داستان زن حمال- قصه ظهر جمعه!!!!!!!!!!!!!!!!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گن یه روز حمالی داشت از گذری عبور می کرد دید یه نفر داره لباس زنانه می فروشه... با قیمت ارزون هم می فروشه.......... می ره جلو .... چن تاشو ورانداز می کنه با خودش میگه حالا که ارزونه یه دونه از اینا برا زنم بخرم طفلکی لباساش پاره پوره شده........ خلاصه مردحمال به سلیقه خودش یه دس لباس خوشگل می خره و می بره به خونه اش و می ده به زنش
زن حمال هم کلی ذوق می کنه و از شوهرش کلی تشکر می کنه...ازش می پرسه تو پول این لباس اعیونی رو از کجا آوردی؟
مرده می گه اینا رو یکی داشت سر گذر می فروخت دستفروش بود این لباسام مال زن یه افسر بود که فقط یه بار پوشیده بود:surprised:

زن می گه خب اشکال نداره عوضش خیلی شیکن... بعد زنه می ره جلو آینه و لباس رو امتحان می کنه
اون روز می گذره و چن رو زبعد هم می گذره تا اینکه یه روز مرد حمال در حالی که خسته و کوفته از کار روزانه برگشت خونه ..... یهویی شنید زنش داره با خودش حرف می زنه

خوب که گوش کرد دید زنه داره با خودش اینطوری می گه:
من زن به این خوشگلی به این ماهی به این نازی حیفه افتادم دست یه حمال.... به به چه هیکلی چه صورتی چه چشایی من لیاقتم همون زن افسر بود نه زن حمال....... من اگه زن افسر میشدم هرورز از این لباسا می پوشیدم ........هیییییییییییییییی روزگار:(
خلاصه مرد حمال که این سخنان رو میشنوه کلی عصبانی میشه اینجوری:mad:
راست میره جلو زنش و بهش می گه یالا اون لباسو از تنت در بیار:surprised:
زنه می گه آخه چرا؟:(
مرده می گه تو با یه دونه لباس دست دوم اینطور زود از راه بدر می شی .... تو اگه تو جامعه باشی با چن تا آدم بالاتر از خودت نشست و برخاست کنی زود از راه بدرت می کنن .. یالا اون لباسو زود از تنت دربیار و اون لباس کهنه هاتو بپوش... لیاقتو همون لباس کهنه هاست........

این بود قصه ظهر جمعه.............

خانوم نشیبا صداش گرفت.........:confused:

saghar 64

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیام اخلاقی داستان:
لطفا جنبه داشته باشین بابا!!!:biggrin::biggrin:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد : نه همین ،لباس زیباست نشان ادمیت
زن :نه ، همین لباس زیباست نشان ادمیت

خودم : 9 امین لباس زیباست نشان ادمیت

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
جون به جونشون کنی پر توقع اند. یعنی امکان نداره زنی پیدا بشه و کم توقع باشه.
بیچاره ما