koruosh
عضو جدید
جون من راس میگی ؟؟
منم بچٍ قم نیسم
اومدم همینجوریفق اسپم بدم
کار خوبی رز جون
جون من راس میگی ؟؟
منم بچٍ قم نیسم
اومدم همینجوریفق اسپم بدم
سلام به بچه های قمی
همین میخواستم قمیا همدیگرو بشناسن
اگه قمی هستی اینجا خودتو معرفی کن
شاید دوستای خوبی واسه هم شدیم
کرتیم داداش...بچه پشت نیروگاهم ... 24 متری لوله... الانم شده 24 متری کاشانی...بدخواه مد خواه داشتی بگو...البته ماهی یکی دو بار بیشتر قم نمیام..ولی شما قرار بذاری رسوندیم خودمون...قرارم خواهشا طرفای صفاییه بندازین..حالش بشتره...دم همگی جیز
گفتی"خوش تیپو خوشگلای قمی بیاد تو "
مگه قم خوشتیپم داره؟
با کی بودییییییییی ؟؟؟گفتی"خوش تیپو خوشگلای قمی بیاد تو "
مگه قم خوشتیپم داره؟
با کی بودییییییییی ؟؟؟
داره زیادم داره،تا چشم حسوداش در بیاد![]()
آره زیاد داره
ولی دیدنشون چشم بصیرت میخواد
ایولا داداشه.............اینو خوب اومدی اهسلام جِگره ! اینجی چُو می کنی تو؟! مَنُم هم ساخت بچه قمم دائیه! داش اَی می دونَسِم اِنقِ بچه قم اینجی هِ زودتر پرچمو می بردَمیش بالا !
قُم خیلیُم خوبه!
داداشه منُم به تو شهرک قدسم فعلا" . الآنُم دانشجور تهرونم و ساکن بلوار ابوذر ! اونجااُم انقِ قمی داره که غریبی نَمی کنم.
بعدشُم...
پارک به چه دردی میخوره؟!
صفای بچه های قم حرم و قَبرَستونه !
تازه اسم قم رو لکه دار نکنیدتونو !!! بری بچ قم اکثرا" ولایی و هیئتی هسّن.
راسی ما دورگه ی چارمندون قُم و هاشمی تهرون هستیم. ولی فَقَ قم!
راستی شنیدی در پی سرقت های زنجیره ای مجسمه ها , تندیس قنبیط رو هم از بلوار قنبیطا دزدیدند؟!![]()
من قمی نیستم ولی خوشکلم. خوش تیپ هم هستم.
راستی یه بار از وسط قم رد شدم
باید چیزی رو ببری که همه چیه آدمه........دادا ما هستیم
سه نفسی هم داریم میادو میره
شما اگه میخوای ببری یه چی دیگه رو ببر نفس مونو نیاز داریم
من قمی نیستم ولی هم خوشتیپم هم خوشگل حالا چطور مگه ؟
فكر كنم شما يه رگت قميه
الان كشفش كردم
ولی چرا من کشفش نمیکنم
چشم داداشمن قمی ام
کار داشتی
صفائیه
میگن..............نییدونم واللا فعلا که همه میان غیراز قمیااین پست مال همشهری هاست احیانا ؟!!!!!!!!!!11
هیچی گلم شوما راحت باش .اینجا رو از خودت بدونمن قمی نیستم ولی هم خوشتیپم هم خوشگل حالا چطور مگه ؟
منم که تا دلتون بخاد قم رفتم ولی قمی نیستم / جز حرم و جمکران اصلا از قم خوشم نمیاد/ با این همه جمعیت و بودجه هنوز ساختار شهری نداره و از همه بدتر موتور سوارهاش / وقتی از در خونه میای بیرون باید حواست باشه موتور از روی گردنت رد نشه /ولی در کل خوشگل زیاد داره اونم از نوع چشم سیاهش / در ضمن امیدوارم کوروش عزیز شمع دزد نباشه / البته چون اصالتا همشهری خودمم این کار تو خونش نیست / من خودم همه خیابانهای قم گشتم ( بخاطر شغل گذشته ام ) زنبیل اباد دوست دارم و صفاییه و باجک ( خیابانهای تمیزی هستن ) / نیروگاه و شیخ اباد و 24 متری و چند تا خیابان دیگه که اسم نمیارم هم خیابانهای خیلی پرجمعیت و شلوغی هستن / در ضمن برای زندگی توی قم حتما باید ترکی بلد باشید / در ضمن کوه خضرم جالبه
سلام منم قمی ام . ولیحالا باید کی آشنا بشم؟