خواهش میکنم درمورداین ایمیلی که چندین باره برای من ارسال میشه راهنمایی کنید ممنون

F.H

عضو جدید
به پستها وایمیلها با منبع فرستنده ناشناس رو اسپم میگن

اخه من تو يه سايت عضو شده بودم هر شب برام 7-8تا ايميل ميفرستاد بعد يه مدتي نفرستاد حالا يكي دو هفته اس كه تمام ميل هاش ميره تو قسمت اسپم

Sarp

مدیر بازنشسته
جالب اینجاست خیلی ها میگن از مالزی ایمیل میزنن یا خودشون رو مالزیایی معرفی میکنن

درموردنظر سنجی خلیج فارس فک کنم فعالیت شخص ثبت نمیشد چون من خودم چندباری مراجعه کردم
همه آي دي ها و اي پي ها تو ديتابيسشون ذخيره ميشه !
از كجا معلوم مال خود عربا نيستن اين سايتا ؟ :biggrin:
میگم یه سری میلا هم هست که یه فایل ورد یا پی دی اف میذاره میگه دانلود کن
شاید این ترفند باشه برا هک کردن سیستمم میشه یهنی؟
خوب چیکار کنم من پس؟
پي دي اف مشكل امنيتي داره
ولي فايلهاي ورد معمولي نه ! :warn:
اتفاقا نه اسپمه نه هدف هک کردن داره.

روشی هست برای کلاهبرداری. البته دیگه خیلی قدیمی شده.

تحت عناوین مختلفی هم اینکارو میکنن.

یکی میگه شما تو یه قرعه کشی یا لاتاری برنده شدید. یکی میگه به شما ارث رسیده. یه بار یدونه واسه من اومد که مثلا یه خانمی بود که شوهرش مسلمان بوده و فوت کرده بود. وصیت کرده بود اموالش رو توی ممالک اسلامی هزینه کنن برای فقرا و ...

خلاصه تو همشون قراره یه مبلغ گنده به شما پول برسه.

و اما روش کلاهبرداری.

اینو به عینه دیدم. برای یه احمقی اومده بود که هرچی بهش گفتم چرت و پرته باورش نمیشد. آخرش هم 400 دلار ناقابل آمریکا از دست داد.

روششون به این صورته که بعد از اینکه جواب ایمیل رو دادید و مشخصات کاملتون رو گرفتن یه سری اوراق که اسم شما توش ثبت شده و به نظر خیلی اصل میاد واستون ایمیل میکنن. بعد که دیدن طرف حسابی خر شده میگن برای انجام کارهای اداری باید 400، 500 دلار به یه شماره حسابی بریزی که کارمزد انتقال وجه و کوفت و زهرماره. خلاصه با هزار بدبختی این یارو تونست پول رو بریزه به حسابی که گفته بودن. بعدش هم دیگه .... هیچی به هیچی.
پيري ما به نامه بيمصرف ميگيم اسپم ;)
میدونی چرا برای شما این ایمیل میاد؟

چون یک زمانی در یکی از سایت هایی که پراکـــسی یا فیـــلترشکن،میداده اند،با ایمیلت ثبت نام کرده ای.

اما میتونی شما هم جوابش را بدی.

بهش بگو پاشو بیا کهریـــزک یا اویـــن ،یک سری سونا و جکوزی مجانی و با امکانات بالا وجود داره،میتونی تا آخر عمرت رایگان استفاده کنی.
:biggrin:
آره خاله... باهات موافقم...
مرســـــــــــــــــــــــي خالــــــــــــــــــه :gol::smile:
يه سوال داشتم
تفاوت ايميل هايي كه تو inbox هست با ايميلهايي كه تو spam ميره چيه؟
بستگي به سرويس دهنده ت داره
مثلا هات ميل مايكروسافت قدرت زيادي داره در شناسايي اسپمها ! يعني ايميلهاي تبليغاتي !
ولي ياهو قاطي ميكنه همه شون رو :D
جيميل هم كه قدرت زيادي تو كاستومايز داره

senturk

عضو جدید
سلام این یه حقه بازیه برای من هم چندتا ایمیل اینجوری از طرف چندین نفر ارسال شده

