دارالحدیث

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

از کسانی مباش که عیب ظاهری و واضح خود را نمی بیند ولی کوچکترین عیب دیگری برایش بزرگ است و نیز از کسانی مباش که گناه بسیار خویش را ناچیز می شمارد و اندک گناه دیگری در چشمان او بسیار است.

طرائف الحکم جلد 1 صفحه 353

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]امداد الهي در مسير پارسايي
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif](حدیث قدسی)[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خداوند میفرماید:
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اي فرزند آدم ! [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- اگر ديدگانت ، براي نگاه به آنچه بر تو حرام كرده ام ، با تو ستيز كرد { و خواست به نگاه حرامت وا دارد }، من با دو پوشش { پلك هاي چشم } تو را ياري كرده ام ، پس ، چشم فرو بند ![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- واگر زبانت براي واداري ات به گفتن آنچه بر تو حرام كرده ام ، با تو ستيز كرد ، من با دو پوشش { لبها } تو را مدد كرده ام ، پس ، دهان فرو بند و سخن مگو ![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[/FONT]

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

کسی که به واسطه پیروی کور کورانه از مردم و همرنگ شدن با جماعت امری را انجام دهد که نافرمانی و معصیت خداست اصلا دین ندارد و مشرک است.

طرائف الحکم جلد 1 صفحه 353

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

1 .خودخواهی اساس نابودی است 2. فروتنی و تواضع نردبان بزرگواری است 3. نگاه بد دیده بان فتنه ها و سختی هاست 4. اسرافکاری هم نشین فقر است 5. وفاداری قلعه سروری میان مردم است و اطاعت از دستورات خدا سبب آبرومندی و عزت میان مردم است.

غررالحکم صفحه 66

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام رضا ع:

هر کس در تعامل با مردم به آن‌ها ستم نکند،
و در گفته‌هایش به آن‌ها دروغ نگوید،
و در وعده‌هایش به آن‌ها خلف وعده نکند،
چنین کسی مروّتش کامل و عدالتش آشکار است.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
قال الرضا علیه السلام:
«اَلصَّغَائِرُ مَنَ الذُّنُوبِ طُرُقٌ اِلَی الْکَبَائِرِ مَنْ لَمْ یَخَفِ اللهَ فی الْقَلِیلِ لَمْ یَخَفْهُ
فِی الْکَثِیرِ»
¯گناهان کوچک،زمینه ی گناهان بزرگ است. هر که در گناه کوچک از خدا نترسد
در گناه بزرگ هم از خدا نخواهد ترسید¯
عیون اخبار الرضا علیه السلام /ج 2/ ص 180
هرگز عمل شوم، مبارک مشمار
یک جو گنه خویشتن اندک مشمار
سوی گنه کبیره ات تا نکشد
این معصیت صغیره، کوچک مشمار

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام صادق علیه السلام :

ما اَنْعَمَ اللَّهُ عَلى‏ عَبْدٍ مِنْ نِعْمَةٍ فَعَرَفَها بِقَلْبِهِ وَ حَمِدَ اللَّهُ ظاهِراً بِلِسانِهِ فَتَمَّ كَلامُهُ حَتّى‏ یُؤمَرَ لَهُ بِالْمَزیدِ؛28

چون خداوند به بنده‏اى نعمت بدهد و او آن را قلباً قدر بشناسد و به زبان سپاس بگوید، سخنش تمام نشده، فرمان افزایش نعمت براى وى صادر مى‏شود.

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

هرکس که رفیق اهل معرفت و برادر دینی خود را از دست دهد مانند این است که شریفترین اعضای بدنش را از دست داده است.

غررالحکم صفحه 795

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال دوستان
چند وقتی میشه که این تاپیک رو زدیم.
حالا سوال من اینه که ایا تا بحال در این مدت حدیثی بوده که عملا انرا استفاده کرده باشید؟
یادمه وقتی مینا خانوم این تاپیک رو زد هدفش رو این اعلام کرد که احادیث را عملی کنیم.
اگر دوستان تجربه ای دارند خوشحال میشوم مطرح کنند تا همه مون استفاده کنیم.

YAALIASGHAR

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]امداد الهي در مسير پارسايي

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif](حدیث قدسی)[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خداوند میفرماید:
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اي فرزند آدم ! [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- اگر ديدگانت ، براي نگاه به آنچه بر تو حرام كرده ام ، با تو ستيز كرد { و خواست به نگاه حرامت وا دارد }، من با دو پوشش { پلك هاي چشم } تو را ياري كرده ام ، پس ، چشم فرو بند ![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- واگر زبانت براي واداري ات به گفتن آنچه بر تو حرام كرده ام ، با تو ستيز كرد ، من با دو پوشش { لبها } تو را مدد كرده ام ، پس ، دهان فرو بند و سخن مگو ![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[/FONT]

سلام
با افتخار میگم دیروز این حدیثو خوندم بقول امروزیا که خودمم یکیشونم خیلی صفا کردم و همون دیروز عملیش کردم تو موقعیتش
انشاا... از این به بعدم بتونیم.ازتون ممنونم
یاعلی مدد

