خدا روشکر ...
vafa8989 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 19, 2011 #32 خدایااااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ghxzy کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Oct 19, 2011 #33 خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم گلم ایشالا که همیشه در کنار هم روزای خوبی رو سپری کنید و دیگه غم نداشته باشید
خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم گلم ایشالا که همیشه در کنار هم روزای خوبی رو سپری کنید و دیگه غم نداشته باشید
-->ali<-- کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 20, 2011 #35 خدا را شکر زیبا ترین حس انسانیت اینه که خوشحالی دیگران خوشحال میشه منم خوشحالم انشاالله که زود حالش خوب میشه و به روند عادی زندگیش برمیگرده
خدا را شکر زیبا ترین حس انسانیت اینه که خوشحالی دیگران خوشحال میشه منم خوشحالم انشاالله که زود حالش خوب میشه و به روند عادی زندگیش برمیگرده
E ""elahe"" عضو جدید کاربر ممتاز Oct 22, 2011 #37 تبریک...ایشالا همیشه شاد و سلامت باشن..البته در کنار شما دوست مهربون
ه هديه آسموني عضو جدید Oct 22, 2011 #38 خدايا شكرت. ايشاالله كه هر روز بهتر ميشه. خوش به حالش كه دوستي به خوبي شما داره.
khateremiri عضو جدید Oct 22, 2011 #40 *sanaz گفت: سلام ! من دوست ساناز هستم ساناز امروز یه عمل سنگین داشته ! عمل پیوند قلب اما از صبح هنوز بهوش نیومده لطفا براش دعا کنید! مرسی از همتون! کلیک کنید تا باز شود... ایشالله هرچه زودتر خوب بشه
*sanaz گفت: سلام ! من دوست ساناز هستم ساناز امروز یه عمل سنگین داشته ! عمل پیوند قلب اما از صبح هنوز بهوش نیومده لطفا براش دعا کنید! مرسی از همتون! کلیک کنید تا باز شود... ایشالله هرچه زودتر خوب بشه
GAME_OVER کاربر فعال باشگاه ورزشی , کاربر ممتاز Oct 23, 2011 #41 hamid221 گفت: لابد خیلی اوضاش خیطه چون یکسالی بود پیداش نبود ایشالا که خوب میشه دعاش میکنم کلیک کنید تا باز شود... ایشون که تا چند ماه پیش بوده ... خدا شفا بده همه مریضا رو ......
hamid221 گفت: لابد خیلی اوضاش خیطه چون یکسالی بود پیداش نبود ایشالا که خوب میشه دعاش میکنم کلیک کنید تا باز شود... ایشون که تا چند ماه پیش بوده ... خدا شفا بده همه مریضا رو ......
pesare abidell کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2011 #42 چی شد ؟بهتره؟ ایشاا...که همه مریضا شفا پیدا کنن..
pahlevoon 70 عضو جدید Oct 25, 2011 #43 *sanaz گفت: سلام ! من دوست ساناز هستم ساناز امروز یه عمل سنگین داشته ! عمل پیوند قلب اما از صبح هنوز بهوش نیومده لطفا براش دعا کنید! مرسی از همتون!توکلت به خدای علی باشه ما هم دعا میکنیم کلیک کنید تا باز شود...
*sanaz گفت: سلام ! من دوست ساناز هستم ساناز امروز یه عمل سنگین داشته ! عمل پیوند قلب اما از صبح هنوز بهوش نیومده لطفا براش دعا کنید! مرسی از همتون!توکلت به خدای علی باشه ما هم دعا میکنیم کلیک کنید تا باز شود...
J joghd123 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 25, 2011 #45 سیّد گفت: ایشالله بهوش بیاد .... توکلت الله کلیک کنید تا باز شود... عمو سال بهوش اومدنشم رد شدا تازه میگی بهوش بیاد؟؟؟؟ بهوش اومده
سیّد گفت: ایشالله بهوش بیاد .... توکلت الله کلیک کنید تا باز شود... عمو سال بهوش اومدنشم رد شدا تازه میگی بهوش بیاد؟؟؟؟ بهوش اومده
yoolia عضو جدید کاربر ممتاز Oct 25, 2011 #46 سلام نمیدونم بحث راجع به کیه ولی امیدوارم حالش زود خوب بشه....