سلام این یه حقه بازیه برای من هم چندتا ایمیل اینجوری از طرف چندین نفر ارسال شده

واسه منم آمده بود ولی ماله من از مالزی بود به اسم آقای مظفر سلیم بود
گفته بود شماره حسابتو بده تا 25 میلیون دلار به حسابت بریزیم بعد بابات پرداخت اون پول ازم خواستن400 دلار به حسابشون بریزم
اتفاقا برنامه کلیک تو شبکه BBC فارسی در موردش حرف زد گفت همش کلاه برداریه و با اسم و مشخصات آدم کار میکنن و دنبال ایمیل های فعال میگردن که سواستفاده کنن
حاجی واسه منم این ایمیل چندین بار ارسال شده

senturk

عضو جدید
گوش کن

گوش کن

این ترجمه کمدی بود که
وقتی کپی پیست کنی تو google translator از این بهتر نمیشه
البته فرقی هم نمیکنه که انگلیسیت خوب باشه یا بد
چون منظور کلاهبرداریه
بهشون بگو انگلیسیم خوب نیست برات فارسی بفرستند
اگه وقت داری میتونی یه کم سر کارشون بذاری
من حتی از یکیشون عکس هم گرفتم
یه دختر سیاه مثل شب بود
منم از یکیشون عکس گرفتم و خودم رو محمدرضا گلزار معرفی کردم

senturk

عضو جدید
گول نخوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گول نخوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این فقط یه روش نفوظ ساده ست که شما خودتون اطلاعات شخصیتون رو که ممکنه حاوی اطلاعات بانکی و پسوردهاتون باشه رو راحت در اختیار هکر قرار میدید.
واسه من از نوکیا و هزار جای دیگه نامه اومد ولی همش کلکه
اصلا این بابا چجوری تو رو پیدا کرده
احتمالا نمیدونه ایرانی هستی وگرنه نامه نمیداد بهت
من این رو حداقل از 100 نفر شنیدم برای خودم مه از هنگ کنگ سنگال و... اومده

senturk

عضو جدید
خوش بگذرونید

خوش بگذرونید

این متنو خودشون فارسی برام فرستادن با ترجمه مسخره شون
منم اتفاقا ازش یه عکس دارم از دختره سیاه پوست دم یه در وایستاده بود میدونی آخه من موقع ثبت نام مشخصاتمو مرد وارد کردم طرف فک کرده من پسرم:D:D:D
من حداقل از 10تا شون عکس دارم هر دفعه ازشون می خوام که عکساشونو ***ی تر بکنن

senturk

عضو جدید
کلاهبرداری دموده شده

کلاهبرداری دموده شده

از این ایمیل ها خیلی برای من و دوستام امده بود

مثلا برای یکی از دوستام امده بود من یک زن بیوه هستم از اوکراین و شوهرم بخاطر قاچاق کشته شده من میخواهم پولهامو به وسیله شما به ایران بیارم چون ایران تحت نظر اینترپل نیست و .... که فکر میکنم این جدی بود

برای برادر خانمم یک ایمیل لمده بود که شما تو یک جایزه برنده اقامت در انگلستان و جایزه نقدی 1 میلیون دلاری شده اید با وکیلتان در مالزی تماس بگیرید تا تا شما را راهنمایی کند.... بنده خدا و خانواده اش کلی خوشحال شده بودند و به مالزی هم زنگ زدند .... هر بار که من گفتم بابا دروغه و فلان فکر کردند من چشم دیدن همچین جایزه ای رو ندارم
بعدا فهمیدند که یارو گفته برای اقامت باید 15000 دلار به وکیل بدهید تا کارهایتان را انجام دهد و ....
این کلاهبرداریها قدیمی شده ولی متاسفانه هنوز قربانی می گیره

sanam_el

عضو جدید
جواب ندید خب.این ک خوبه یکی ب من میل زده بود میگفت ی مبلغ هنگفتی ب ارث برده منتها چون امنیت نداره تو کشور خودش میخواد بریزش ب حساب من.کلی هم روضه خونده بود که ننه مرده امو بابام و ترور کردن و از این چیزا.
من هم جواب ندادم.

water.87

کاربر بیش فعال
يه باند از كلاهبرداراي افريقاي جنوبين كه شبكه ي گسترده اي دارن و ايميلاشونو از طرف كشوراي مختلف مي فرستند، برا خود من اومده بود، بعد از قرعه كشي بين ياهو ميلاي كاربرا، ايميل من برنده ي75000ميليون دلار شده..!!!!!!!!!!!!!!!!!!خالي بنديه محض............اصلا توجه نكنين ...يه مبلغي در حدود250-300دلار ازت مي خوان و مي گن اين مبلغ رو بريزين به اين حساب تا كاراي قضايي رو براتون انجام بديم ، بعدشم خدا بده پول...........ببخشيد خدا بده طرف.......ديگه نه ايميلي و........منم از يه دوستام شنيدم كلاهبرداريه و خيليا ضرر كردند..هر وقت از اين ميلا اومد ديليتش كنين بره@@@@@

بالا