یه نوکیا 1200 بگیر که خیالت از همه جهت تخت باشه.........
مزایا:نه ویروسی میشه-touch ش خراب نمیشه-تازه اگه گردو یا پسته در بسته داشتی میتونی از گوشیت به عنوان چکش استفاده کنی و صدها مزایای دیگه...![]()
سلام داداش
به نظرم اس 3 مینی خوب باشه ولی فکر نکنم باتریش اینقد جواب بده
شما احیانا با S III Mini کارکردین ؟!؟!؟ من که هیچ هنگی توی کارهای اینترنتی باهاش مشاهده نکردم .مینی هنگ میکنه و برای کار های اینترنتی خوب نیست
پیشنهاد میکنم یه نگاه به Razr MAXX بندازین . این گوشی یه باتری 3300 میلی آمپری داره که در حالت تاک تایم باتربش 17 ساعت دووم میارهفکر نکنم گوشی پیدا بشه که یک روئز تموم کار کنه اونم کارهای اینترنتی
فکر کنم حداکثر 8 ساعت باشه اگه اشتباه نکنم
سلام داداشم . بستگی داره بخوای باهاش چکار کنیسلام.شرمنده كه داخل تاپيك آقا شهرام اين پست رو ارسال ميكنم
محمد جان ميشه بگي باتريs2 چطوره؟خوبه؟
ممنونم![]()
فقط میتونم بگمازمن میشنوین هیچوق گوشی گالکسی نخرین چون برنامه اون موش سخنگوکارنمیکنه روش اصن گالکسی به دردنمیخوره
ازمن میشنوین هیچوق گوشی گالکسی نخرین چون برنامه اون موش سخنگوکارنمیکنه روش اصن گالکسی به دردنمیخوره
داداش مسلما اکسپریا ال بهتره ولی من هیچوقت گوشیهای سونی رو بابت آپدیت پیشنهاد نمیکنم . ضمن اینکه موندگاری باتریش هم از ادونس کمتره !خوب کدوم گوشی دو این رنج قیمت باتری بهتری داره؟
خودم دو مدل مد نظرم هست s sdvanced و xperia l میشه بگید کدومه بهتره در کل؟
s advanced اندروییدش 2.3 هست ایا اپیدیت میشه؟اپدیت شه هنگ نمیکنه؟
آره خیلی ابله که نمیدونه من گوشیم گالکسیهشما احیانا با S III Mini کارکردین ؟!؟!؟ من که هیچ هنگی توی کارهای اینترنتی باهاش مشاهده نکردم .
پیشنهاد میکنم یه نگاه به Razr MAXX بندازین . این گوشی یه باتری 3300 میلی آمپری داره که در حالت تاک تایم باتربش 17 ساعت دووم میاره
سلام داداشم . بستگی داره بخوای باهاش چکار کنی
اما S II باتریش در حد خودش خیلی خوبه !
فقط میتونم بگم
مشکل از گوشی گلکسی نیست . مشکل از اون برنامه نویس ابلهیه که برنامه ای که مینویسه واسه انواع آپدیت ها و API level ها اپتیمایز نمیکنه
یعنی به خاطر یه موش؟:|
خدااااااااااااااااااااا:|
خوب کدوم گوشی دو این رنج قیمت باتری بهتری داره؟
خودم دو مدل مد نظرم هست s sdvanced و xperia l میشه بگید کدومه بهتره در کل؟
s advanced اندروییدش 2.3 هست ایا اپیدیت میشه؟اپدیت شه هنگ نمیکنه؟
حالا این موش اسم برنامه ش چی هس ما هم دانلود کنیم؟اکسپریاسولاواکسپریاتیپوچون برنامه ی موش روش میخونه![]()
مشکل میدونی چیه ؟یه سوال درموردwhatsAppدارم کجابایدبپرسم؟کی جواب میده؟
چن وقتیه که واتس آپم یه طوریه میخام واردش شم میگه شماره روواردکنیدشمارموکه میزنم ازنو بازمیگه امکان پذیرنیس خطای ورودمیزنه چیکارکنم؟
مشکل میدونی چیه ؟
یکی باید اددت کنه اونم یکی که کاربر زبان باشهDDDD
شمارتو بده تا خودم اددت کنم
صرفا شوخی بود به خودا :|
اصن غلط کردم :|
مشکلش اینه که حتما سیمکارتی وارد نیست که شماره بزنیخوبه خودت گفتی غلط...
مشکلشونمیدونی چیه ؟
مشکلش اینه که حتما سیمکارتی وارد نیست که شماره بزنی
من با گوشی ساده ی نوکیای خودم هر شماره رو وارد میکنم نمیگه مشکل پذیر نیس![]()
خب یه چن مدت پیش سیمکارتوعوض کردم پیاماتوواتس آپ میومدمشکلی نداشت حالاکه همون سیمکارتی که شمارشوقبلازده بودم واسه واتس آپ میگه خطا واینا
چیکارش کنم؟