حرف خاصی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چون فکر کنم از اسم تاپیک معلوم باشه...
niki kiyani عضو جدید Jun 23, 2012 #1 حرف خاصی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چون فکر کنم از اسم تاپیک معلوم باشه...
niki kiyani عضو جدید Jun 23, 2012 #2 اول خودم : مغرور - احساساتی - ولخرج - شوخ - جدی - بی اعصاب!!!!!!!! - ساکت - اروم - یک ذره حسودم هستم!
اول خودم : مغرور - احساساتی - ولخرج - شوخ - جدی - بی اعصاب!!!!!!!! - ساکت - اروم - یک ذره حسودم هستم!
ه هستی بی نیاز کاربر فعال Jun 23, 2012 #3 شیطون- بانمک- باحال-دوست داشتنی-جیگر- ناز-متین-ولخرج-دست ودلباز-شوخ- مهربون
shiva71 عضو جدید Jun 25, 2012 #4 بی اعصاب-حرف باید حرف من باشه-مهربون-دلسوز احساساتی-لجباز-پول دستم بیاد سریع میپره(همون ولخرج)-و...........
بی اعصاب-حرف باید حرف من باشه-مهربون-دلسوز احساساتی-لجباز-پول دستم بیاد سریع میپره(همون ولخرج)-و...........
*moonlight girl* عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #6 احساساتی.دلسوز.مهربون.دست و دباز.صادق.بامعرفت.زودرنج.شیطون.ولخرج تا دلت بخواد.صادق.بانمک.باجنبه.بی دقت.عجول.باخدا
احساساتی.دلسوز.مهربون.دست و دباز.صادق.بامعرفت.زودرنج.شیطون.ولخرج تا دلت بخواد.صادق.بانمک.باجنبه.بی دقت.عجول.باخدا
...SPARTACUS عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #7 niki kiyani گفت: ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول همه ولخرج! کلیک کنید تا باز شود... زیاد جدی نگیر...نوعی کلاسه!!!
niki kiyani گفت: ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول همه ولخرج! کلیک کنید تا باز شود... زیاد جدی نگیر...نوعی کلاسه!!!
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #8 میذاریم هرکس مارو میشناسه قضاوت کنه هرکسم نمیشناسه نیازی نیست بشناسه:دیییییی
mina12345 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #9 احساساتي....مغرور....خونگرم و خوش رفتار.........همه رو بگم
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #10 شوخ طبع.خوش برخورد.خون گرم.کمی تند.بیش از حد ولخرج.در بعضی مواقع بی نهایت لجباز
niki kiyani عضو جدید Jun 25, 2012 #11 ولی فکر نکنم کسی دلیلی واسه کلاس گذاشتن داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی زیاد هم مخالف نظرت نیستم
ولی فکر نکنم کسی دلیلی واسه کلاس گذاشتن داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی زیاد هم مخالف نظرت نیستم
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #12 niki kiyani گفت: ولی فکر نکنم کسی دلیلی واسه کلاس گذاشتن داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی زیاد هم مخالف نظرت نیستم کلیک کنید تا باز شود... کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن
niki kiyani گفت: ولی فکر نکنم کسی دلیلی واسه کلاس گذاشتن داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی زیاد هم مخالف نظرت نیستم کلیک کنید تا باز شود... کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن
*moonlight girl* عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #13 sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... دقیقا موافقم من بدی هم گفتم بی دقت و عجول و زودرنج گاهی مواقع
sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... دقیقا موافقم من بدی هم گفتم بی دقت و عجول و زودرنج گاهی مواقع
...SPARTACUS عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #14 sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... donya.e گفت: دقیقا موافقم من بدی هم گفتم بی دقت و عجول و زودرنج گاهی مواقع کلیک کنید تا باز شود... بدجور موافقم....مرسی دوستان....
sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... donya.e گفت: دقیقا موافقم من بدی هم گفتم بی دقت و عجول و زودرنج گاهی مواقع کلیک کنید تا باز شود... بدجور موافقم....مرسی دوستان....
ه هستی بی نیاز کاربر فعال Jun 25, 2012 #15 sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من
sahar secret گفت: کسی که فقط خوبی از خودش گفت داره کلاس میذاره عزیزم چون همه آدما یه بدی ای هم دارن کلیک کنید تا باز شود... نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من
...SPARTACUS عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #16 هستی بی نیاز گفت: نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من کلیک کنید تا باز شود... نــــــــــــــه بــــــــــــــا بــــــــــــــا؟؟؟
هستی بی نیاز گفت: نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من کلیک کنید تا باز شود... نــــــــــــــه بــــــــــــــا بــــــــــــــا؟؟؟
*moonlight girl* عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2012 #17 هستی بی نیاز گفت: نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من کلیک کنید تا باز شود... امکان نداره موجود بی بدی نداریم فقط خدا بدون عیب و نقصه
هستی بی نیاز گفت: نه شاید کسی همش خوبی داشته باشه.بدی نداشته باشه .مثل من کلیک کنید تا باز شود... امکان نداره موجود بی بدی نداریم فقط خدا بدون عیب و نقصه
ه هستی بی نیاز کاربر فعال Jun 25, 2012 #18 ...SPARTACUS گفت: نــــــــــــــه بــــــــــــــا بــــــــــــــا؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... جون با با
...SPARTACUS گفت: نــــــــــــــه بــــــــــــــا بــــــــــــــا؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... جون با با
ه هستی بی نیاز کاربر فعال Jun 25, 2012 #19 donya.e گفت: امکان نداره موجود بی بدی نداریم فقط خدا بدون عیب و نقصه کلیک کنید تا باز شود... اونکه صد البته فقط خدا.در این مورد نمیتونم چیزی بگم
donya.e گفت: امکان نداره موجود بی بدی نداریم فقط خدا بدون عیب و نقصه کلیک کنید تا باز شود... اونکه صد البته فقط خدا.در این مورد نمیتونم چیزی بگم