خواستگاري رفتي يا برات خواستگار اومده؟؟؟؟

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من یالمه رفتمممممممممممم خواستگاری پری جوون تو که بهتر میدونی!!!:D

آره عزيزم اين تاپيك خوراك خودته گلرخ جون ميخوام دو زانو پيشت بشينم از تجربه هات استفاده كنم. ماشا ا... تجربه هاي تو انقدره زيادن كه فكر نكنم به سن من قد بده!!!:w10::w31::w40:

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عزيزم اين تاپيك خوراك خودته گلرخ جون ميخوام دو زانو پيشت بشينم از تجربه هات استفاده كنم. ماشا ا... تجربه هاي تو انقدره زيادن كه فكر نكنم به سن من قد بده!!!:w10::w31::w40:

کارت دراومد گلرخ ... میگم اگه کلاس مختلط برگزار میکنی اسم منم بنویس پریناز جون که از تجربیاتش منم بهره مند بشم:biggrin::biggrin:

mk_mk550

عضو جدید
من بچه که بودم عاشق شیرنی بودم وبه داداشم میگفتم اگه خواستگار واسم اومد یه طناب میگیریم جلوی درو وقتی پسره اومدمیکشیم بالاتاپسره بیفته وشیرنیشو بگیریمو درو به روشون ببندیم:biggrin:[/QUOTE]
توجه به علت لورفتن واستفاده ی زیادروش شیرنی قاپون 2توصیه مهم برای دختراوپسرا
دختران بهتر است بجای روش لورفته ازوسایل ماهیگیری مانند لنسر استفاده کنن وازبالای در شیرینی را بقاپند.

واما اقایون یادشون باشه وقتی میخواهن به خاستگاری بروند هوای شیرنیو داشته باشند ومحض اطمینان جعبه شیرنی رابه دورگردن خود گره بزنند:biggrin:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حدود 50 روز پیش رفتم خواستگاری کسی که مادرم واسم پیدا کرده بود
بعد از کش و قوس های فراوان و گیر دادن های بسیار زیاد از طرف خوانواده محترمشان
و انواع و اقسام توضیحات در مورد کارهای کزده و نکرده در گذشته و آینده و اینکه برنامت چیه؟
کارت چرا اینجوریه؟ چند درصد تو شرکت سهام داری؟و هزاران سوال دیگر
بالاخره من کار خودمو کردم (من کلا نمی تونم دروغ بگم) و بزرگترین گناه و جرمم رو با زبون
خودم بهشون گفتم(البته باید زودتر میگفتم) که من هنوز درسم-لیسانس نرم افزار- رو تموم نکردم(با اینکه 5 سال سابقه کار رسمی تو 25 سالگی دارم) و ازشون خواستم بمن فرصت بدن تا درسم رو تموم کنم. اما باز هم سوالات شروع شد که چرا و چگونه نتونستی درست رو بخونی با اینکه تو تیزهوشان درس خوندم و از این قبیل حرف ها...
اما حالا من خودم به مشکل بر خوردم و دیگه حاضر به زندگی با ایشون نیستم چون میدونم تا
آخر عمر باید سوال و جواب پس بدم و من همیشه تو موقعیت محکوم خواهم بود.
پس گفتم : نه،نمی خوام
نمی دونم کار درستی کردم یا نه؟؟؟؟؟؟