خلاقیت در آشپزی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سلام ...
امیدوارم ایام به کارم بوده باشد و به اندازه کافی تونسته باشید از هنر، هنرمندان بخش هنر در خانه استفاده نموده باشید.
در این تاپیک قصد دارم به خلاقیت هایی که در هنر آشپزی وجود دارد، بپردازم. امیدوارم با همکاری هم بتونیم این خلاقیت ها رو نمایش بدیم. با این مقدمه کمی در خصوص خلاقیت صحبت می کنم و در ادامه به بقیه موارد اشاره خواهم نمود.

تعریف خلاقیت
خلاقیت رها کردن انرژی از طریق یک تصویر, آئین, مراسم, موسیقی, کوزه گری, ادراک الهامی, موعظه و هر نمود دیگری که عامل رهاسازی این انرژی گردد."

در جایی دیگر و در ادامه مطلب بالا چنین می گوید:
" … این رهاسازی انرژی در بعضی ها در خدمت به کل عالم و برای دیگران در آثار هنری, ادبیات, موسیقی و سایر بسترهای مناسب خلاقیت به ظهور می رسد.

مواد تشکیل دهنده اصل خلاقیت
الف) اولین جزءترکیب کننده :قلمرو مهارت ها
ب) دومین جزءترکیب کننده :تفکر خلاق و مهارت های کاری .

یک شیوه کاری خلاق دارای خصوصیات زیر است:
الف) نوعی تعهد به درست انجام دادن کار
ب) توانایی متمرکز نمودن تلاش و توجه برای مدت طولانی.
ج) توانایی رها کردن ایده های غیرخلاق و کنار گذاردن موقتی مسائل بسیار پیچیده.
د) پا فشاری برای روبرو شدن با مشکل.
ر) اشتیاق و علاقه برای تلاش و سخت کوشی.


برای توسعه خلاًقیت فکری خود، روش های ده گانه زیر را به کار گیرید:
۱) بهترین انتخاب
۲) گسترش فکر
۳) قانون مبارزه
۴) تجربه کنید
۵) عدم قطعیت
۶) نگرش به اشتباهات از دید مثبت
۷) وقت گذاشتن برای تفریح
۸) شکستن باورهای تخصصی
۹) جمع اضداد
۱۰) اعتماد به خلاًقیت
 
آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
خرس‌های آجیل به دستِ خوشمزه

خرس‌های آجیل به دستِ خوشمزه

تاپ ناپ: اين شيريني هاي زيبا و جالب توسط آشپز ژاپني به نام ما تاماگوسان طراحي و پخته شده اند. او در پخت اين كيك ها از طرح خرس هاي عروسكي استفاده كرده است كه همه ما قبلا ديده بوديم ولي چيزي كه اين شيريني ها را از سايرين متمايز ميكند اين است كه هر يك از اين خرس هاي عروسكي يك دانه آجيل را در بغل خود دارند.























برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
خلاقیتی محشر در آموزش آشپزي

خلاقیتی محشر در آموزش آشپزي

تاپ ناپ: اگر از شما بخواهند از دستوران آشپزي عكاسي كنيد چه پاسخي ميدهيد. هنرمند طراح و عكاس پاول بكر براي پاسخ به اين سوال اثري خلاقانه از خود بجاي گذاشته اند. او در عكس هايش تمامي مواد لازم را به همراه نسبت تركيب آنها ثبت كرده است.اين مواد تشكيل دهنده هر خوراكي بصورت معلق و جدا گانه در هوا مشخص شده اند. اين عكس ها در كتابي كه دستورات آشپزي توضيح داده شده منتشر شده است.






















برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
خوش‌سلیقه‌ترین آشپز دنیا

خوش‌سلیقه‌ترین آشپز دنیا

مجله مهر: یک مادر دندان پزشک برزیلی برای این‌که بیشتر هوای دختر خردسالش را داشته باشد. دندان پزشکی را رها کرد تا برای دخترش غذاهای خوشمزه و زیبایی درست کند. غذاهای خوشمزه و عروسکی با شکلک های کارتونی که می تواند دل هرکسی را آب کند. همه این غذاها دستپخت « نیوه‌آ سالگادو» است که می خواهد دختر کوچکش «کاترینا» با رغبت و میل بیشتری غذاهایش را بخورد.

خانم سالگادو وقتی دید دخترش خوب غذا نمی خورد. کارش را تعطیل کرد و شبانه روز به این فکر می کرد که چگونه می تواند این مشکل را حل کند. این مادر برزیلی به فکر غذاهایی افتاد که هم برای دخترش مفید باشد و هم آن‌قدر زیبا باشد که کاترینا نتواند در مقابل آنها مقاومت کند. حالا کاترینای کوچولو علاوه بر سیب ،کلی میوه و سبزیجات مفید دیگر هم می خورد و حتما وقتی بزرگ شد به داشتن چنین مادری به خودش افتخار خواهد کرد.




































برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
استفاده های مفید از قالب یخ

استفاده های مفید از قالب یخ

[h=2]از قالب های یخ می توان استفاده های متنوعی داشت. به طور مثال، برخی مواد غذایی یا چاشنی ها را می توانید در این قالب ها منجمد کنید و در مواقع نیاز از آنها استفاده کنید.[/h]رب گوجه فرنگی
رب گوجه‌فرنگی را با قاشق غذاخوری درون قالب ها بریزید و آنها را فریز کنید. این موجب می شود تا رب را برای مدت طولانی نگهدارید. در ضمن، نیازی نیست در شیشه یا قوطی و در یخچال آنها را نگهداری کنید. هم فضای درونی یخچال خالی می شود و هم اینکه در مکعب های کوچک، رب در اختیار دارید.


آب مرغ / گوشت / سبزیجات
یکی از روش های بسیار جالب برای ذخیره آب گوشت، مرغ یا سبزیجات این است که آنها را درون قالب های یخ بریزید و در فریزر قرار دهید. مکعب های این عصاره ها را در سوپ یا هر نوع غذای دیگری که به آن نیاز دارید می توانید استفاده کنید.


سبزیجات در روغن
اگر وقت یا جای خشک کردن سبزی را ندارید. یا اصلا این کار را دوست ندارید. می توانید آنها را به روش دیگری نگهداری کنید. آنها را خرد کنید و به همراه روغن درون قالب های یخ بریزید. آنها را می توانید درون آب برنج یا پاستا بریزید تا یخشان باز شود و همراه آنها آبکش کنید.

میوه های منجمد
برای اینکه آب میوه هایی که قرار است برای مهمانان سرو کنید را تزئین کنید، می توانید میوه های خوش طعم و کوچک را درون قالب ها قرار دهید. آب بریزید و آنها را در فریزر بگذارید تا یخ ببندند. این مکعب های میوه‌دار را درون لیوان های آب میوه بیندازید.

پستو
پستوی ریحان را نیز می توانید در قالب های یخ منجمد کنید. از این سس برای پاستا، پیتزا و ساندویچ استفاده می شود.


منبع : برترین ها - بیتوته
 

Similar threads

بالا