حالمون سوخت

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتتان حل بشه.
خیلی سخته . اون هم باگرمای منطقه شما:cry:
چند وقت پیش یک عکسی از هیروشیما و ناکازاکی پخش شده بود باید میدیدش چقدر اباد شدن.
کاش بجای شعار دادن یک کم عمل میکردند.همه اش حرف و حرف و حرف...
هرکس پاش میرسه اون بالا حتی هم شهریا ی خودش را هم فراموش میکنه. :mad:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست رو دلمون نذارررر تو رو خداااااا
هر جا برق برهههه تو اهوازز و خوزستان بی برقی برابر مرگه
مردم اروپا دمای هوا به 37 که برسههه مردمشون گرما زده میشن و غش میکنن ما اینجا جون چی داریم که برقمونو هم میدزدننننننننننننن

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی؟
برقا ؟
یا وسایلا ؟

شما عادت کردین

شما احتمالا لوله کشی برقت مشکل داره :w12::w12: