nader azimi
عضو جدید
آخه بلد نیستم که..........خو از همون کمیته قرض بگیر یه پیکان که دیگه دارن
آخه بلد نیستم که..........خو از همون کمیته قرض بگیر یه پیکان که دیگه دارن
عجب بچه شیطونی بودیا
فردا پیرجو بخونه بهم اخطار میده ایا
اخه این روزا تا حرف میزنم اخطار میگیرم[/
QUOT]
اشکال نداره منم اخطار گرفتم همشم کار پیرجو بود حوصلش سر میره باید بیاد اخطار بده یه کاری کرده باشه
عجب چه جالب من هر سری رفتم فکرم اومده میشد در این حد نزدیک بشم ولی حیف که یه کم بزرگ شدیم دیگه ....
من بچگی کردم شوما دیگه چرا؟؟؟؟؟
ما ام خام بودیم دیگه ولی با این همه یکی ازین راهنمای خانوم رو به حرف گرفتیم بعد من رفتم پشت اون حفاظا تا دلت بخواد آبجیم و خودم عکس گرفتیم بعد عصبانی شد بیچاره ....عجب بچه شیطونی بودیا
فردا پیرجو بخونه بهم اخطار میده ایا
اخه این روزا تا حرف میزنم اخطار میگیرم[/
QUOT]
اشکال نداره منم اخطار گرفتم همشم کار پیرجو بود حوصلش سر میره باید بیاد اخطار بده یه کاری کرده باشه
من بچگی کردم شوما دیگه چرا؟؟؟؟؟
ما ام خام بودیم دیگه ولی با این همه یکی ازین راهنمای خانوم رو به حرف گرفتیم بعد من رفتم پشت اون حفاظا تا دلت بخواد آبجیم و خودم عکس گرفتیم بعد عصبانی شد بیچاره ....
من تازگی نرفتم بدونم چطور شده ولی اونموقع خلوت بود وزیاد کاری به کارت نداشتن! حدود 10-سال بیش یه ریزه بودم دیگه .من فقط تونستم از دست مامی و ددی بپیچونم
عحب تاپیکی![]()
خوب ما که کاره خطرناک زیاد کردیم اینجا جای بازگو کردنش نیس...
یه سری واسه رو کم کنی با رفقا یه حرکت زدم آپاندیسمو از دس دادم ولی 1000تومنو گرفتم.البته واسه پول نبود واسه روو کم کنی بود..
یه سری با موتور بودم با چنتا از رفقا led زیاد بود توو مسیر خیابونم شلوغ بود بچه ها جو گیر شدن با سرعت رفتن مام حالیمون نبود سرعت بالا از بین ماشینا لایی خواستیم بکشیم که متاسفانه یه ماشین تاکسی بود نگر داش توو مسیر من اومدیم مسیر عوض کنیم که دیگه راهی نبود بین دوتا ماشین گیر کردیم..تا وقتی از زیر ماشین درم نیورده بودن نفسم بالا نمیومد.یعنی خدایی مرگو جلو چشم دیدم.همه صحنه ها توو ذهنم رد میشد.پامم لا اگزووز داغ گیر کرده بوود.خدا رحم کرد پامم عمل کردم..جلوترش رفیقما هم تصادف کرد اونم دو ترک بوود اون که ضربه مغزی کرد ولی پشت ترکیش سرش کلی بخیه خورد.
یه سری دیگم سر 500 تومن واسه روو کم کنی کلی فلفل خورم اونجام به ... خوردن افتادیم![]()
یه سریم از دست مامورا در رفتیم که پشت ترکیمو گرف ماموره رفیقم کاپشنشو درورد تونستیم درریم حالا قضیش دیگه بماند...
بقیشم باحاله ولی نمیشه اینجا گف![]()
عحب تاپیکی![]()
یه سری واسه رو کم کنی با رفقا یه حرکت زدم آپاندیسمو از دس دادم ولی 1000تومنو گرفتم.البته واسه پول نبود واسه روو کم کنی بود..
یه سری با موتور بودم با چنتا از رفقا led زیاد بود توو مسیر خیابونم شلوغ بود بچه ها جو گیر شدن با سرعت رفتن مام حالیمون نبود سرعت بالا از بین ماشینا لایی خواستیم بکشیم که متاسفانه یه ماشین تاکسی بود نگر داش توو مسیر من اومدیم مسیر عوض کنیم که دیگه راهی نبود بین دوتا ماشین گیر کردیم..تا وقتی از زیر ماشین درم نیورده بودن نفسم بالا نمیومد.یعنی خدایی مرگو جلو چشم دیدم.همه صحنه ها توو ذهنم رد میشد.پامم لا اگزووز داغ گیر کرده بوود.خدا رحم کرد پامم عمل کردم..جلوترش رفیقما هم تصادف کرد اونم دو ترک بوود اون که ضربه مغزی کرد ولی پشت ترکیش سرش کلی بخیه خورد.
یه سری دیگم سر 500 تومن واسه روو کم کنی کلی فلفل خورم اونجام به ... خوردن افتادیم![]()
یه سریم از دست مامورا در رفتیم که پشت ترکیمو گرف ماموره رفیقم کاپشنشو درورد تونستیم درریم حالا قضیش دیگه بماند...
مگه دماغ داداشت چند سانته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//من الان یه چی یادم اومد وقتی 4 سالم بود یه میله اهنی 10 سانتی فرو کردم تو دماغ داداشمو الفرارررررررررر.بیچاره کل خونش از دماغش اومد
جوونیو هزارتا دردسرواای تو دیگه کی هستی!!!
جوان جاهل که میگن مصداقش اینه پس...
ارزش مادی نداش..ارزش معنوی کار بالاسواسه 1500تومن جون خودت بازی میکنی؟
وای خدا حفظت کنه ...عحب تاپیکی![]()
3 سانت بود اخه اونم 5 سالش بود بقیه اش رفت تو مغزشمگه دماغ داداشت چند سانته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
مستقیم میری بهشتجوونیو هزارتا دردسر
ارزش مادی نداش..ارزش معنوی کار بالاس![]()
آخه اینم شد دماغ؟؟؟؟؟؟؟3 سانت بود اخه اونم 5 سالش بود بقیه اش رفت تو مغزش
اگه اشباه نکنم اول راهنمایی بودم یه رفیق شلوغی داشتم این سوار موتور میشینه ترکه آخر میشینه سه ترک بودن..کنار گاسپورته چیه موتوریه تک چرخ میزنه این از ترک عقب میفته سرش میره زیر چرخ این ماشین هیچی از سرش نمیمونه..خدا رحمتش کنه.وای خدا حفظت کنه ...
جسارت نباشه نمیدونم چرا من هیچوقت با آدمای شلوغ و شلوغ کار زیاد حال نمیکنم باورت میشه تنها چیزی که تو زندگیم بلد نیستم موتور سوار شدنه و علاقه ایم به این کار ندارم ....
کلا کرمی..خوب میشناسمت3 سانت بود اخه اونم 5 سالش بود بقیه اش رفت تو مغزش
بابا میگم کوچولو بودش الان شده 30سانتآخه اینم شد دماغ؟؟؟؟؟؟؟
پس چطوری نفس میکشه؟؟؟؟
به این چیزا اعتقاد دارم..واسه همین گفتم خدا رحم کرد اگه خدای نکرده چیزی میشد مستقیم......مستقیم میری بهشت
این شد یه چیزی......بابا میگم کوچولو بودش الان شده 30سانت
به این چیزا اعتقاد دارم..واسه همین گفتم خدا رحم کرد اگه خدای نکرده چیزی میشد مستقیم......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خطرناكترين نيروگاه اتمي جهان در ارمنستان | گفتگوی آزاد | 52 |