جالب اینجاست خیلی ها میگن از مالزی ایمیل میزنن یا خودشون رو مالزیایی معرفی میکنن
درموردنظر سنجی خلیج فارس فک کنم فعالیت شخص ثبت نمیشد چون من خودم چندباری مراجعه کردم
همه آي دي ها و اي پي ها تو ديتابيسشون ذخيره ميشه !
از كجا معلوم مال خود عربا نيستن اين سايتا ؟
میگم یه سری میلا هم هست که یه فایل ورد یا پی دی اف میذاره میگه دانلود کن
شاید این ترفند باشه برا هک کردن سیستمم میشه یهنی؟
خوب چیکار کنم من پس؟
پي دي اف مشكل امنيتي داره
ولي فايلهاي ورد معمولي نه !
اتفاقا نه اسپمه نه هدف هک کردن داره.
روشی هست برای کلاهبرداری. البته دیگه خیلی قدیمی شده.
تحت عناوین مختلفی هم اینکارو میکنن.
یکی میگه شما تو یه قرعه کشی یا لاتاری برنده شدید. یکی میگه به شما ارث رسیده. یه بار یدونه واسه من اومد که مثلا یه خانمی بود که شوهرش مسلمان بوده و فوت کرده بود. وصیت کرده بود اموالش رو توی ممالک اسلامی هزینه کنن برای فقرا و ...
خلاصه تو همشون قراره یه مبلغ گنده به شما پول برسه.
و اما روش کلاهبرداری.
اینو به عینه دیدم. برای یه احمقی اومده بود که هرچی بهش گفتم چرت و پرته باورش نمیشد. آخرش هم 400 دلار ناقابل آمریکا از دست داد.
روششون به این صورته که بعد از اینکه جواب ایمیل رو دادید و مشخصات کاملتون رو گرفتن یه سری اوراق که اسم شما توش ثبت شده و به نظر خیلی اصل میاد واستون ایمیل میکنن. بعد که دیدن طرف حسابی خر شده میگن برای انجام کارهای اداری باید 400، 500 دلار به یه شماره حسابی بریزی که کارمزد انتقال وجه و کوفت و زهرماره. خلاصه با هزار بدبختی این یارو تونست پول رو بریزه به حسابی که گفته بودن. بعدش هم دیگه .... هیچی به هیچی.
پيري ما به نامه بيمصرف ميگيم اسپم
میدونی چرا برای شما این ایمیل میاد؟
چون یک زمانی در یکی از سایت هایی که پراکـــسی یا فیـــلترشکن،میداده اند،با ایمیلت ثبت نام کرده ای.
اما میتونی شما هم جوابش را بدی.
بهش بگو پاشو بیا کهریـــزک یا اویـــن ،یک سری سونا و جکوزی مجانی و با امکانات بالا وجود داره،میتونی تا آخر عمرت رایگان استفاده کنی.
آره خاله... باهات موافقم...
مرســـــــــــــــــــــــي خالــــــــــــــــــه

يه سوال داشتم
تفاوت ايميل هايي كه تو inbox هست با ايميلهايي كه تو spam ميره چيه؟
بستگي به سرويس دهنده ت داره
مثلا هات ميل مايكروسافت قدرت زيادي داره در شناسايي اسپمها ! يعني ايميلهاي تبليغاتي !
ولي ياهو قاطي ميكنه همه شون رو

جيميل هم كه قدرت زيادي تو كاستومايز داره