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با افتخار میگم دیروز این حدیثو خوندم بقول امروزیا که خودمم یکیشونم خیلی صفا کردم و همون دیروز عملیش کردم تو موقعیتش
انشاا... از این به بعدم بتونیم.ازتون ممنونم
یاعلی مدد
راست میگید
من این حدیث را چند سال پیش شنیدم و چقدر کمک کننده است.
ممنون دوست گرامی:gol::gol::gol:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
یک سوال دوستان
چند وقتی میشه که این تاپیک رو زدیم.
حالا سوال من اینه که ایا تا بحال در این مدت حدیثی بوده که عملا انرا استفاده کرده باشید؟
یادمه وقتی مینا خانوم این تاپیک رو زد هدفش رو این اعلام کرد که احادیث را عملی کنیم.
اگر دوستان تجربه ای دارند خوشحال میشوم مطرح کنند تا همه مون استفاده کنیم.
سلام...
آره واسه من که خیلی مفید بوده....
از خیلی از احادیث بهره بردم.....
ان شاالله که همچنان این مسیر ادامه داشته باشه......

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسول اکرم(ص):
3 گروهند که از گزند ابليس و سپاهيان او مصونند:

1-کساني که مشغول ذکر پروردگارند

2-کساني که از ترس و خشيت او گريانند

3-و کساني که سحرگاهان از او آمرزش مي طلبند.

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

کسی که گناه و امر قبیحی را که دیگری انجام داد نیکو شمارد مانند این است که آن کار زشت را انجام داده و در آن شرکت داشته است.

طرائف الحکم جلد 1 صفحه 341

آگوم باگوم

عضو جدید
حديث قدسي

حديث قدسي

حديث قدسي اي فرزند ادم من به هر چه مي گويم باش مي شود مرا در انچه به تو امر كرده ام اطاعت كن تا تو را چنان كنم كه به هر چيزي بگويي باش بشود عدة الداعي ص291

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک حکمت از نهج البلاغه- بى توجهى به سپاسگذارى مردم

وَ قَالَ [علیه السلام] لَا یُزَهِّدَنَّکَ فِى الْمَعْرُوفِ مَنْ لَا یَشْکُرُهُ لَکَ فَقَدْ یَشْکُرُکَ عَلَیْهِ مَنْ لَا یَسْتَمْتِعُ بِشَیْ‏ءٍ مِنْهُ وَ قَدْ تُدْرِکُ مِنْ شُکْرِ الشَّاکِرِ أَکْثَرَ مِمَّا أَضَاعَ الْکَافِرُ وَ اللَّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ .

و درود خدا بر او، فرمود: ناسپاسى مردم تو را از کار نیکو باز ندارد، زیرا هستند کسانى، بى آن که از تو سودى برند تو را مى ستایند، چه بسا ستایش اندک آنان براى تو، سودمندتر از ناسپاسى ناسپاسان باشد (و خداوند نیکوکاران را دوست دارد).

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

از حضرت فاطمه زهرا ( عليها السلام ) روايت شده كه رسول خدا فرمودند : امام همچون كعبه است كه بايد به سويش روند ، نه آنكه ( منتظر باشند تا ) او به سوي آنها بيايد .

قالت فاطمة ( عليها السلام ) : قال رسول الله ( صلي الله عليه و آله ) : " مثل الإمام مثل الكعبة إذ تؤتي و لا تأتي " .

بحار الانوار ، ج 36 ، ص 353

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
قال الله عزّوجلّ:
اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48
)

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدای بزرگ می فرماید:[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ای فرزند آدم![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ملائکه من شب و روز مواظب تو هستند، آنچه را می گویی و انجام می دهی، کم یا زیاد، همه را می نویسند. آسمان بر آنچه از تو دیده شهادت می دهد و زمین بر آنچه روی آن انجام داده ای گواهی می دهد. خورشید و ماه و ستارگان بر آنچه می گویی و عمل می کنی شهادت خواهند داد. خود نیز بر قلب و اعمال مخفی تو آگاهم [/FONT]​
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]پس از خودت غافل مباش!:gol:[/FONT]​

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
قَالَ علی [عليه السلام] وَ اللَّهِ لَدُنْيَاكُمْ هَذِهِ أَهْوَنُ فِى عَيْنِى مِنْ عِرَاقِ خِنْزِيرٍ فِى يَدِ مَجْذُومٍ
.
و درود خدا بر او ، فرمود: به خدا سوگند ! اين دنياى شما كه به انواع حرام آلوده است ، در ديدة من از استخوان خوكى كه در دست بيمارى جذامى باشد، پست تر است!.

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

گناهکار خندانی که به گناه خود اعتراف دارد و شرمنده خداست از شخص عبادت کننده گریانی که به عمل خود بر پروردگار مغرور گشته بهتر است.

طرائف الحکم جلد 1 صفحه 364

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
امام علی (ع) :

گناهکار خندانی که به گناه خود اعتراف دارد و شرمنده خداست از شخص عبادت کننده گریانی که به عمل خود بر پروردگار مغرور گشته بهتر است.

طرائف الحکم جلد 1 صفحه 364

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امام صادق علیه السلام :
نماز شب، انسان را خوش سیما، خوش اخلاق و خوشبو و روزى را زیاد می ‏کند؛ [و زمینه ]پرداخت بدهى را فراهم مى‏ نماید؛ غم و اندوه را از بین مى ‏برد و چشم را نورانى مى ‏کند.
ثواب الاعمال، ص ۴۲

بالا