سلام.ممنونم که جواب دادیدسلام . من خرید نداشتم اما دوستانم خرید داشتن و هیچ مشکلی هم نداشتن .
آل دیجیتال موقعی که تازه راه اندازی شد قیمتاش خوب بود . الان قیمتاش بالاس
بگین چه گوشی میخواین شاید بتونم کمکتون کنم .سلام.ممنونم که جواب دادید
کم و بیش آره.اما متاسفانه گوشی که من میخوام ندیدم جایی دیگه آورده باشن
عذر میخوام یه سوال دیگه هم داشتم
نظرتون درباره گارانتی سامسونگ چیه ؟اگه نگیرم ممکنه مشکلی پیش بیاد که پشیمون بشم؟
بگین چه گوشی میخواین شاید بتونم کمکتون کنم .
من کلا نظرم راجع به گرفتن گوشی با گارانتی منفیه
به هیچ دردی نمیخوره .
دوست گلم بنده الان خودم N900 یا همون مدل 8 هسته ای نوت 3 رو دارم . واقعا واسه چی میخواین 250 تومن بیشتر واسه 9005 هزینه کنین !؟
درضمن 9005 رو آل دیجیتال خیلی گرون میده . من 2230 هم قیمت دارم در صورتی که آل دیجیتال میده 2290
اما خب بازم میگم الکی 250 تومن بیشتر واسه 9005 هزینه نکنین .
دی جی کالا متاسفانه این مدلش رو نداره!دیجی کالا هم سری بزن.
Xperia Z ultra رو دیدی؟ 6.44 اینچه، با هر نوع قلم و مدادی هم میشه روش کار کرد. حتی مداد گرافیتی!
خب ظاهرا باید برم منبر ...خب همه جا دارم میخونم مشکل لقی دکمه هوم داره اکثرا
سرعتش کمتره
داغ میشه
وای فای قطع و وصل میشه
فلان و بهمان!!!
اما برا این مدل تا حالا ندیدم کسی ایرادی گرفته باشه
میگم اگه اینجوره حداقل هزینه بیشتری که میدم دیگه بعدا این دردسرها نخواهم داشت!!
ممدجان سونی حالا حالاها باید بدوئه تا به سامسونگ برسه ! Zultra به معنای واقعی مزخرفه ! درضمن اس 4 و نوت 3 هم با هرچیزی کار میکنن حتی مداد گرافیتیXperia Z ultra رو دیدی؟ 6.44 اینچه، با هر نوع قلم و مدادی هم میشه روش کار کرد. حتی مداد گرافیتی!
خب ظاهرا باید برم منبر ...
دوست گلم هرکس این حرفا زده مزخرف گفته !
حوصله دارین به طور علمی قضیه رو واستون باز کنم یا نه ؟!
گرما و مصرف باتری N900 کمتر از N9005 هست .
وای فای مشکل نیست یه قضیه ای داره . من هیچگونه مشکل وای فای ندارم
صبح تا شب هم دارم دانلود میکنم .
نه N900 مشکلی داره نه N9005 ! اتفاقا این مشکل وای فای که میگین فقط من توی N9005 دیدم گرچه مشکل نیست .
الکی پولتون رو دور نریزین .
اگه تهران هستین بیاین با گوشی من کار کنین تا خیالتون راحت شه که حرفایی که پشت سر N900 زدن مزخرف به تمام معنا بوده
همه فکر کردن این 8 هسته ای دقیقا همون 8 هسته ای اس 4 هست که مشکل باتری و گرما داشت . این 8 هسته ای حتی گرماش از N9005 هم کمتره .
ممدجان سونی حالا حالاها باید بدوئه تا به سامسونگ برسه ! Zultra به معنای واقعی مزخرفه ! درضمن اس 4 و نوت 3 هم با هرچیزی کار میکنن حتی مداد گرافیتی![]()
بله داداش چرا که نه ! در خدمتم ...محمد میشه من 1 ساعت بیام با گوشیت کار کنم؟
دوست عزیز همه مدل های نوت 3 یه کوچولو در حد یک سوم میلیمتر جابجا میشه ! اون عکسی که شما توی نت دیدین رو بنده هم دیدم . شدیدا توش اغراق شده بود .
یعنی واقعا تضمینش میکنید؟؟؟؟راستی مشکل لقی هم نداره گوشی شما؟
من از این مشکل ها میترسم
وگرنه از خدام هست که پول کمتر بدم
نه تهران نیستم
گوشی شما ساخت خود کره هست؟
از مغازه ها بخوام بگیرم میترسم قلابی بهم بندازن
اگه از نماینده رسمی سامسونگ بخوام بگیرم مطمئنه؟؟بابام پرسیده بود اما قیمتش حدود 50 ..60 تومن بیشتر از سایت ها گفته بود!!
فدات شم همه چیز که سخت افزار نیست . S800 خیلیم عالیهیه چیز دگ محمد. Snapdragon 800 کمته؟!!!
بله داداش چرا که نه ! در خدمتم ...
دوست عزیز همه مدل های نوت 3 یه کوچولو در حد یک سوم میلیمتر جابجا میشه ! اون عکسی که شما توی نت دیدین رو بنده هم دیدم . شدیدا توش اغراق شده بود .
من از یکی از دوستانم گرفتم که بهم 2 روز مهلت تست داد ...
فدات شم همه چیز که سخت افزار نیست . S800 خیلیم عالیه