آبجی باید LCD انتخاب کرد که نخواد ارتقا پیدا کنه و گهگاهی بره سینما .
شما آبجی من برا داداشت که همچین lcd انتخاب نمیکنی درسته؟[/Q
ببخش ولی تو داداش من بیخود وبی جا میکنی دلت سینما بخوادlcd خودت رو ارتقا بده سینما هم دیگه نیاز نیست.
![]()
شما آبجی من برا داداشت که همچین lcd انتخاب نمیکنی درسته؟[/Q
ببخش ولی تو داداش من بیخود وبی جا میکنی دلت سینما بخوادlcd خودت رو ارتقا بده سینما هم دیگه نیاز نیست.
![]()
شما آبجی من برا داداشت که همچین lcd انتخاب نمیکنی درسته؟
من تا سینما نرم ول کن قضیه نیستم.باز شروع كردي تو؟http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon8.gif
من تا سینما نرم ول کن قضیه نیستم.
من سینما![]()
من تا سینما نرم ول کن قضیه نیستم.
من سینما![]()
اگه بخوای به زنم بگی که عمرا سینما نمیرم. کتک میخوای بزن اما به خانمم نگو که....كتك ميخواي؟يا به زنت بگم؟كدومش؟http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon8.gif
حرف قلمبه چیه؟ مگه من چی گفتم؟ فقط گفتم میخوام برم سینما. خوب بگو نمیخواد بری چرا میزنی دیگه؟بجه پررو بیا برو خونتون تو اصلا مگه متاهلی که اومدی اینجا . حرف قلمبه میزنی.
گوشتو بگیرم .بدو خونتون![]()
حرف قلمبه چیه؟ مگه من چی گفتم؟ فقط گفتم میخوام برم سینما. خوب بگو نمیخواد بری چرا میزنی دیگه؟
اگه بخوای به زنم بگی که عمرا سینما نمیرم. کتک میخوای بزن اما به خانمم نگو که....
آ فرین به شما.بذارین بره بابا چی کارش دارین؟![]()
اگه زنده موند خوش به حالش میشه که بعید می دونمآ فرین به شما.
خوش به حال شوهرت که همچین خانمی گیرش میاد.![]()
بابا من بیخیال سینما شدم خوبه.اتفاقا ميرم به خانمت ميگم.![]()
چی شد؟ مرگ خوبه اما برا همسایه درسته ؟ خوب بذار اونم بیاد دیگه.اگه زنده موند خوش به حالش میشه که بعید می دونم![]()
من کاریش ندارم خودش باید طاقت بیاره زنده بمونه!اگه موند بیاد هر روز برید سینما!چی شد؟ مرگ خوبه اما برا همسایه درسته ؟ خوب بذار اونم بیاد دیگه.
آ فرین به شما.
خوش به حال شوهرت که همچین خانمی گیرش میاد.![]()
آبجی من متاهلم خوب باید باشم دیگه. خلوت کردیم حرق بزنیم دیگه. شما مجردید نکنه اومدی اینجا؟هنوز اینجایی؟؟؟؟؟؟؟
گوشتو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی شد؟ مرگ خوبه اما برا همسایه درسته ؟ خوب بذار اونم بیاد دیگه.
گفتم شما نیستی.مگه كسي اجازه داد تو بري كه ميگي بذار اونم بياد؟!![]()
آبجی من متاهلمل خوب باید باشم دیگه. خلوت کردیم حرق بزنیم دیگه. شما مجردید نکنه اومدی اینجا؟
امروز سینما بودم جاتون خالی عجب فیلمی بود......
البته بزرگونه بود به درد شماها نمیخوره![]()
تنها تنها میری سینما بابا یه بوقی خبری چیزی. خوش گذشت؟امروز سینما بودم جاتون خالی عجب فیلمی بود......
البته بزرگونه بود به درد شماها نمیخوره![]()
تنها تنها میری سینما بابا یه بوقی خبری چیزی. خوش گذشت؟
دفعه بعد کی هست منتظرم. مرسیشرمنده حواسم نبود اصفهانی.......
ایشالا دفعه دیگه!![]()
دفعه بعد کی هست منتظرم. مرسی