خوشمزه ترین غذا از نظر شما چیه؟

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز



از نظر شما خوشمزه ترین غذا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستورشم بزارینننننننننننن
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظرمن ماکارونی

از نظرمن ماکارونی

اینم دستورش





ماکارونی ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده قدری
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم
نمک قدری
فلفل قدری

طرز تهیه :
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتی که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می کنیم و گوشت را کمی سرخ می کنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کره را روی ماکارونی می گذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر می داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
به طور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی می توان پنیر مصرف کرد ، در این صورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - به جای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.




 

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرمه سبزیو عشقه ک سبزیش سیاه پاشه پر روغن پر گوشت لیموهاشم تلخ نباشه +ته دیگ چرببببببببب
 

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه غذاهارو دوست دارم ولی فسنجون یه چیز دیگس.
 

roya1000

کاربر فعال
من گیلاشه جگر گوسفندی دوست دارم با فسنجون مرغ
سلام
روش پخت ما یکم روغن کف ماهی تابه می ریزیم یک پیاز متوسط
خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دیم یکم که پیاز حالت سفتی خودش رو از دست داد
نیم کیلو جگر گوسفندی خورد شده به صورت نگینی رو داخلش تفت می دیم تا بوی زخم گرفته شه سر قاشق زرد چوبه بهش اضافه می کنیم بعد از کمی تفت که جگر ها رنگشون عوض شد
3 تا 4 قا شق غذا خوری رب انار بهش اضافه می کنیم و حدود 2 تا 3 استکان آب جوش بهش اضافه می کنیم و
بعد از اینکه به قل افتادن افتاد گاز رو سوش رو کم می کنیم تا جایی که آب آن کم بشود
به اصتلاح جگر خودش روغن بیفتد
حدود 25 دقیقه می کشه بعد با ریحان نان سنگک نوش جان می کنیم
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گیلاشه جگر گوسفندی دوست دارم با فسنجون مرغ
سلام
روش پخت ما یکم روغن کف ماهی تابه می ریزیم یک پیاز متوسط
خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دیم یکم که پیاز حالت سفتی خودش رو از دست داد
نیم کیلو جگر گوسفندی خورد شده به صورت نگینی رو داخلش تفت می دیم تا بوی زخم گرفته شه سر قاشق زرد چوبه بهش اضافه می کنیم بعد از کمی تفت که جگر ها رنگشون عوض شد
3 تا 4 قا شق غذا خوری رب انار بهش اضافه می کنیم و حدود 2 تا 3 استکان آب جوش بهش اضافه می کنیم و
بعد از اینکه به قل افتادن افتاد گاز رو سوش رو کم می کنیم تا جایی که آب آن کم بشود
به اصتلاح جگر خودش روغن بیفتد
حدود 25 دقیقه می کشه بعد با ریحان نان سنگک نوش جان می کنیم

عالی میشه
مرسییییییییییی
 

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لوبیا پلووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
 

Similar threads

بالا