داستان تکان دهنده زنی که برهنه به خیابان‌ها آمد تا مردم راحت باشند!! (+عکس)

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
همسر دوک کاونتری انگلیس زنی خیلی محبوب و محترم بود.وقتی ظلم شوهر و مالیات سنگینی که باعث بدبختی مردم شده بود،را مشاهده کرد، اصرار زیادی کرد به شوهرش که مالیات رو کم کنه ولی شوهرش از این کار سرباز می‌زد.
بالاخره شوهرش یه شرط گذاشت، گفت اگر بر هنه دور تا دور شهر بگردی من مالیات رو کم می کنم. گودیوا قبول می‌کنه.
خبرش در شهر می‌پیچد، گودیوا سوار یک اسب در حالی که همه‌ی پوشش بدنش موهای ریخته شده روی سینه‌اش بود در شهر چرخید، ولی مردم شهر به احترامش اون روز، هیچکدوم از خانه بیرون نیامدند و تمام درها و پنجره‌ها رو هم بستند. در تاریخ انگلیس و کاونتری بانو گودیوا به عنوان یک زن نجیب و شریف جایگاه بالایی داره و مجسمه اش در کاونتری ساخته شده است.

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
باحال میشه اگه مسوولین ما هم لخت پشت وانت بیان تو خیابون بچرخن

*ندا*

عضو جدید
نمیدونم این چندمین تاپیکی هست که از این موضوع دیدم :cry:

دو سه تاش توی تالار عکس بود چهار پنج تا هم تو همین تالار :cry:

سه رتنور

عضو جدید
همسر دوک کاونتری انگلیس زنی خیلی محبوب و محترم بود.وقتی ظلم شوهر و مالیات سنگینی که باعث بدبختی مردم شده بود،را مشاهده کرد، اصرار زیادی کرد به شوهرش که مالیات رو کم کنه ولی شوهرش از این کار سرباز می‌زد.

بالاخره شوهرش یه شرط گذاشت، گفت اگر بر هنه دور تا دور شهر بگردی من مالیات رو کم می کنم. گودیوا قبول می‌کنه.
خبرش در شهر می‌پیچد، گودیوا سوار یک اسب در حالی که همه‌ی پوشش بدنش موهای ریخته شده روی سینه‌اش بود در شهر چرخید، ولی مردم شهر به احترامش اون روز، هیچکدوم از خانه بیرون نیامدند و تمام درها و پنجره‌ها رو هم بستند. در تاریخ انگلیس و کاونتری بانو گودیوا به عنوان یک زن نجیب و شریف جایگاه بالایی داره و مجسمه اش در کاونتری ساخته شده است.

اولا كه دستت درد نكنه دوما درطول يك هفته گذشته اين سومين باريه كه اين عكس گذاشته ميشه:gol:

@spacechild@

عضو جدید
نه!:eek::eek::eek:
من برای اولین بار دیدم اینو...چه آدم باحالی بوده...مردم اون موقع دیگه باحال تر!

EterNaL_BoY

عضو جدید
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:cry::cry::cry:

واقعا آدم میفهمه دیگر دولت ها چقدر به فکر مردمشون هستند.

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی چه بانوی محترمی بودن مردم اون موقع چه باحال بودن واقعا

sanam_el

عضو جدید
من هم اول بار بود که دیدمش. تشکر میکنم.
نداشتم تشکر،اونی که باید شرمنده باشه،شرمنده!!