درود بر آرش عریر
اسراییل 200 کلاهک هسته ای داره و بهانه اینکه این تعداد کلاهک رو هم داشته باشه داره !
چون کشورهای مسلمان اسراییل رو رسمی نمی دونند و اعتقاد دارند همچین کشوری نباید وجود داشته باشه جامعه جهانی هم با 200 کلاهک اسراییل مشکلی نداره
شما کشور خودمونو ببین خیلی ها هستن که اعتقاد دارن ایران باید سلاح اتمی داشته باشه تا اسراییل رو حذف کنه
خلاصه اینکه ما خودمون بهانرو دادیم دستشون که اونا 200 تا کلاهک داشته باشن
به زعم این بنده حقیر اگه اسراییل انقدر سلاح اتمی نداشت ایران تا الآن بارها حمله کرده بود
سلام دوست خوبم..
برادر اقاي هاشمي توي اين مصاحبه ي اخريش يك حرف جالبي زده بود كه بسيار بنده رو به فكر فرو برد..
گفته بود ما نميتونيم با دشمن تفاهم داشته باشيم اما ميتونيم تعامل داشته باشيم!!
اين يك جمله رو داشته باشيد تا انشالله پاسخ صحبتهاتونو بدم..
در مورد كلاهك هاي هسته اي اسرائيل فرمودين..تا اونجايي كه بنده ي حقير مطلع هستم همه ي دنيا بارها به اسرائيل بابت اين بمب هايي كه داره اعتراض كردن..
اينكه مسلمونا وجود اسرائيل رو قبول ندارن دليل تاريخي داره..و اين هم حقه كه قبول نكنن..
حالا وجودش قبول..مشكل نوع رفتاري هست كه اسرائيل با مردم بيگناه فلسطين و لبنان داره..
همونطور كه ما دلمون به حال جووناي خودمون خون ميشه دلمون براي جووناي فلسطيني هم خون ميشه..اونها هم ادمن نبايد با اون طرز وحشينانه باهاشون برخورد بشه.
در مورد كشور خودمون..
خير من اينطور فكر نميكنم..ايران كشوري است كه از افرادي با سواد و دانا تشكيل شده..
اين اقاي احمدي نژاد نيست كه بايد تصميم بگيره بمب اتمي شليك بشه يا نه..
در ضمن حتي اين احمدي نژاد هم ميدونه كه شليك يك عدد بمب هسته اي مساويست با نابودي خود و اين خلاف ايدئولوژي است..
خب ايدئولوژي ايشون رو كه ميدونيد؟!
بهتره براي فهم بهتر ايدئولوژي اقاي مصباح رو پيگيري بكنيد.
اما در مورد اسرائيل..من اين صحبت شما كه ايران ميتونه با شليك بمب اتم اسرائيل رو نابود كنه بر عكس دقيقا قبول دارم..
اسرائيل ثابت كرده كه از هيچ چيز نميترسه..يادمون نرفته كه چه بمب هاي ويرانگري بر سر مردم مظلوم غزه ريخت..
بمب هايي كه اتيششون خاموشي نداشت!
بمب هاي فسفري كه هنوز هم دل انسانها رو به درد مياره..
بالغ بر 1500 نفر رو كشت كه بيشترين قشر اون رو زن و كودك تشكيل ميداد.
من ميدونم حماس اشتباهات بزرگي كرده و ميكند و خيلي ديگه جو گرفتتش و با دليل شروع جنگ هم كاري ندارم اما اينو ميدونم توي جنگي كه برابر نيست زدن بمب فسفري جنايت جنگي حساب ميشه!
پس شك نكنيد اسرائيلي كه استفاده بمب فسفري در مقابل حماس رو تفريح ميدونه در استفاده ي بمب اتم بيمي نداره كه هيچ بلكه دو زير دريايي كه توانايي پرتاب و حمل بمب اتم دارن رو به نزديك ايران فرستاده!!!
اينكه ما بهانه داديم دستشون يا نه رو من نميدونم اما اينو ميدونم اسرائيل نبايد بمب اتم داشته باشه اگر دوست داره بقيه بمب اتم نداشته باشن!!
چطور اون احساس بي امني ميكنه و ما احساس بي امني نكنيم؟!
مسلم بدونيد اگر اسرائيل بمب اتم نداشت هرگز اينقد به مردم فلسطين و لبنان ظلم نميكرد..
ميبخشيد جوابم طولاني شد..موفق باشين.